![]() |
Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!
Σαν πρώτη εξόρμηση για την νέα σαιζόν, το GS Forum, επισκέπτεται το νομό Μαγνησίας !!!! Η εκδρομή, θα πραγματοποιηθεί, την 18, 19, 20 Σεπτεμβρίου 2009, και το πρόγραμμα, έχει ως εξής: Παρασκευή 08.15 Συγκέντρωση 08:30 Αναχώρηση απο Αφίδνες 08:30 Αθήνα - 10:15 Αγ. Κωσταντίνος 170 Km (Στάση 1 ώρα για καφέ) 11:15 Αγ. Κωσταντίνος - 12:50 Βόλος 150 Km (Στάση 1,5 ώρα για μεζέ - μεσημεριανό φαγητό) 14:20 Βόλος - 15:15 Αγ. Ιωάννης - Ξενοδοχείο 53 Km (Μπάνιο ή ύπνος κατα βούληση) (Οι ώρες είναι κατά προσέγγιση ανάλογα με την κίνηση) Σάββατο Μπάνιο Αγ. Ιωάννηςς ή στον Μυλοπόταμο μέσω Τσαγκαράδας......κτλ Κυριακή Επιστροφή την ώρα που αποφασίζουμε προς αποφυγήν και τυχόν κίνησης, απο τον ίδιο δρόμο η από Μηλιές - Καλά Νερά - Αγριά... Η διαδρομή που θ' ακολουθήσουμε ... Το Ξενοδοχείο ..... (περισσότερα ΕΔΩ ) Κόστος διαμονής: Δίκλινο 40 € Μονόκλινο 35 € Τρίκλινο 46 € ....σύν πρωϊνό 6 € κατ' άτομο προαιρετικά. Παρακαλείσθε, να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας, (μέχρι 8-9-09) προκειμένου, να γίνουν οι "κρατήσεις" στο ξενοδοχείο !!! . |
Απάντηση: Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!
Με το καλό Μιχάλη ...:D
Θα είναι πολύ ωραία εκδρομή σε μια πολύ ωραία διαδρομή ...;) :sm8: |
μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!
;):) |
:sm8::sm8::sm8: |
:sm8::sm8::sm8:βαλε και λιγο τσαγκαραδα συντροφε.........
|
Απόσπασμα:
Σωστός ο γείτονας!!!!!!!!!!;) |
παιδιά ψήνομαι
|
Απόσπασμα:
|
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :Απορία:
|
Απόσπασμα:
Λίγη υπομονή............:cool: |
Απόσπασμα:
ok respect ....;) |
Κοιτα γκαντεμια που θα εχω που θα ειναι 12-18 που θα παω διακοπες στην Μηλο....:hmmm::hmmm::hmmm:
|
gkrrrrr!!!! θέλω κ γω!!!! ;( (αλλά δεν εχω μηχανή) :yz
Σνιφ... Φοβερό ξενέρωμα να χάνεις το "μέσο" σου... Άμα έχετε καμιά απορία πείτε μου, είναι η μαμα μου από Πήλιο. |
Για το τελευταίο σ/κ του σεπτέμβρη είμαι μέσα διπλός.
|
Πάω να βάλω καινούργια λάστιχα, αλυσίδα και γρανάζια.......και είμαι μέσα:sm8:Περιμένουμε βέβαια και ημερομηνίες για να δώσουμε το τελικό ΟΚ στη συμμετοχή.
|
Απόσπασμα:
|
Λοιπόν η ημερομηνία είναι,
η 18-19-20, η 19-20 Σεπτεμβρίου Όσο αφορά τα μέρη λίγο υπομονή..........:cool: |
πολυ ωραια ιδεα παιδια
πολυ θα το ηθελα αλλα. Μετα το τρικερι το λιμανακι αγια κυριακη Υ.Γ.:Εχω υπηρετηση στο τρικερικαι τη γυρω περιοχη. |
Μέσα!!!
|
Μέσα!!!
