![]() |
Καλωσόρισμα!
Λαμβάνω την τιμή να καλωσορίσω τη δημιουργία της ενότητας από τους διαχειριστές!
Ελπίζω κ εύχομαι να αφεθούμε εδώ απερίσπαστοι να γράφουμε, να σχολιάζουμε, να διαπληκτιζόμαστε, να τα ξαναβρίσκουμε όσοι πιστεύουμε ότι η ζωή δεν είναι μόνο λάδια, ξύδια και λάστιχα. Η πολιτική πραγματικότητα κι επικαιρότητα επηρεάζει όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και της ζωής μας! Καλή αρχή κι ελπίζω να σταματήσει η διχόνοια με πρόσχημα τα πολιτικά θέματα! :re25::re25::re25::re25::re25::th11: |
Απάντηση: Καλωσόρισμα!
Καλορίζικη και μακάρι να είναι άξια τον προσδοκειών της!!! |
:):):)
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;;;;;:lo19: |
Απόσπασμα:
Σταμάτα γκρινιάρη!:lo19::lo19::lo19: |
kafedaki kaneis???:lo20:
|
καλοταξιδι να ειναι και παντα ορθια...!!!!!! |
Απόσπασμα:
Για θυμήσου... όταν γκρίνιαζα παλιά για τις "εθνικιστικές κορώνες" και μετά για τα "επαναστατικά καλέσματα". Οι μεν πρώτοι, στην προ κρίσης εποχή, νόμιζαν πως είχαν πιάσει τον πάπα από τα @ρχίδια και έκοβαν κι έραβαν. Μετά ήρθε η κρίση και έχασαν αυγά, πασχάλια, εθνικές περηφάνιες και λοιπά εξαπτέρυγα. Που πήγαν οι "στυλοβάτες" των πατροπαράδοτων συνηθειών (ρουσφέτια, βόλεμα κλπ);;; Κάποιοι πήγαν στον συριζα μπας και κρατήσουν την δ.υ. βολή τους και άλλοι πήγαν στην χα και σιγοντάριζαν τα φασισταριά. Ως που το παράκαναν και τους ψιλοφοβήσανε. Όχι βέβαια πολύ (να υπάρχει ο μπαμπούλας) μην χαθούν και οι εφεδρείες. Πριν το "μάζεμα" και αφού το είχαν παραξεφτιλίσει και μαζί και μας, εφ' όσον με την κάθε ευκαιρία το παίζανε "φιλαράκια", άρχισε και η κόντρα. Αφορμή φυσικά ήταν το κορυφαίο τους έγκλημα η δολοφονία του Φύσσα. Ζοριστήκανε, όπως θυμάσαι, αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση με παραπληροφόρηση και εφεδρείες απόστρατων και κοντυλοφόρων. Δυσωδία, που όπως είναι φυσικό η αποφορά της δηλητηρίαζε και τον αέρα που ρούφαγαν και τα μοτόρια και τα πλεμόνια μας. Τότε φάνηκαν λοιπόν όοοοολοι αυτοί οι "ενοχλημένοι" και ξαφνικά απέκτησαν αισθητική!!!! Κατά την προσφιλή τους τακτική, άρχισαν τον ύπουλο πόλεμο. Είπαμε, άλλο παντελόνια, άλλο καλσόν παραλλαγής... Πιέσεις προς το φόρουμ για φίμωση όσων τους έκραζαν και φυσικά όπως καταλαβαίνεις ήμουν από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) στην "προτίμηση" τους. Όσο δεν γινόταν αυτό, πέρασαν σε άλλη επιλογή. Τους έφταιγαν τα "πολιτικά" θέματα, λες και στα υπόλοιπα είναι αξιόλογα άτομα και λαμπρύνουν με την παρουσία τους τον χώρο!!!! Εδώ πια είχαν συμπαραστάτες περισσότερους αφού στόχος ήταν και ο Γιώργος. Οι παλιότεροι γνωρίζουν πως έχω