![]() |
Τα Φωτα Σας........
Παιδια καλημερα σε ολους, θα ηθελα την αποψη και ισως την βοηθεια σας σε ενα θεμα λιγο δυσκολο για εμενα και την συζηγο μου αυτη την χρονικη στιγμη.....Λοιπον εχουμε και λεμε πριν 20 μερες φεραμε στον κοσμο την κορουλα μας και ψαχνουμε να βρουμε κανα ονομα τις προκοπης, τωρα βεβαια θα μου πειτε δωστε τις πεθερας η τις μανας το ονομα αλλα δεν παιζει φαση ουτε για το ενα αλλα ουτε και το αλλο δειτε παρακατω το γιατι
(Κυριακουλα=Κουλα η πεθερα..:sm3: & Ευσταθια=Εφη η αλλη:sm3:) Κατεβηκα λοιπον μια βολτα στην σταδιου και αρπαξα ενα βιβλιο με ολα τα ονοματα απ'το καταστημα Πατακη και ειδαμε διαφορα καλα εσεις τι προτεινετε (παρακαλω οχι τα κλασσικα ελενη,κωνσταντινα,μαρια,κτλ..να ειναι μοντερνο και ισως και αρχαιο δεν μας χαλαει, ο παπας ειναι δικος μας και θα το βαφτηση οτι και να την βγαλουμε) λοιπον Τα φωτα σας...........THX:hmmm: (Στο link 3 videakia να την δειτε φατσικα και να δειτε τι ονομα τις ταιριαζει....ΥΓ το Επιθετο ειναι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ;) ) http://www.youtube.com/watch?v=G2Cce--6RDo kai ayto http://www.youtube.com/watch?v=ACWs9B25p6g kai ayto http://www.youtube.com/watch?v=79E5-iuLcZM |
Απάντηση: Τα Φωτα Σας........
τυχαια ονοματα που εχουμε δει εως τωρα και μας αρεσουν ειναι το
1.Ελλη 2.Φαιδρα 3.Αλεξανδρα 4.Δαναη 5.Κλειω 6.? 7.? μηπως να το καναμε με ψηφους????? |
αλκηστις,αρτεμις,αντιγονη,ολγα,νικολεττα,βιολεττα,
ειναι μερικα που μ αρεσουν...:) |
Απόσπασμα:
Φίλε edmark τον ίδιο προβληματισμό είχαν και οι γονείς μίας φίλης όταν ήρθε η ώρα να την βαφτίσουν και τελικά την ονόμασαν Νεφέλη.Πολύ ωραίο όνομα και αρέσει και στην ίδια!Να σας ζήσει η κορούλα! |
Να σας ζήσει και να την καμαρώνετε πάντα...
Εμένα κάτι μου λέει για Σεσίλια, Δάφνη, Τερέσα αλλά κυρίως Λορένα!!! |
Απόσπασμα:
Να σας ζησει... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
2.Φαιδρα 3.Αλεξανδρα 4.Δαναη 5.Κλειω 6.Eρατω 7.Ζωη 8.Ελπιδα |
Ελεάνα,
Ελίζα, Χαρά, Ισμήνη. |
Νεφέλη! Βιολέτα! Φαίδρα! Να σας ζήσει !!! |
Αγγελική
Δήμητρα Άρτεμις |
Ελα ρε παιδια βαλτε ενα χερακι :rolleyes:
|
Δανάη, Χλόη, Αθηνά και φυσικά Αναστασία για να την κάνει αξέχαστη σε ονομ/μο!
Πάντως να σου ζήσει όπως και να την λές το χαμόγελό της είναι άπαιχτο ! Ά βγάλτην Χαρούλα μια και είναι η χαρά σου! |
ΝΕΦΕΛΗ Η ΣΑΡΑ
|
Χριστίνα!
Να σας ζήσει!:D |
Απόσπασμα:
Καψόνι μας κάνεις;:sm7: |
Μπέμπα .......
αααααα...όχι, όχι ..... Όταν την φωνάζεις, θα νομίζουν οι άλλοι ότι περνάει κάποια BMW ..... :cool: . |
Οπως,
Δωροθέα , Κασάνδρα, Νεφέλη,Φέδρα.......................:cool: |
Απόσπασμα:
|
αν ειναι γατα οπως η αγαπητη γυναικουλα σου βαφτισετην ΙΛΕΑΝΑ:)
|
φΊΛΕ μας σου εύχομαι να δείς την κοράκλα σου ευτηχησμένει και να πορευτή στην ζωή της με ενα μεγάλο χαμόγελο!!
Εγώ πρωτινό τα εξής.. 1. Μικαελα 2.Ρωξάνη 3.Αρετή 4. Νεφέλη Για τελικό όνομα θα σου πρότεινα να πάρεις όλα τα ονόματα και να τις τα διαβάσεις αργά ΚΑΙ χαμογελαστά λίγα λίγα αν σε κάποιο δεις κάποια αντίδραση τότε αυτο της αρέσει!!! Το δευτερο ειναι να βάλεις ενα μεγάλο δοχειο με τα ονόματα και να την βάλεις να πειασει ενα όνομα έτσι και πάλυ μονη της θα διαλέξει το ονομά της!!! ευχομαι να βοήθησα!!!;) |
Αυτό που λεει ο ζίτσος!!!!!Στον κουβά και κλήρωση:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Κατερινα ή Δήμητρα (οι κορες μου:)) ή Αρτεμις, Ολγα οι δικες μου προτασεις.
