![]() |
Για μπανάκι στη Λέρο...
Με μεγάλη μου χαρά σας καλώ για μπανάκι στη Λέρο, ξέρω πως το καλοκαίρι μοιάζει να τελειώνει αλλά οι καλοί καιροί τώρα αρχίζουν, ξέρω πως δε μένω σε κανένα τεράστιο νησί αλλά έχει πολλές διαδρομές ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες που θα ικανοποιήσουν αρκετούς... Η πρότασή μου γίνεται τώρα αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και στο μέλλον.
Η πρόσκληση έγινε επεξεργαστείτε την και περιμένω ποσταρίσματά σας. |
Απάντηση: Για μπανάκι στη Λέρο...
Σε ευχαριστούμε Γιάννη και επιφυλασσόμαστε!;)
Αλήθεια, εσύ ανεβαίνεις καθόλου Αθήνα;:Απορία: |
Φίλε Γιάννη,
σ' ευχαριστούμε για την πρόσκλησή σου ... Η "ανοιχτή ημερομηνία" που μας δίνεις, μπορεί να βοηθήσει .....:D Θα είμαστε σ' επαφή .....;) . |
Αν οργανωθεί τίποτα για Λέρο,είμαι μέσα και εγώ (Διπλός) !! !! !!
Λόγω δουλειάς,βρισκόμουν επί τρία συνεχόμενα έτη κάθε Σεπτέμβριο (Βύθιση του Αντιτορπιλικού Βασ. ¨Ολγα) και ομολογώ να πώ ότι η Λέρος έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου Νησιά!! Καταγάλανες παραλίες,καταπληκτικό φαγητό (προτείνω αστακομακαρονάδα special) κτλ κτλ... Δεν κάνω διαφήμιση ............Είναι η πραγματικότητα!!! !!! !!! Και για τους λάτρεις του ψαρέματος , το νησί προσφέρεται ΑΒΛΕΠΕΙ!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!! |
Ευχαριστουμε Γιαννη για την προσκληση αν και μου πεφτει κομματακι μακρια...........:cool:
|
Σε ευχαριστούμε φίλε Γιάννη!!!!!:):)
πρώτη επίσκεψη το 2008 και μας άρεσε τόσο πολύ που θα περάσουμε σίγουρα ξανά στο άμεσο μέλλον!!!!!!;) |
Απόσπασμα:
Πάντως διαμονή εξασφάλισες:sm8::sm8: Γιάννη αυτή η ανοιχτή πρόσκλησή πολύ με δελεάζει !!!!:sm6::sm6: |
Ευχαριστούμε Γιάννη για την πρόσλκηση..............:cool:
|
Φιλε Γιαννη γυρο στα μεσα Σεπτεμβρη θα ειμαι Λερο για κανενα 3ημερο θα τα πουμε!
|
Λέρος, απο τα ομορφότερα νησιά.... Έχω μείνει 4 1/2 χρόνια λόγω εργασίας και έμεινα υπερευχαριστημένος. Που σαι ρε Πατημένε με τις ουζοποικιλίες σου.... Ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε ;)
|
Όποτε είστε έτοιμοι θα χαρώ πολύ να σας δω όλους !
Όσο για ψαράκι και ουζάκια... δεν το συζητώ! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μη το λες συνέχεια γιατί θα το πιστέψουμε και θα σούρθουμε ένα πρωί .....:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.....είσαι ωραίος !!!! http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
η προσωπικη μου εμπειρια απο λερο ειναι αυτο που καταλαβαινεις αμεσως και στον Γιαννη;)εχω παει γυρω στις 10 φορες και εχω παθει ΣΟΚ με την φιλοξενια και την ευγενια των ντοπιων.σταματας να ρωτησεις μια πληροφορια και οι τυποι σε τραπεζωνουν:)απιστευτοιιιιιιιιιιιιιι.η λερος ειναι λιγο παρεξηγημενη,λογω του θεραπευτηριου πολλοι δεν πατανε το ποδι τους εκει και καλα κανουν για να πηγαινουμε εμεις που ξερουμε:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Γιάννη ήμουνα στη Λέρο τον Αύγουστο, για 9 μέρες. Μαγεύτηκα από το νησί. Υπέροχος φυσικός πλούτος, θάλασσες, διαδρομές, αρχιτεκτονική κτιρίων. Ψαρότοπος με υπέροχη κουζίνα.
Εμείς είχαμε έδρα το Βρωμόλιθο κι από εκεί εκδράμαμε προς πάσα κατεύθυνση. Κατ΄εμέ, είναι το ιδανικότερο σημείο. Στη μέση σχεδόν των αποστάσεων, με δύο παραλίες για όλα τα γούστα (μια πιο οικογενειακή και μια πιο τουριστική με ομπρέλες) και βεβαίως την εκπληκτική ταβέρνα του Φράγκου. Πάνφρεσκα, πανόστιμα και φτηνά! Για τους λάτρεις της πιο κοσμοπολίτικης ζωής, ιδανική είναι η διαμονή στην Αγ. Μαρίνα και τα Άλιντα. Όλα πάντως είναι σε απόσταση αναπνοής. Χωμάτινες διαδρομές έχει καμπόσες, σε βατό χωματόδρομο. Είναι πανέμορφη η θέα από το χωματόδρομο που ξεκινάει από την Παναγιά Καβουράδαινα, στον Ξηρόκαμπο, και καταλήγει στο σημείο που βλέπεις τα Γλαρονήσια και την Κάλυμνο. Επίσης από τον Αγ. Ισίδωρο ο χωματόδρομος που οδηγεί στις ανεμογεννήτριες. Τέλος σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο, που είναι διαμορφωμένο μέσα σε ένα από τα πολλά τούνελ που κατασκεύαν οι Ιταλοί στο νησί, καθώς και στο ανακαινισμένο κινηματοθέατρο για καμια ταινιούλα. Πολύ καλός χάρτης, με πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες, είναι του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την Terrain. http://www.leros.gr/main/index.php?categoryid=39 Ποστάρω και μερικές φώτο για να πάρετε μια γεύση: |
|
|
|
:sm8:
|
Mαρια ελπιζω να εισαι καλα και να περασες ομορφα το καλοκαιρι.
