![]() |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα σοβαρό θέμα με την μηχανή μου και χρειάζομαι όποια πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.Έχω μία GS 1200 του 08 και κάποιες φορές στις χαμηλές στροφές και συνήθως όταν αλλάζω ταχύτητα η μηχανή σβήνει.Απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είπαν ότι ευθύνονται τα καύσιμα απλά αυτό.Είμαι απο νησί και σίγουρα τα καύσιμα δεν είναι τα καλύτερα αλλά δεν ξέρω αν είναι η εξήγηση είναι τελικά αυτό.Εδώ που ζώ δεν υπάρχει BMW συνεργείο και επομένως είναι δύσκολο για μένα να πηγαίνω συχνά για αυτό χρειάζομαι την βοηθειά σας.Μετα από τόσα χρήματα είναι σκέτη απογοήτευση να μην νιώθω ασφάλεια με μια τέτοια μηχανή.Έχω ακούσει για προσθετικά στα καύσιμα αλλά δεν ξέρω άν τελικά είναι αυτό η λύση.
|
Απάντηση: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Ξαναπαίρνει μπροστά μετά? |
ναι! αλλά μπορεί να μου ξανα συμβεί μετά απο λίγο πάλι,μοιάζει σαν διακοπή τροφοσδοσίας!
|
Ακολουθείς τα προβλεπόμενα διαστήματα service ?
Κάθε 10κ πρέπει να τσεκάρεις (και) τη ρύθμιση των πεταλούδων.... Εμένα μου "λέει" ότι θέλεις ρύθμιση βαλβίδων και πεταλούδων....... Εφόσον όμως δεν μας αναφέρεις στοιχεία της μοτό, πέραν του έτους παραγωγής, μπορούμε τα εικάζουμε οτιδήποτε ! |
ακολουθώ όλα τα sevice κανονικά και απο εκεί μου είπαν ότι δεν έχει κάτι η μηχανή και απλά ευθύνονται τα καύσιμα.Η μηχανή είναι R1200 gs του 08 με 32000km δεν ξέρω τι άλλα στοιχεία χρειάζονται;έχω πάει σε 2 συνεργεία μάλιστα σε Αθήνα και Ρόδο για τα service και δεν βρήκαν τίποτα,δεν μου έδωσαν κάποια ποιό συγκεκριμένη απάντηση.
|
Αν έριχνες λίγο ασετόν μέσα στη βενζίνη; Υπάρχει σχετικό νήμα στα τεχνικά. Μπορεί να έχεις και θέμα με το φίλτρο βενζίνης. Η το TPS, ή δεν έχει το 1200 και γράφω παπάρες;:rolleyes:
|
Η μηχανή αυτή είναι φτιαγμένη να καίει κακής ποιότητας καύσιμα...
Τι να πουν οι ταξιδιώτες που φουλάρουν από τενεκεδένια δοχεία στην υποσαχάρια Αφρική? Δύσκολα θα δεχθώ την τοποθέτηση των μηχανικών.... Άλλωστε ένα φουλάρισμα με 100αρα θα εξαφάνιζε το πρόβλημα.... και αν δεν έχει στην Κάλυμνο θα έχει στη Ρόδο όπου πήγες για σέρβις και θα μπορούσαν να σε στείλουν να φουλάρεις με "καλά" καύσιμα... Δεν έχω απάντηση στο τι φταίει, αλλά η απάντηση που σου έδωσαν "μπάζει":cool: |
Σίγουρα, κανείς δεν ξόδεψε χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα σου....:mad:
Ίσως βέβαια να μην είχες και το χρόνο να την αφήσεις για ενδελεχή έλεγχο..... Στείλε τη Αθήνα και θα στη πάω σε εξουσιοδοτημένο να κάτσω από πάνω μέχρι να βρουν τί φταίει.......:) |
είσαι μέσα στο μυαλό μου !!!!
|
ευχαριστώ πολύ για την προσφορά μάλλον αυτό πρέπει να κάνω,να πάω σε ακόμα ένα συνεργείο και να μην φύγω αν δεν πάρω μια απάντηση
|
Απόσπασμα:
|
σε ευχαριστώ και πάλι και ναι θα τα πούμε
|
Απόσπασμα:
Tο ιδιο εκανε κ σε gs1200adv 09 γνωστου εδω στο νησι,κατεβηκε αθηνα κ του εκαναν reset κ γενικο σερβις, ο μηχανικος ειπε οτι το βλεπει συχνα κ σε αλλα 1200 ,ειναι θεμα ηλεκτρονικης-εγκεφαλου. Αυτα μου ειπε αυτα σας γραφω |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Με αυτα που περιγραφεις και ετσι οπως μου ακουγονται καταλαβαινω οτι δεν εχεις μηχανολογικο προβλημα το οποιο θα σου κοστισει ενα καρο λεφτα.
