![]() |
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι..
:sm7:
Θα με βοηθήσετε να το καταλάβω??? :hmmm::hmmm: |
Απάντηση: Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι..
kώστη, για σπάστα και ξανα ρήξε για να μας βοηθήσεις λίγο:hmmm:
ή εχασα τίποτα;:confused: |
:sm7::sm7::sm7:
Το κάστρο έπεσε... Παντρεμένος από εχθές :D:D Το να καταλάβω, εννοώ να δω τι θα αλλάξει .... Κάποιοι μου είπαν, να μην έχεις βαριά αντικείμενα σπίτι, τσόκαρα αλλά μόνο λαστιχένιες παντόφλες κλπ κλπ. Ψιλογρίφος :D:D Είμαι στο κλαμπ των παντρεμένων, με βαριά αντικείμενα σπίτι?? |
Φίλε Κώστα κατά αρχήν:sm5: να ζήσετε...............
τώρα όσο αφορά τις άλλες απορίες με τον καιρό θα τα μάθεις:sm7::sm7: ................:cool: |
:sm7::sm7::sm7:
|
καλοσόρισες και καλή(ανώδυνη) διαμονή!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Κώστα μου, σε όλους μας πήρε λίγο καιρό να το συνηθίσουμε, όμως 22 χρόνια τώρα, δεν ήρθε ούτε στιγμή, που να αναρωτήθηκα, αν έκανα το σωστό.
Και επειδή γνωρίσαμε την Κωνσταντίνα και την οικογένειά της ( βασικό στην επιλογή συζύγου!!!), είμαστε σίγουροι, πως και εσείς θα ζήσετε αγαπημένοι μαζί. Απολαύστε το ταξείδι σας λοιπόν, γιατί γυρνώντας, αρχίζει η πραγματική ΖΩΗ. Μέχρι τώρα μαθαίνατε. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να εφαρμόσετε ότι πιστεύετε και να αποδείξετε πως είναι και σωστό!!!!! Καλώς ήρθατε λοιπόν στο club!!!!!!!!!!! :sm8: |
Να ζήσετε και βίον ανθόσπαρτον κύριέ μου...
Welcome to the club http://www.bmwmoto.gr/forum/images/s..._smile_big.gif |
Απόσπασμα:
Σωστή η ευχή του Skippy !!!!! Κ το σημαντικότερο...αμοιβαίες υποχωρήσεις κ όλα θα κυλήσουν ο#### !!! |
Welcome to the club:sm4:
|
Απόσπασμα:
|
Κωστάκη μου, να ζήσετε τρισευτυχισμένοι και καλοστεριωμένοι!! |
Καλός ήρθες στη λέσχη μας ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ καλή διαμονή και προπάντων ήρεμη
Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για πάντα !!!! :sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4: |
Wellcome to the club φίλε μου και όπως είπαν οι πρωλαλήσαντες με αμοιβαίες υποχωρήσεις, συζήτηση, κατανόηση, αγάπη θα πιάσεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα..........................................................
http://www.gsforum.gr/picture.php?al...&pictureid=661 :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Oλα θα πανε καλα μην ανυσηχεις...... Κωστα τωρα ξεκινανε ολα .................:sm7:
|
Φίλε μου να ζήσετε ευτυχισμένα και όπως είπαν προλαλήσαντες είναι πολύ σημαντικό, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ετσι πέρασαν 26 χρόνια και λες και ήταν χθές.
|
|
να ζησετε κωσταρα!παντα ευτυχισμενοι και υγιεις!:)
|
να ζησετε Κωστα
και ολα καλα θα πανε (για την γυναικα σου):sm7: |
να ζήσετε
αλλάζουν όλα (αλλά ακόμα περισσότερο με ένα παιδί) αν υπάρχει κατανόηση (και γιατί να μην υπάρχει), θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις |
να ζησετε και καλους απογονους
και μην τους ακους εγω με την γυναικα μου εχουμε περασει 30 θαυμασια χρονια - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - μετα γνωριστηκαμε :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να το πούμε αντί για κλαπ ....:Απορία:.....σωμάτιο ;:sm7::sm7: Μια είναι η ουσία κουράγιο φίλε μου παντρεύτηκες!! :sm7::sm7::sm7::sm7: Να ζήσετε να ευτυχίσετε με υγεία !!!Α!!!!!!μοντέλο καλούς απογόνους !! |
να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους
ρώτα την γυναικά σου σε ποιο κλαμπ είσαι ΑΛΛΑ μετά από λίγο καιρό :sm7::sm7: |
Να ζήσετε να ευτυχίσετε με υγεία !!!
αντε τυχερούλη τωρα θα μαθεις και την δευτερη χρηση του κράνους χωρις μηχανή:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Γέλασα με όλα όσα γράψατε.. Σας ευχαριστώ.. Οπότε, όπως είπε και ο Άρης, άλλο το σωμάτιο .... και έκρυψα όλα τα βαριά αντικείμενα Άρη.. Οκ, άλλαξα, αν και η νιώθω πολύ ....``ελεύθερος`` :D:D.. Και θα τα πούμε για καμιά μπύρα, μιας και ήταν αδύνατο να κάνω ένα ανοικτότερο (με περισσότερο κόσμο εννοώ) μυστήριο.. Ένα ευχαριστώ από εμένα και την Κων/να.. Υστ. Άρη ή όποιος άλλος έχει, μια φωτό, θα ήταν καλή ιδέα... |
Πάρε κόσμε !!!!!! Να ζήσετε !!!!!!!!!!!!!!!!! |
καλόοοο
|
Δεν έχω δει καμία φωτό..
Δεν έχω άλλωστε... πως να βγάλω εγώ φωτό... Χάρηκα πολύ που είδα τις πρώτες... :p:p:p:p |
Ρε παιδιά και είδα ένα παλικάρι γαμπρό με GS1150 να τον πηγαινουν στην εκκλησία 4 R1200GSA αλλά δε κατάλαβα ότι ήσουνα εσύ ρε Κώστα!
http://www.imageshack.gr/files/cinyvt8h0ztncycgfhqx.jpg Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από πίσω από τις μοτό ακολουθούσε και το Χ5 της BMW Mobile Care :sm7::sm7::sm7:! Να ζήσετε Κώστα, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους! |
Απόσπασμα:
ΕΕΕΕΕΕ μπορεί καμία να μην έπαιρνε μπρος.. |
|
είστε ΠΡΩΤΟΙ !!!!!
:sm5::sm5::sm5::sm8::sm8: |
αρχίζει η πραγματική ΖΩΗ.:sm4:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!