Σ'ευχαριστουμε για τις πανεμορφες φωτογραφιες που μοιραστηκες μαζι μας!!!Οντως πρεπει να ειναι πολυ ωραιο νησι η Λερος. |
Και δύο ακόμα! :D
Βίγλα - Βρωμόλιθος http://i415.photobucket.com/albums/p...8/IMG_3458.jpg http://i415.photobucket.com/albums/p...8/IMG_3457.jpg Ευχαριστώ! Πέρασα υπέροχα ! :p |
Απόσπασμα:
Ευαριστούμε Μαρία για την "ξενάγηση" .... Οι φωτογραφίες .... super ...http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
μπραβο μαρια,να σαι καλα να ξαναπας!:)
υποθετω θα πηγες και λιγο χωμα ε?;) |
Μετα απο 2 1/2 χρονια στους Λειψους (απεναντι απο την Λερο), εχω επισκεφθει το νησι του φιλου αρκετες φορες.....Λιγακι μακρια βεβαια αλλα αξιζει...
|
Νομίζω πως οι εικόνες και η περιγραφή της Μαρίας είναι πολύ χαρακτηριστικά για να περιγράψουν το νησί. Αν και ήρθε Άυγουστο είδε όλα αυτά φανταστείτε έναν άλλο μήνα που δεν θα είναι τόσο πιεσμένος από κίνηση και κόσμο πόσο πιο ωραία μπορεί να είναι...
|
Μαρία, μας έκανες μια άψογη παρουσίαση!!!
|
Απόσπασμα:
|
Πάντως, παρότι ήταν "ντάλα" Αύγουστος (11-20), με μεγάλη έκπληξη κι ευχαρίστηση διαπίστωσα ότι η τουριστική κίνηση ήταν πολύ μειωμένη. Σαν να ήταν Μάιος- Ιούνιος. Ισως να είναι τα απόνερα της οικονομικής κρίσης, που πλήτει σημαντικά τον τουρισμό.
Σημαντικά πολλοί ήταν οι "σκαφάτοι" επισκέπτες (Ιστιοπλοϊκά, γιωτ, φουσκωτά κλπ, με σημαίες απο όλα τα μέρη του κόσμου). Επί ξηράς, τα μέρη που είχαν τον περισσότερο κόσμο, ήταν τα Άλιντα, η Αγ. Μαρίνα, και το Παντέλι. Τα οποία και απέφυγα ! :D Στην Αγ. Μαρίνα βέβαια έχει ωραία γλυκά, στα οποία δεν αντιστάθηκα! Βλ. Πατσαβουρόπιτα! Κώστα, πήγα και χώμα, δύο διαδρομές. Στην πρώτη όλα καλά. Στη δεύτερη, που ήταν πιο δύσκολη (αυτή προς τις ανεμογεννήτριες, με πολλές κλειστές ανηφορικές στροφές, γκρεμίλα και κοτρώνια κατα τόπους) κάπου στα μισά της διαδρομής τα παιξα και εγκατέλειψα την προσπάθεια. Ήμουν δικάβαλη,το βάρος συνολικά της μηχανής με κούρασε και δεν είχα καμμία διάθεση να ρισκάρω την ακεραιότητά μας. maybe next time! |
Εντελώς πληροφοριακά να πώ πως η μετακίνηση για Σαββατοκύριακο μάλλον βοηθά αφού υπάρχει πλοίο το οποίο αναχωρεί από Πειραιά την Παρασκευή στις 16:00 και από Λέρο την Κυριακή το βράδυ. Έτσι για τους πιο τολμηρούς Δευτέρα πρωί θα μπορούν να είναι στη Δουλειά πάλι...
Σκεφτείτε το...:cool: |
Απόσπασμα:
Μήπως ξέρεις πόση ώρα κάνει ;;;;:confused: |
Για σου φίλε Soto το πλοίο Ιεράπετρα αναχωρεί στις 16:00 από Πειραιά την Παρασκευή και φτάνει στις 03:00 περίπου στη Λέρο και το Blue Star αναχωρεί γύρω στίς 10:00 το βράδυ της Κυριακής από Λέρο και φτάνει στον Πειραιά γύρω στις 06:30 το πρωί της Δευτέρας. Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι...
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Είσαι καταπληκτικός .....εκτός από φιλόξενος !!!! :sm8: |
Απόσπασμα:
Να είμαστε καλά από την άνοιξη να τον επισκεφθούμε! |
Απόσπασμα:
|
5 Συνημμένο(α)
Και μερικές φώτο που βρήκα απο την παραμονή μου εκει....
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!