|
Μπράβο για την αρχή(της σεζόν) Μιχάλη!!!!!!!:)
άντε μετά τις καλοκαιρινές και μοναχικές(όσον αφορά το φόρουμ) εξορμήσεις μας, να μαζευόμαστε πάλι σαν φόρουμ και να συνεχίσουμε τους ''περιπάτους'' μας και τις ''επισκέψεις'' μας ανά την Ελλάδα!!!:D:D:D |
Ρε παιδια, λεω εγω τωρα, επειδη το Σεπτεμβρη μηνα και πανω στα βουνα του Πηλιου (των Κενταυρων κατα την μυθολογια :D), μπορει να παιζει απο... τας απογευματινας ωρας :sm7:και μετα.... κρυο, μηπως να ειχαμε και φθινοπωρινα "μπουφανακια" με ενα διακριτικο λογοτυπο του forum μας και του... "καλλιτεχνικου" μας ονοματος;;;;;;;
Πειτε φιρμες με μπουφαν και μαγαζια για το ραψιμο των logo ;)! Προλαβαινουμε να παραγγειλουμε :D:D;;;; Ειμαι πολυ αρρωστος τελικα ή οχι:Απορία::D;;;; Ή μηπως ειμαι ο μονος :rolleyes:;;;; |
3 Συνημμένο(α)
Τώρα ξεστραβώθηκα και το 'δα ... να 'ρθείτε με χίλια!!! Προτείνω διαμονή:
1. Ή στο κάμπινγκ "Συκιά" σε σκηνούλα ή δωμάτιο (Κάτω Γατζέα - άψογα), σαν ορμητήριο, και μετά ανάβαση τη μια μέρα Πήλιο ας πούμε Βιζίτσα, Τσαγκαράδα (και μπανάκι Μυλοπόταμο, λέει), κλπ, και την άλλη μέρα Κυριακή, Αργαλαστή, Τρίκερι, Αγία Κυριακή. Λίγο βαρύ πρόγραμμα, αν λάβουμε υπ' όψιν την επιστροφή ... 2. Ή στα Χάνια, σε κάποιο ... χάνι, και την επόμενη Τσαγκαράδα για καφέ, Μηλίνα για μπάνιο, και φαγητό Αγία Κυριακή. Η Κυριακή ας είναι χαλαρή, π.χ. βολτίτσα στη Ζαγορά για καφεδάκι (20΄ από Χάνια), και επιστροφή. Ότι θέλετε παιδιά, στη διάθεσή σας. Για να δελεάσω, εικόνες από Μυλοπόταμο, πλατεία Αγ. Παρασκευής - Τσαγκαράδα (ο καφές που λέγαμε ...:D) και Αγία Κυριακή - Τρίκερι |
Απόσπασμα:
|
Αντε με το καλό.Κρατάτε μας ενήμερους.
|
Πολυ καλη επιλογη το πηλιο ΜΠΡΑΒΟ :sm8:
|
Φίλοι μου θα προσπαθήσω να έρθω μαζί σας. Η εκδρομή είναι zuper-duper. Ευκαιρία να ξεσκαλώσω από Κρήτη που 2 χρόνια τώρα δεν έχω πάει πουθενά με το φόρτο που με βαρύνει.
Αν υπάρχει και κάποιος από Κρήτη που επιθυμεί να ανέβει μαζί μου για τη συγκεκριμένη εκδρομή (διαδρομή, πλοίο κλπ) ας μου ποστάρει Π.Μ. να συνεννοηθούμε. |
Απόσπασμα:
|
μπραβο παιδια ωραια πραγματα!!
υπαρχει φιλος που εχει ταβερνα στα Καλα Νερα [Παρις]και ξενοδοχειο στην Μηλινα αν θελετε μπορω να τον ρωτησω! |
ΜΕΣΑ!!!!!!!
( και άσε τον οδηγό μου να λέει ότι του΄ρθει) :p:p:p:p |
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8::sm8: |
Περιμένουμε και τις λοιπές πληροφορίες.....
:):):):) |
Απόσπασμα:
θα συνεννοηθουμε βασιλη κ μαζι κ με τουσ υπολοιπους απο το νησι εαν μπορουνε |
Απόσπασμα:
|
ΣΩΣΤΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!!
|
Ας ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να δηλώνουμε συμμετοχή ώστε να κανονίσουμε και τις διανυκτερεύσεις. Έχουμε 2 επιλογές:
1) Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή = 2 διανυκτερεύσεις 2) Σαββάτο-Κυριακή = 1 διανυκτέρευση Παρακαλώ όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να το δηλώσουν έγκαιρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σχετικά με τη διαμονή τους. Για το κόστος της διανυκτέρευσης και τα μέρη που θα επισκεφθούμε, θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνο. 1) Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή 1. RΙΚΟ46.......1200GS...Διπλός 2. syan.........1200RT...Διπλός 3. essel........1200GT...? 4. Λεοντόκαρδος.1200GSA..? 5. Arkas........1200GS...Διπλός 2) Σαββάτο-Κυριακή 1.???.......................... 3) Κυριακή 1.???.......................... |
Μέσα απο Παρασκευή
Ομως ΜΟΝΟ/ΔΙΠΛΟΣ :Απορία: Θα σας πω σύντομα ;):) |
Απόσπασμα:
...είναι στο εξωτερικό ....http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF86.gif . |
Μέσααααααα ....
διπλός ή μονός ....(θα ενημερώσω on time ;)) . |
Μέσα, διπλός!!!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!