![]() |
Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09
Κανονίσαμε με τα παιδιά στο καφέ της Τετάρτης για ένα καφεδάκι στην παλιά Επίδαυρο την Κυριακή
Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. |
Απάντηση: Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09
Πολύ όμορφη και κοντινή βόλτα Γέλιο
Άντε άντε γιατί στην εκδρομή της Βυτίνας δεν μπόρεσα να έρθω και έχω πάθει στέρηση ΓέλιοΓέλιο |
Απάντηση: καφεδακι τιν κυριακκη-18-01-09
Mόνο http://sl.glitter-graphics.net/pub/5...g5obtyyvgi.gif?
Και αμα πεινάσουμε ? Οι εκδρομες πάντα να ξέρεις μας ανοίγουν την όρεξη mr laerti !!! |
Και καφεδάκι ΚΑΙ μεσημεριανό και, και .....
Ότι κάτσει κι όπως κάτσει ...:D . |
Αν δεν μπορέσω να έρθω λόγο της δουλειάς δεν στεναχωριέμαι,...
Εκείνη την ημέρα, θα χάσετε όλοι σας τα κλειδιά από τις μηχανές, θα έχει 4 μέτρα χιόνι μέσα στην Επίδαυρο, 120 μποφόρ στο κόλπο της Επιδαύρου και μια πεταλούδα με το φτερούγισμά της κάπου στη Κίνα θα έχει δημιουργήσει έναν ανεμοστρόβιλο που θα χτυπήσει την καφετέρια που θα κάτσετε!!! :yz :yz :yz |
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι από την μεριά μου δεν πιστεύω ότι θα πιάσει η συγκεκριμένη ευχή του φίλου bmwnek γιατί από την παρέα και τις πολλές μηχανές που θα πάτε αποκλείεται να υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες ηρεμίας που να δημιουργήσουν το φαινόμενο . :Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: Να περάσετε καλά παιδιά και να προσέχετε όσοι από εσάς πάτε . Γέλιο Γέλιο Γέλιο . |
Καλό μου ακούγεται!
|
Θα είμαι εκτός Ελλάδας το ΣΚ, εύχομαι όμως όσοι και όσες πάτε να περάσετε υπέροχα κι εγώ να σκάω από τη ζήλια μου και τα νεύρα μου που -σε ακόμα μια εκδρομή- δεν θα μπορέσω να έρθω!
Μαρία |
Παίδες να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τη βόλτα...εγώ τη Κυριακή δεν θα τα καταφέρω!
|
μάλλον για μέσα με βλέπω...:hmmm::hmmm::hmmm:;)
|
Μέσα κι εγώ!!ΓέλιοΓέλιο
|
Θα σας περιμένω στην έξοδο για Επίδαυρο.
|
Μέσα,,, Εαν τα καταφέρω!!!!!!! :cool2:κ' την κάνω από κάτι.............ες
|
Καλα να περασετε.....
|
καλα να περασετε φιλαρακια ........
|
Μέσα και εγώ
|
Απόσπασμα:
1) laertis 2)BLACK SHADOW 3)Bmwnek 4)skippybi ? 5)leonidas 6)Κύρος Γρανάζης 7) arisxios |
Δεν ειναι σιγουρο παιδια.
|
Παιδιά είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά και το λέω αυτό γιατί,είμαι από την περιοχή αυτή.Έχει μια φοβερή διαδρομή που θέλει φυσικά,όπως όλες,προσοχή.Πολύ πράσινο και πολύ γαλάζιο.Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποθέσεων,δε θα μπορέσω να έρθω:yz.Καλό δρόμο.Καλά να περάσετε.
|
δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι ειχα κανονισει κατι απο πριν
και δεν αναβαλεται |
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά...........:cool2:
|
Κανονίσαμε με τα παιδιά στο καφέ της Τετάρτης για ένα καφεδάκι στην παλιά Επίδαυρο την Κυριακή
Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. 1) laertis 2) Bmwnek 3) skippybi ? 4) leonidas 5) Κύρος Γρανάζης 6) arisxios |
Απόσπασμα:
|
Κατά 80% μέσα, είδη έχω πει να ``φτιάξω`` την βάρδια.
Άλωστε, στα ``χωράφια`` μου θα έρθετε. Λαέρτη, σου έστειλα π/μ για την διαδρομή, για δες. |
Δυστηχώς κάτι απρόοπτο μου έτυχε και δεν θα καταφέρω να σας ακολουθήσω αύριο.:yz
Καλά να περάσετε και να προσέχετε...! http://sl.glitter-graphics.net/pub/3...f8ah19mmdt.gif |
Αρχική Δημοσίευση από arisxios http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
Κανονίσαμε με τα παιδιά στο καφέ της Τετάρτης για ένα καφεδάκι στην παλιά Επίδαυρο την Κυριακή Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. 1) laertis 2) Bmwnek 3) skippybi 4) leonidas 5) Κύρος Γρανάζης 6) arisxios |
Όχι μέχρι νεωτέρας τελικά...:(
|
Κολλητοί!
Καλά να περάσετε!!!:cool2: |
Απόσπασμα:
οκ αν αλλάξει κάτι γράφεις 'η τηλέφωνο ΓέλιοΓέλιο |
Απόσπασμα:
|
καλό ταξίδι παιδιά !!! αν σας πάρει ο δρόμος προς Ναύπλιο θα έχουν κατέβει από την Ζάκυνθο με την ΛΕΜΟΖ ( λέσχη μοτοσυκλετιστών ζακύνθου ) καμιά δεκαριά δικοί μας !!! καλά να περάσετε !!!
|
mesa kai ego
|
Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. 1) laertis 2) Bmwnek 3) leonidas 4) Κύρος Γρανάζης 5) arisxios 6) florjan |
Καλό ταξίδι laertis,
καλό ταξίδι Bmwnek, καλό ταξίδι leonidas, καλό ταξίδι Κύρος Γρανάζης, καλό ταξίδι arisxios, καλό ταξίδι florjan. Να περάσετε καλά και να έχετε καλή επάνοδο ....:D |
Ευχαριστούμε !!! |
Kαλό δρόμο στην παρέα..........:cool2:
|
Καλά να περνάτε παιδιά (μεσημέριασε ήδη) και να δούμε φωτό!!!!!!!!ΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιο
|
ηρθα κι εγω επιδαυρο και λεω οτι θα σας βρω εκει αλλα μπα.. βρηκα παρεα απο αθηνα στο στορκ και μου ειπαν οτι ηδαν bmw να στριβουν προς κορφο ησασταν εσεις???
κριμα δεν πειραζει την επομενη φορα μαζι ΥΓ σημερα γινοταν χαμος απο μηχανες στην επιδαυρο ηταν τελεια ..... αχ αυτες οι αλκυωνιδες |
Απόσπασμα:
Δεν είχες τα τηλέφωνα των παιδιών, εεε ......:( Την άλλη φορά, με το καλό !!!!!!! Σε μια εβδομάδα, στην Τσιβλού σε περιμένουμε ...;) |
Απόσπασμα:
Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να έχουμε όλοι τα τηλ στο προφίλ μας !!!!! Εγώ παρεμπιπτόντως το έχω !!!!!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!