Θεωρω με το ποταπο μυαλο μου οτι ενα σερβις και ενα καλο ρυθμισμα βαλβιδων και ιντζεκτιον θα σου λυσει το προβλημα! Φυσικα και θα μπει στο διαγνωστικο αλλα δεν νομιζω να σου βγαλει κατι! Εχεις τσεκαρει μεχρι τωρα καταναλωση, εχεις συγκρινει την λειτουργια του μοτερ πριν και μετα το προβλημα, κατι ιδιαιτερο που σου κανει οταν σβηνει;;;; |
Απόσπασμα:
δεν έχουν πρόβλημα τα παπιά στο νησί με τα καύσιμα και έχω εγώ!!:yz |
Απόσπασμα:
|
το tps το τσεκάρατε?????
|
Απόσπασμα:
|
Χωρίς να ξέρω πολλά....η περίπτωση για διακριτικά τσακισμενο σωληνακι , παίζει??
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk now Free |
Απόσπασμα:
Θεωρω οτι ολα αυτα θα λυθουν με ενα καλο ρυθμισμα βαλβιδων και ιντζεκτιον! |
Απόσπασμα:
|
...σημερα μου το εκανε και εμενα, εσβησε σε αλλαγη 2α-3η με λιγες στροφες, αφου
σταματησα και με τα πολλα πηρε, δεν κραταγε σταθερες στροφες... "βουλιαζε" ισα να μην σβησει και ξανα ερχοτανε... δεν επερνε μονο με μιζα, επρεπε να τραβηξω και γκαζι, αλλιως εσβηνε αμεσως... μου το εκανε καθως εφτανα οποτε δεν μπορεσα να το παρακολουθησω αμεσα... εμεινε σβηστη για 1.30' και μετα πηρε κανονικα αλλα μου το ξανα εκανε στα 200μ... μετα βγηκα απο Χαιδαρι - Καβαλας - Σχιστο, το ανοιξα μπας και... εφτασα Πειραια πορεια - ρελαντι ολα καλα... δεν το ξανα εκανε, τωρα θα δουμε... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Θεωρητικά λένε οτι δεν μένεις απο ποτενσιομετρο, αλλα εγω έμεινα... Μου το έκανε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για ένα χρόνο,είχα παει δυο φορές στη bmw και δεν βρήκαν τίποτα την Τρίτη όμως φορα μετα απο αρκετο ψάξιμο βρέθηκε οτι φτάει το ποτενσιομετρο..,. Τις πρώτες φορές μου έλεγαν οτι φταίει η βενζινα και κατι τετοια
|
Επειδή κ σε μενα το κάνει κ επειδή ειχα ενα θεματακι με το ποτενσιομετρο (εστρωσε μονο του) δε θα πρεπε να το κανει μόνο αν το πλαϊνό σταντ ηταν ανοιχτό κ οχι εν κινήσει;
|
ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Γιατί πάτησες πότε συμπλέκτη στα 80-100-120 επεσαν οι στροφες κ σου σβησε; Αμφιβαλλω...Το ΙΔΙΟ προβλημα εχουμε
|
...απλα το διευκρινιζω, ειναι θεμα στροφων κινητηρα, οχι ταχυτητας.
|
Μπαταρια δυναμος ειναι ο.κ.?
|
Απόσπασμα:
|
Είναι ο δείκτης ταχυτήτων ο οποίος αν έχεις ταχύτητα κ κατέβει το πλαϊνό σταντ θα σβήσει, αλλιώς τι θα πείραζε; Το πολύ πολύ δεν θα χεςτην ένδειξη της ταχύτητας του κιβωτίου στο καντράν, όχι να σε αφησει όπως λες
|
Απόσπασμα:
|
Άλλο ποτενσιομετρο αυτο πάλι; Ενα ηξερα πισω από το κιβωτιο ταχυτητων...τι είναι αυτό του γκαζιού;
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με περισή σιγουριά... προφανώς σαν παθών.... Οπότε για στραφείτε προς τα κει.... Υπάρχουν αρκετοί σένσορες στη μηχανή .... Προσπαθεί χρόνια ένας Άγγλος να την κάνει να δουλέψει κλασσικά με καρμπυρατέρ κ ακόμα ψάχνει.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!