διαφορετικές απόψεις, όμως αλίμονο αν συμφωνήσω στην φίμωση οποιουδήποτε. Ακόμα και τα φασισταριά έχουν δικαίωμα έκφρασης. ΔΕΝ έχουν δικαίωμα υποστήριξης άνομων πράξεων. Βρέθηκε λοιπόν η λύση. Δεν φιμώνεται κανείς αλλά η στοχοποιημένη ενότητα βρέθηκε χωμένη και κρυμμένη πίσω από την πόρτα του καμπινέ... Μια χαρά!!!! Έτσι όταν θα έρχονται οι συνήθεις πορδίτσες στον φυσικό τους χώρο θα έχουμε και εξαερισμό. Για να τους δούμε λοιπόν, τώρα θα βρουν άλλη δικαιολογία για την προπαγάνδα τους ή επιτέλους θα χωθούν στις τρύπες τους;; Το μέλλον θα δείξει. ΥΓ. Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα πολλές φορές να μην ανακατεύομαι με τους πίτουρες. Δεν είχα και όρεξη να σπαταλάω χρόνο σε άχρηστους. Έλα όμως που όλοι οι φίλοι που εκτιμούσα,συμφωνούσαν με την στάση μου!!!! Ε, είπαμε να συνεχιστεί το κράξιμο, ώσπου έπιασε τόπο. Εμείς λοιπόν καλά περνάγαμε και καλά θα περνάμε ακόμα και αν χρειαστεί, όποτε έχουμε χρόνο να χαβαλεδιάζουμε με τους "πονεμένους" και "ενοχλημένους". :ye33: |
Απόσπασμα:
Και για να καταλαβω, εδω σε αυτην την ενοτητα θα ανεβαζουμε οτι πολιτικο νοιωθουμε οτι πρεπει να ανεβασυμε σωστα? Και φυσικα θα το συζηταμε........σωστα???? Τα προηγουμενα που ειναι στην ενοτητα ''επικαιροτητα'' θα μεταφερθουν σε αυτην εδω ως ολοκληρα νηματα φανταζομαι για να συνεχισουμε να συζηταμε μεσα σε αυτα...σωστα? Αν ειναι ετσι μπινγκο.......:) Για να δουμε τι θα δουμε........ |
Απόσπασμα:
Εννοείται ότι δε φιμώνεται κανείς. Κι αλίμονο αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη! Κάτι θα είχε πάει πολύ στραβά στην εξέλιξη της κοινωνίας.... Δε συμφωνώ ότι η ενότητα είναι χωμένη και κρυμμένη, απλά δε θα έχει πλέον κανείς δικαιολογία να συνεχίσει να διαμαρτύρεται για την πληγωμένη αισθητική του. ;) |
Ένα μπράβο στους διαχειριστές που εισάκουσαν την άποψη πολλών μελών και τα θέματα της νέας αυτής ενότητας δεν θα εμφανίζονται ανάμεσα στα λάδια, στα λάστιχα, στις συναντήσεις και στα ταξιδιωτικά. Έτσι πιστεύω να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Προσωπικά, όπως έκανα πάντα, θα απέχω από τις συνομιλίες εδώ (όπως έχω επιλέξει να μην παρακολουθώ τηλεόραση ένα πράγμα και να συζητώ πολιτικά μόνο με κόσμο τον οποίo γνωρίζω πολύ καλά και πάντα face to face) και ευελπιστώ η συζήτηση και η παράθεση απόψεων να γίνεται πάντα με πολιτισμένο και κόσμιο κλίμα και να εκτονωθεί η ένταση του τελευταίου διαστήματος.
:ye02: |
Καλορίζικη η καινούργια ενότητα :ye02: Ενδιαφέρον :re25::re25: Μπράβο στους διαχειριστές:ye02:
|
Ειναι καλο να συζητιονται ΚΑΙ αυτα τα θεματα στο forum και καλως ηρθε μια τετοιου ειδους ενοτητα....
