![]() |
Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!!
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 18 Αυγούστου στην γραφική Αίγινα για καφεδάκι, μπανάκι και ουζάκι (με μέτρο, έ;:D), παρεούλα και βολτούλα. Θα χαρούμε να σας περιποιηθούμε και να σας γνωρίσουμε μια Αίγινα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Λεπτομέρειες για δρομολόγια πλοίων, λίαν συντόμως!;) . |
Απάντηση: Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-7-09 !!!
Καλα να περασετε Νικολα.Σημερα φευγω με την Αντιγονη για Λημνο.Ελπιζω να κανονιστη κατι απο τον αλλο μηνα.
|
Περιμένουμε τις συμμετοχές για να παραγγείλουμε τα παϊδάκια!:sm7: |
Απάντηση: Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!!
Απόσπασμα:
Γιωργάρα, σου εύχομαι καλό ταξίδι κ καλή ξεκούραση .... Για τον άλλο μήνα, τρέχει ήδη η εκδρομή στον Βόλο 18,19,20-9-09 .... Μέχρι τότε ελπιζω να συναντηθούμε ....;) Χαιρετισμούς στην Αντιγόνη ....:D . |
Απόσπασμα:
Έχουν τα χταπόδια... παϊδια!?!??!?!?!?!? :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Παϊδάκια :sm7:χμ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. μονός................:cool: |
Τώρα που το σκέφτηκα θα προτιμήσω τα θαλασσινά που πάνε με το ούζο:sm7:
|
μέσα μονος και για παιδια και για χταπόδια
|
Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε τελεια!!!Με τις ευλογιες μου...
|
Παιδιά δύσκολο θα είμαι εκτός....και θα μου είναι πολύ δύσκολο
Πάντως καλά να περάσετε :):yz:) |
καλα να περασετε φιλαρακια και φατε καλα και για μενα .......;)
|
Παιδιά, είμαι σίγουρος πως θα περάσετε υπέροχα!!!!!:sm6:
Εγώ, αν και θα είμαι στην δουλειά, σας υπόσχομαι, ότι η σκέψη μου θα είναι δίπλα ή και μέσα στο πιάτο σας!!!!!!!!!!:sm7: |
Αν και θα λείπω θα είμαι νοερά μαζί σας και με τα παιδάκια :D καλά να περάσετε παίδες και θα τα πούμε μετά τις διακοπές μας :rolleyes::D:D
|
Απόσπασμα:
|
Βλεπω να πηγαινει το κοψιμο γώνα :Μπερδεμέν:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν.....Καλα να περασετε,μακαρι να μπορουσα να ερθω...υποχρεωσεις...
|
Με κάνετε και ζηλεύω:yz θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας για ουζάκι και χταπόδια:sm7:αλλά δουλεύωΝεύραΝεύραΝεύρα
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!ΠΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:):) |
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 09:00 Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με το F/B Νεφέλη από την πύλη Ε8 με προορισμό την Αίγινα.10:05 Άφιξη στην Αίγινα. 10:20 Επίσκεψη στο ΕΚΠΑΖ - Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων 10:50 Ημιορεινή και κατόπιν παραλιακή διαδρομή με στροφιλίκι στις περιοχές Παχιά Ράχη, Ανιτσαίου, Πόρτες, Αγία Μαρίνα, Ναός της Αφαίας, Μεσαγρός, Βαγία, Άγιοι, Σουβάλα. 11:50 Άφιξη στον γραφικό όρμο των "Λουτρών" Σουβάλας, στην παραλιακή καφετέρια Καβουρίνα για καφέ ή ουζάκι και μπάνιο. Μετά το μπάνιο ........τα παϊδάκια που λέγαμε!:D Στη συνέχεια πρόγραμμα ελεύθερο που θα αποφασιστεί επί τόπου ανάλογα των επιθυμιών μας. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν αργότερα (θα χάσουν όμως την βόλτα), αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά F/B περίπου κάθε ώρα. Τηλέφωνο δρομολογίων Πειραιά --> Αίγινα: 210 4147800 Τηλέφωνο δρομολογίων Αίγινας --> Πειραιά: 22970 22328 Τελευταίο πλοίο από Αίγινα προς Πειραιά στις 19:30. Για ενημέρωση συμμετοχών ή απορίες, το κινητό μου είναι το 6944 523252 και του Νίκου (Λεοντόκαρδου) το 6944 310810. Καλό ταξίδι και ραντεβού στην Αίγινα!!!:) |
Απόσπασμα:
|
Τέλειο το ημερήσιο πρόγραμμα παιδιά :sm8:
τα λέμε από κοντά................:cool: |
Απόσπασμα:
|
Το "δρομολόγιο" που θ' ακολουθήσουμε, είναι το ακόλουθο ......(με κόκκινο χρώμα). Είναι βατή διαδρομή, με στροφιλίκια, ιδανικά για μοτό, και περάσματα από βουνό "καραφλό", ανάμεσα απ' τη σκιά των πεύκων και δίπλα σε μαγευτικές παραλίες .... . |
.
