![]() |
Ισπανία - Αγγλία ...Μπάσκετ
Σε ντέρμπυ εξελίχθηκε ο αγώνας Ισπανίας - Αγγλίας ...
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Εγγλέζοι γύρισαν τον αγώνα και έβγαλαν κεφάλι μπροστά ..... Οι Ισπανοί - μεγάλη ομάδα - παρά το προσωρινό χαστούκι, κατάφεραν να ξανατουμπάρουν τον αγώνα και στο τελευταίο τρίλεπτο, πήραν το πάνω χέρι .... 86 - 74 το τελικό αποτέλεσμα .... Μπράβο στην Ισπανική ομάδα ..... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-73.gif . |
Απάντηση: Ισπανία - Αγγλία ...Μπάσκετ
οι ισπανοι γενικα δεν ειναι σε καλη κατασταση :):):):):)
|
Πήγαιναν οι Εγγλέζοι για την έκπληξη, αλλά δεν...:D
|
Απόσπασμα:
|
Ειναι δυνατον να υποστηριζει κανεις την Ισπανια????ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΓρηγορα ξεχασαμε μου φαινεται τα καραγκιοζιλικια που μας εκαναν!!!!
|
Απόσπασμα:
http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF67.gif |
Ακομα τους θυμαμαι να πεφτουν και να κοπανιουνται, ηθοποιοι για οσκαρ!!!:yzΕμας παντως μας εχουν βρει πελατες, ελπιζω φετος με το καινουριο ροστερ να τα βρουν σκουρα!!!
|
:D:D
|
Απόσπασμα:
|
:sm2:... τουλαχιστον στο μπασκετ .... τους μισω τους Ισπανους!...θα χαιρομουν τρελα να χανανε !
...για μενα το καλυτερο ευρωπαικο κυπελο θα ναι αυτο που θα παιξουμε τελικο με τους Ισπανους ...θα πηγαινουμε ποντο-ποντο μεχρι το τελος .........και θα τους κερδισουμε στο ποντο ....στο τελευταιο δευτερολεπτο! :D...ξερω ειμαι κακος ...αλλα δεν ξεχνω με τιποτα!...θελω να τους δω να μιξοκλαινε και μεις να στεινουμε τρελο χορο!:Γελάω: ..δεν ειναι ακριβος οτι δεν ξερω να χανω ...αλλα το πως εχασα μου την σπαει! ...εν κατακλειδι ...απο μενα ......ουστ!...τελευταιοι να βγουν οι φουστηδες!!!...χαχααα!:sm7: |
Θα τους σκίσουμε όλους.......
|
Απόσπασμα:
ΑΣΕ που μια τρελή διαφορά δεν θα με πείραζε μα τρελή λεμε !!! |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!