:wh13: |
Που χωθήκατε εδώ μέσα ρε!!!???:D
Σας βρήκα,νομίζατε ότι θα ξεφύγετε!!!???:p Καλά δεν ήταν και δύσκολο,2 στρέμματα μπάνερ περνάει από την αρχική!!!:cool: Για να δούμε πως θα πάει το καταγώγι :lo19: Αν είναι για το καλό του φόρουμ,όλα καλά!!!;) Καλορίζικη-οι και καλοτάξιδη-οι να είναι και να είμαστε!!!:) |
Είμαστε παιδιά για στέκι ;)
Περάστε κόσμε! Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Μόνο μην αρχίσετε και γράφετε εδώ μέσα για λαδόξυδα και λασπολάστιχα και το κάνετε σαν τα μούτρα σας κι αυτό... ρεμάλια!!!!:D:D:D |
Εγω θα πω τι λαλακια μου κι ας πεσει κατω........
Σωστα επραξαν οι αντμιν με την καινουρια αυτη ενοτητα μονον που υστερει απο ολες τις υπολοιπες.......διοτι δεν παιζει ισαξια με τις αλλες!! Ο χρηστης πρεπει να μπει απο το κεντρικο μενου αποκλειστικα κι αν κανει το λαθος και το ξεχασει πατωντας ''νεα μηνυματα'' ¨η ''νεες δημοσιευσεις'' δεν βλεπει καν την ενοτητα αυτη.....σαν να μην υπαρχει. Ετσι οι παλιοι πρεπει να ''θυμουνται'' και οι καινουριοι να την ανακαλυψουν και μετα και να την ''θυμουνται''. Καλο θα ηταν πατωντας μια απο τις παραπανω ενοτητες να υπαρχει στην θεση του ονοματος του νηματος κατι σαν ''νεες δημοσιευσεις στην ενοτητα ταδε''......οχι το καθε νημα της ενοτητας αυτης ξεχωριστα οπως γινοτανε αλλα μια ειδοποιηση στα ''νεα μηνυματα'' ¨η ''νεες δημοσιευσεις'' οτι υπαρχει νεο υλικο στην ενοτητα ''πολιτικη επικαιροτητα...'' Ετσι ο χρηστης θα ενημερωνοταν για την υπαρξη πολιτικου περιεχομενου και δεν θα το περναγε στο ντουκου..... υπάρχει βεβαια το τρειλερ ψηλα στην καθε σελιδα του φορουμ αλλα ειναι αρκετο? Θα δειξει....... Ο υπαρχον τροπος ειναι σαν δυο διαφορετικα φορα στο ιδιο φορουμ......το ενα λειτουργει ανεξαρτητα απο το αλλο.......το ενα ειναι κρυμενο το αλλο φανερο σε ολα......γιατι? αποψη μου........ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ρε μπας και ήσουν ΜΑΤατζής στην προηγούμενη ζωή σου!!!???:lo19: Συμφωνώ με το σκεπτικό.;) |
Μπραβο στους διαχειριστες που τελικα ειδαν οτι μπορουν ολα να γινουν,αρκει να υπαρχει καλη θεληση!Καλα ποσταρισματα στην καινουργια ενοτητα κ επιτελους ας συζητησουμε χωρις τους "ενοχλημενους",ομορφα κ ωραια...:ye28:
|
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα, ποτέ δεν χρησιμοποιώ τις " νέες δημοσιεύσεις ", πάω κατευθείαν στην ενότητα που με ενδιαφέρει από την αρχική σελίδα, το θεωρώ πιο εύκολο
Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
Εγώ συνήθως μπαίνω με "νέα μηνύματα"γι'αυτό και συμφωνώ με το σκεπτικό του Γιώργου,θα δείξει.