Συμφωνω να της βαλεις το χερακι σε μια γυαλα και να διαλεξει μονη της |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Βλέπεις αυτοί επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κόρη, πήγαν και έσκασαν από καμιά 20 χιλιάδες ευρώπουλα ο καθένας να αποκτήσουν όπως και εδύ μια πανέμορφη ... "μπέμπα"!!!:sm7: Και να σε ενημερώσω λοιπόν μιας και διάλεξες όνομα. Τα ονόματα αυτά είναι όλα zuper-duper! Και εγώ είχα το ίδιο σχεδόν πρόβλημα με εσένα και εξακολουθώ να έχω. Τα ονόματα των πεθερών μου ήταν οk (Μαρίνα, Βασιλική) αλλά εμείς (με τη Μόνικα-σύζυγος) δεν θέλαμε ντε και καλά να τηρήσουμε τη παράδοση αλλά επειδή επιθυμούσαμε εξ αρχής σε όλα τα ζητήματα και επίπεδα, να δώσουμε το καλύτερο στις κόρες μας, ενεργήσαμε σκεπτόμενοι το ίδιο και στην περίπτωση του ονόματος. Την μια κόρη 2 χρονών και 2 μηνών σήμερα, την βαπτίσαμε πέρσι Νεφέλη και την άλλη , 3 μηνών σήμερα θα την βαπτίσουμε Λυδία. Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα ονόματα δεν είναι Χριστιανικά και ότι προέχρονται από την Αρχαία Ελλάδα. Τα περί Αρχαίας Ελλάδας, Μούσες κλπ είναι αλήθεια αλλά: Νεφέλη : Η ανάληψη του Χριστού εις τους ουρανούς, Γιορτάζεται της "Αναλήψεως" , μια από τις σημαντικοτερες εορτές της Χριστιανοσύνης. Η Νεφέλη εορτάζεται την ιδια μέρα με την "Ανάληψη του Ιησού" όπου ο Χριστός "εν μέσω Νεφελών ανελήφθη εις τους ουρανούς". Η γιορτη είναι κινητή με ημερομηνία γιορτής +39 ημέρες μετά το Πάσχα. Λυδία : Η πρώτη Ευρωπαία Αγία η οποία ήταν Ελληνίδα! Συνοδοιπόρος του Αποστόλου Παύλου. Η Εκκλησία μας τιμά την Λυδία ως Αγία και Ισαπόστολο και εορτάζει την μνήμη της κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου. Και πάλι να σου ζήσει και μην ξεχνάς ... θα σου πάρει και τα σώβρακα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εχω να σου προτείνω ένα τρόπο για να βρείς ένα όνομα για το μωρό. Μου ήρθε μόλις διάβασα το θέμα σου. Κοιμηθήτε με τη σύζυγό σου σήμερα το βράδυ όπως κάθε βράδυ με τη διαφορά ότι πριν να κοιμηθήτε θα βάλετε στο μυαλό σας τη εξής σκέψη "πως θα ονομάσουμε το μωρό μας" και το πρωί που θα ξυπνήσετε συζητήστε τα όνειρα σας ή τη πρώτη σκέψη που θα σας έρθει για το όνομα του μωρού. Ευχαριστώ! p.s Κάντε το και αν θέλεις δημοσίευσε τα αποτελέσματα!!! :):):) |
να την καμαρωνεις παντα αδελφε και να την δεις οπως εσυ επιθυμεις οσο για το ονομα το Νεφελη ειναι παλυ καλο ......να την χαιρεσαι........;)
|
Πολύ ωραία αυτά που διαλέξατε αλλά το Νεφέλη τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντίστοιχο του Μαρία (χωρίς παρεξήγηση και για τα 2 ονοματα !!!).
Εγώ θα πρότεινα και Μαρίνα (που τυγχάνει να είναι και της κόρης μου το ονομα...) Να είστε καλά και να την χαίρεστε πρωτίστως !!! :sm8::sm8::sm8: |
Έχουν γραφτεί πραγματικά πολύ όμορφα ονόματα από τους αγαπητούς συναδέλφους, ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω κι ένα ακόμη, που δεν είδα να το αναφέρει κανείς :
το Μυρτώ που είναι εύηχο, θηλυκό, αέρινο και μυρωδάτο και ίσως όχι τόσο "φορεμένο" όσο άλλα. Να σας ζήσει παιδιά ό,ποιο όνομα και αν της δώσετε!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Xa xaxaaxa εγραψε :sm7: Λοιπον διβαζωντας ενα βιβλιο ονοματων χτες ειδα ενα ωραιο και οχι συνηθησμενο ονομα .........ΙΝΩ............. καλο ακουγεται εε? εσεις τι λετε??? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Κατ' αρχήν να σας ζησει και εμένα θα μου άρεσε το Μυρσίνη
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!