![]() |
Επιδιόρθωση Ελαστικού
|
Απάντηση: Επιδιόρθωση Ελαστικού
ευχαριστούμε Στράτο!!!;)
Αυτό που δεν ήξερα είναι πως οι αμπούλες με τον αέρα θέλουν και αντάπτορα για να συνδεθούν με την βαλβίδα... και δεν έχω δει κάτι τέτοιο στο κιτ μου:Μπερδεμέν |
Πολύ καλό Στράτο.
|
Ευχαρισυμε Στράτο!
|
Το εν λόγω κλιπάκι στό "youtube" ειναι φτιαγμένο απο λαστιχά απο τους πιο καλούς στο είδος γιατι τυχαίνει να τον γνωρίζω. Του μίλησα στο τηλέφωνο και είπε οτι μπορεί να μας δώσει και κάποια προσφορά σαν Forum (δεν τον διαφημίζω αλλά σίγουρα τον συνιστώ απο προσωπική εμπειρία).
Ειναι και ο πρώτος στο είδος που ενδιαφέρθηκε να βάλει ένα τέτοιο κλιπάκι για βοήθεια των μοτοσυκλετιστών, ίσως γιατι αγαπάει και ο ίδιος το άθλημα... |
Πολύ καλό και πολύ χρήσιμο !!
Ευχαριστούμε. |
Σε ευχαριστούμε Στράτο!
Τρεις - τέσσερις φορές να δούμε το βιντεάκι και θα το κάνουμε με κλειστά μάτια. |
Πολύ καλό και χρήσιμο!
|
καλό είναι να το ξέρει κανείς στην θεωρία , αλλά αν το βλέπέι και στην πράξη είναι ακόμα καλύτερο !!!
|
Πολύ κατατοπιστικό βίντεο . Σε ευχαριστούμε Στράτο . Γέλιο Γέλιο ΓέλιοΓέλιο . |
Ωραία παρουσίαση.
Έχω, εδώ και χρόνια, σετάκια για αυτοκίνητο-μοτό και scooter. Σε κανένα όμως σετ, δεν είδα κόλλα ....:hmmm: Τα έχω χρησιμοποιήσει κατ' επανάληψη - με επιτυχία - αλλά χωρίς τη βοήθεια κόλλας. Και τώρα, το πίσω λάστιχο της Adv, με μακαρόνι (χωρίς κόλλα) είναι από το καλοκαίρι, χωρίς πρόβλημα. Αν κάποιος ξέρει, η κόλλα περιλαμβάνεται σε κάποιο σετ ή πρέπει να την αγοράσουμε χωριστά ;;;;;:Απορία: . |
Πολυ καλο .....Νικο η κολα περιλαμβανετε στο σετ για κοιταξε απο Μακαν μερια.....
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Διονύση ... Στη Μακάν, δεν πήγα... Τα αγόρασα από εξειδικευμένο κατάστημα για βουλκανιζατέρ, στη Σπύρου Πάτση. |
Ευχαριστούμε πολύ Στράτο,...πάρα πολύ χρήσιμο!!!
Για την προσφορά που είπες, είμαι μέσα, μια και δεν έχω τίποτα από δαύτα στην κατοχή μου! |
:sm8:
|
Ευχαριστούμε πολύ Στράτο :D
|
Ξέρει κανείς τι ισχύει για τα σπρέυ επιδιόρθωσης και φουσκώματος ελαστικού ? Προκαλούν κάποιο πρόβλημα στο λάστιχο?
|
σε ευχαριστούμε Στράτο ...και ενα ευχαριστώ για τον κο Περιστερά για το τόσο αναλυτικό βιντεάκι:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!