![]() |
Χρόνια Πολλά στις Μαρίες και Παναγιώτηδες της παρέας!!!
Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαρία (για παντρεμένες γυναίκες), Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μιρέλλα, Μυρελλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Μιρεϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά, Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Μαρινίκη, Καθολική, Ηλιοστάλακτη www.eortologio.gr
|
Χρόνια Πολλά στις Μαρίες και Παναγιώτηδες της παρέας!!!
Χρόνια Πολλά και Χρόνια Καλά σε όλες τις Μαρίες, Παναγιώτηδες και Πάνους και στον Μάριο που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην παρέα μας αλλά και σε όλους τους εορτάζοντες-ουσες εκτός forum! |
Απάντηση: Χρόνια πολλά ,Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, ........
Σε ευχαριστούμε Μάικ!
|
Απάντηση: Χρόνια Πολλά στις Μαρίες και Παναγιώτηδες της παρέας!!!
Χρόνια πολλά !!!!!
|
Χρονια Πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν!!!
|
Kαι απο εμένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ............:cool:
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......
|
Πολύχρονοι με υγεία και πολλά καλά χιλιόμετρα !!!!!:D:D
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!! |
Πολύχρονοι όλοι με υγεία και χαρά !!!!! |
Απάντηση: Χρόνια πολλά ,Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, ........
χρονια πολλα σε ολους
|
Χρόνια Πολλά και Καλά !
Με Υγεία & Ευτυχία ! |
Χρόνια πολλά σε όλους...
wet & dirty lempoi Πάνο λύκε πολύχρονοι |
χρόνια πολλά Μαρίες και Παναγιώτιδες :D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πολύχρονοι όλοι οι Παναγιώτηδες, Μάριοι, Μαρίες, εντός και εκτός GS Forum .... http://www.hotmonkee.com/import/grap...photos-022.jpg . |
Λίγο καθηστερημένα αλλά ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ όλοι τους !!!!!!!!!
|
Πολύχρονοι, Μαρίες Μάριοι και Παναγιώτηδες !
|
χρόνια πολλά και από εμένα και ευχαριστώ τους φίλους για τις ευχές προς την Μαρία!!!!:)
|
Να είστε καλά φιλαράκια, να μας χαιρόσαστε...
:p:p:p Γύρισα από την άδειά μου... :(:(:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
γι αυτό σε χάσαμε και από την ''παρέα'';;;:D καλή προσαρμογή λοιπόν και σε σένα, χρόνια πολλά(το είχα ξεχάσει:o), και καλύτερη πορεία να έχουμε φίλε!!!!!!!!!!!!!!:):):) |
ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ
ΝΑ'ΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΟΚΑΛΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!! |
Δεν ειμαι γαϊδουρα:(:( εχω τρελλο πηξιμο ολες αυτες τις μερες, γιατι αν πω ολο το καλοκαιρι θα σας φανει βαρυ (αν κ ειναι)!
Skippy να χαιρεσαι το Μαρακι εστω κ ετεροχρονισμενα, χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες (οι γιορτες κρατανε 40 μερες εξαλλου) συγχωρηστε μου την απουσια, μολις "ξελασπωσω" θα επανελθω δριμυτερη!!!:D:D:D Καλα να'μαστε κ δεν χανομαστε αποδεδειγμενο...!!! Υ.Γ.Επισης χρωσταω μια συγνωμη στον Νικο ο οποιος ειχε την καλοσυνη να με παρει τηλεφωνο αλλα το κινητο μου τη συγκεκριμενη μερα μου ειχε κυρηξει απιστευτο πολεμο και εκανε οτι υπερβολη ηθελε με αποτελεσμα να απελπιστω κ να αλλαξω συσκευη για να βγαλω καποια ακρη...:(:( |
Ηρέμησε Μαράκι από τα τρεχάματά σου κι' εμείς σε περιμένουμε...:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!