![]() |
BMW ή VARADERO ??????????????????
KALHSPERA.THELO NA ROTHSO TH PAREA GIA TO PROVLIMATISMO MOY ME ENA FILO MOY.EXO ENA TRANSALP ME 48.000 KM, K 8ELO NA TO ALAKSO. TO FILARAKI MOY ME TH VARADERO EPIMENI NA PARO K EGO VARADERO.M ARESI TO MHXANAKI DE LEO, ALLA MOY ARESI KAI H BEBEKA.
:yz:yz:yz TI NA PAROOOOO ???????????????????? VOI8ATE XRISTINOIIIIIIIII:sm7: |
Απάντηση: BMW ??????????????????
|
OX ..... ME TRELANES MEGALEEEEEEE:sm7:
|
DEN 8A ANIKSO MIXANADIKO :sm7::sm7:
|
VARA φίλε μου .......... VARAAAAAAAAAA !!!!
Ο φίλοςσου δεν είναι ικανοποιημένος με τον Γιαπωνέζο ;;;;;;:confused: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
DEN TO SIZITAO.12000KM K DEN EXEI KANEI KIX ;););) |
Απόσπασμα:
GRAFO PIO GRIGORA GREEGLISH ....:(:(:(:(:( |
Απόσπασμα:
THANKS SYAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) |
ωχ πάλι ξεχάστηκα. ευχαριστώ Syan !!!!:D
|
Φίλε πάρε το μηχανάκι που αρέσει εσένα και άστον φίλο σου ή τον οποιονδήποτε άλλο να λέει τα δικά του.Εσύ θα το καβαλάς άρα η δική σου γνώμη μετράει!Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα πριν 16 μήνες όταν πήρα την 1200 GSA μου και δεν το μετάνιωσα!Έχω κάνει 40.000 χλμ μαζί της και δεν την χορταίνω!Ότι και αν επιλέξεις καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό η αγορά!
|
Απόσπασμα:
σωστόοοοος !!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι αποφασίσεις αλλάαααααααα..... να έχει προπέλαααααααα:D |
Απόσπασμα:
|
οτι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Μην κανεις συμβιβασμους.
|
Φίλε μας
Βρίσκεσαι σε forum bmw οπότε πλειοψηφικά οι περσσότεροι θα σου προτείνουν jawa :sm7: αντε και καμμια ural :sm7: πιστεύω να με πιάνεις..... Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον ευατό σου και με τα δύο μοντέλα...αγόρασε όμως αυτό που θα σου αφήσει χαμόγελο στα χείλη.... ;);):):) |
Απόσπασμα:
|
από transalp περνάς πιό άνετα στο απλό 1200GS παρά στο GSA ή το Vara,
σου προτείνω και εγώ τεστ ντραιβ σε όλα και θα δεις. :) |
Απόσπασμα:
να δω με τοσα χλμ πως θα το πουλησεις φιλαρακι..... |
και τι το πήρε να το κάνει, να κάθεται?
|
ΟΤΙ και να επιλέξεις,
είναι καλό κ αξιόπιστο ... Το καθένα με τις "χάρες" του (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ;););)) Το θέμα τιμής, θα επηρεάσει την απόφασή σου ;;;;:confused: Έτσι κι αλλιώς, "με το καλό" ....;) . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μια χαρα είναι το μηχανάκι.Και οτι θέλω του κάνω.Δεν λεει όχι ποτέ. |
Απόσπασμα:
έχεις δίκιο φίλε.το σκέφτομαι. |
Απόσπασμα:
και το ονομα το έκανα gsrob ενώ σκεφτόμουνα και το vararob:sm7: |
Απόσπασμα:
ευχαριστώ για τις ευχές:D:D:D |
μήπως μπορει να μου αλλάξει κάποιος τον τίτλο γιατί εγώ δεν ξέρω τι να κάνω;;;;;
ΒMW h VARADERO ??????? |
Απόσπασμα:
είναι αλήθεια. Ξέρει κανείς που παίζουν τώρα με τη μείωση οι τιμές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;στο gs 1200 και στα vara ??????????? |
Απόσπασμα:
Βεβαια με λιγο κοπο μπορεις να τη βρεις ειτε με 500 ευρω αξεσουαρ στις παραπανω τιμες, ειτε 500 ευρω φθηνοτερα. Επισης καποια καταστηματα κανουν "αποσυρση" καποιας δικης τους μοτοσυκλετας και ετσι εξοικονομεις ακομα 500 ευρω (σε 5 ετη) απο τα τελη κυκλοφοριας. Τελος, υπαρχουν ακομη απουλητα ΜΚ2 (μοντελα που βγηκαν στη παραγωγη πριν το 2007) που πωλουνται αρκετα κατω των 10000! Σου προτεινω παντως ΑΝΕΠΙΦΥΛΛΑΚΤΑ οτι μοτο και να αγορασεις, να μην τσιγκουνευτεις χρηματα για το ABS. Και εγω ημουν απο αυτους που πιστευαν οτι ειναι περιττο και οτι μετα απο χρονια πειρας το χερι μαθαινει να λειτουργει οπως το ABS, αλλα τωρα που το εχω, δηλωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω μοτοσυκλετα χωρις ABS!!! |
Απόσπασμα:
10820+1000=11820 E, και τα έχει όλα;;;;;; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
VARADERO τι αλλο...:sm7: . Ο ιαπωνας ειναι εγγυηση τοσα χιλιομετρα και ουτε ενα προβλημα ;) Παντος οτι και να διαλεξεις με το καλο.
|
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Πέρσυ τον Απρίλιο αποφάσισα να αλλάξω το gs650 και να "ανέβω" κατηγορία. Έκανα test ride στο tiger στο 1200 και στο varadero. Όλα (το καθένα για άλλο λόγο) μου άρεσαν πολύ. Καβάλαγα μετά το 650 και νόμιζα οτι έχει χαλάσει. Τελικά κατέληξα στο 1200 διότι ήταν αυτό που με .... έφτιαχνε πιο πολύ. Σε άλλον αρέσουν οι ξανθιές και σε άλλον οι μελαχροινές:D
Το θέμα είναι οτι παρά τα οσα μου λέγαν φίλοι και γνωστοί ύστερα απο ένα χρόνο και 15500 χιλόμετρα, κάθε πρωί που μπαίνω στο πάρκινγκ χαμογελάω που βλέπω τη "χοντρούλα" μου και σκέφτομαι πόσο σωστή ήταν η επιλογή μου. |
Απόσπασμα:
χωρίς την απόσυρση πόσο κάνει ;;;;;:Απορία: |
Απόσπασμα:
Η τιμη αγορας δεν αλλαζει με την αποσυρση. Για την ακριβεια, το μηχανακι αγοραζεται στο ονομα του κατοχου του οχηματος της αποσυρσης. Κατοπιν μεταβιβαζεται στο ονομα σου. Αν εχω καταλαβει καλα το συστημα, καποιοι αντιπροσωποι εχουν ηδη αγορασμενα "με αποσυρση" νεα μηχανακια που απλα περιμενουν αγοραστη! Εκεινους δεν του κοστιζει τιποτα (ή σχεδον τιποτα) εκτος του σαραβαλου που αποσυρουν και πωλουν ευκολοτερα το νεο μηχανακι λογω των πληρωμενων τελων.... |
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Με απόσυρση κερδίζεις και τα τέλη ταξινόμησης (π.χ. 1000 με 1200 εύρο για GS). Προφανώς εάν το αποσυρόμενο μηχανάκι δεν είναι του αγοραστή ,το κέρδος του καταστήματος (πωλητή) αυξάνεται…
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!