Μερικές από τις ομορφιές που θα συναντήσουμε .... . |
|
.
. |
.
Το δρομολόγιο επιστροφής ... (με πράσινο χρώμα) . |
Γεια σου Νίκο φωτογράφε, :p
έσκισες.........................................:cool: |
Κατατοπιστική και οργανωμένη η εκδρομή..!
|
παρών.
|
Απόσπασμα:
|
τι με κανετε βρε παιδια!!!απο ορεξη υπαρχει αφθονη απο αδεια ομως.......:yz:yz:yzευχομαι να περασετε υπεροχα....αν προλαβω μπορει να προσγειωθω απογευματακι για καφεδακι(της παρηγοριας):sm7::sm7:
|
Μου φαίνεται πολύ δεμένη και όμορφη η παρέα σας!
Λόγω ότι αυτό το διάστημα βρίσκομαι στην Αίγινα, θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντά! Αλέξανδρος. |
Καλώς τον Αλέξανδρο,
τις λεπτομέρειες πιθανόν τις διάβασες σχετικά με την βόλτα ,περνά όμως και από τα καλωσορίσματα να σε δουν και οι υπόλοιποι. Καλή διαμονή τα λέμε αύριο...................:cool: |
Καλα να περασετε παιδια!!!Οσο για τους υπολοιπους :yz! Βαλτε καμμια φωτο να δρισιστουμε και εμεις!
|
http://sl.glitter-graphics.net/pub/2...la3kkkce32.gif Νικόλα & Δημήτρη για την Α Ψ Ο Γ Η οργάνωση αυτής της εκδρομής !
Πολύ θα ήθελα να παρεβρεθώ και 'γω σ'αυτό το ωραίο "τουρ" αλλα δυστυχώς δουλεύω ...http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...uy0u5jsdq5.gif Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να επαναληφθεί ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε και όσοι δουλεύουμε . Καλά να περάσετε ...! |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. riko46................................................Moνός 2. syan ..................................................Διπλός 3. Hawk 46............................................Διπλός 4. aeriko................................................Μονός 5. Alek...................................................Διπλός 6. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.........................Διπλός 7. Arkas.................................................Διπλός |
Βλέπω ότι πάλι μαζευτήκαμε, αυτό θα πη δέσιμο καλά να περάσουμε.. :cool:
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. riko46................................................Moνός 2. syan ..................................................Διπλός 3. Hawk 46............................................Διπλός 4. aeriko................................................Μονός 5. Alek...................................................Διπλός 6. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.........................Διπλός 7. Arkas.................................................Διπλός 8. Dragon510 .......................................Mονός |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. riko46................................................Moνός 2. syan ..................................................Διπλός 3. Hawk 46............................................Διπλός 4. aeriko................................................Μονός 5. Alek...................................................Διπλός 6. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.........................Διπλός 7. Arkas.................................................Διπλός 8. Dragon510 .......................................Mονός 9. Ntinopoulos.......................................Mονός |
Απόσπασμα:
|
Πιειτε και καμμια μπυρα για μας τους ταλαιπωρους που δεν μπορεσαμε να ερθουμε...:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!