|
Απόσπασμα:
Ε, μην μου πεις και συ τώρα πως δεν ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
:lo19: Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ ήσουν ανάποδος!!!!!:p |
Απόσπασμα:
Το "σκεπτικό" είμαστε εμείς και εμείς με το σκεπτικό μας κάνουμε τη ζωή μας όσο ωραία θέλουμε!!!:ye33: |
Απόσπασμα:
Στο κατω-κατω και χωρις να θελω να σπειρω ζηζανια νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να εξωβελισθουν οι ''πολιτικαντηδες'' του φορουμ σε ενα υπο-φορουμ του μαμα-φορουμ σαν κατι το παρεισακτο........ Νομιζω οτι η ιση μεταχειριση ολων ειναι εκ των ουκ ανευ...... ...και πιστευω επισης οτι το να υπαρχει μια γραμμη με την φραση υπαρχουν ''νεα μηνυματα'' στην υποενοτητα ταδε δεν βλαπτει.......¨η να φαινεται η υποενοτητα στα ''νεα μηνυματα'' ¨η/και τις ''νεες δημοσιευσεις'' ωστε μπαινοντας με τον τροπο που μπαινει ο fishfinder να ξερουμε οτι κατι νεο υπαρχει εκει.........ακομα και σε τρειλερ στην κορυφη της σελιδας καλα θα ηταν...... |
Απόσπασμα:
Θεωρω σιγουρο οτι οι αντμιν οταν εφτιαξαν αυτο το υποφορουμ δεν το ειδαν απο την οπτικη γωνια που το βλεπω εγω δλδ εκεινη του ''παρεισακτου'', του ''απομονωμενου'' και ''ξενου''......απλα δεν το σκεφτηκαν ετσι,σαν κι εμενα δλδ, επρεπε να λυσουν το θεμα των πολιτικων νηματων και δεν πηγε το μυαλο τους σε σκεψεις σαν την δικη μου......... πραγμα που το θεωρω σιγουρο. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
¨¨Ολοι μαζί και οι ψωριάρηδες χώριᨨ:sm7:
Αντε να δούμε...:o |
Απόσπασμα:
Η ζωή γενικά είναι ένα σύνολο παραχωρήσεων και μικρών ή μεγάλων συμβιβασμών. Αν μπορούμε να βρίσκουμε ψήγματα ευχαρίστησης, ικανοποίησης κι ευτυχίας ας τα δεχόμαστε. Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:D:D:D Την σταχομαζώχτρα του Παπαδιαμάντη, μου θυμίσατε!!! Και αν δεν έχετε ακόμη καταλάβει, πόσο "ανακουφίστηκαν" όσοι κραύγαζαν περί αισθητικής... δείτε τους που όλη την ώρα εδώ είναι, για να δουν τι λέμε!!!!! Κρατήστε τα ωραία για αργότερα λοιπόν, όταν θα μείνουμε μόνοι!!!! |
Τώρα που δεν θα είναι πρώτη μούρι τα γραφόμενά μου τι θα κάνω ; :cr13:
:sm7: :sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Θα σε ψυχαναλυσουμε! :)
Απόσπασμα:
Eδω εχει παρει φωτια ολοκληρη η χωρα,γινεται παντου της κακομοιρας κ τους χαλαει την αισθητικη το οτι μοτοσυκλετιστες μιλουν κ για πολιτικη!!Ακουσον ακουσον!!! Κοιμησου αγγελουδι μου εσυ... :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
είναι http://www.gsforum.gr/images/statusicon/forum_new.gif τότε υπάρχουν νέα μηνύματα, αν είναι http://www.gsforum.gr/images/statusicon/forum_old.gif τότε δεν υπάρχουν. ;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα καταγώγια θέλουν και λίγο ψάξιμο!!! |
Διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τα πολιτικα,δεν σχολιαζω σχεδον ποτε γιατι φοβαμαι οτι θα ξεφυγω και μπορω να πω οτι θα μου ελειπαν αν δεν υπηρχαν.Δοξα το θεο στα μηχανολογικα εχω γινει σαινι στην ηλικια που ειμαι(και εχω μεγαλη βοηθεια σε αυτο απο τον GeorgeP σε αυτο και κυριως στο αλλο forum)και μπορω να πω οτι συμφωνω σε πολλα απο αυτα που μας γραφει.Λες να με ψεκαζουν;:D
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!