GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Και επισημα........μπαναρισμενος!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6056)

LEADER 07-10-2009 01:10

Και επισημα........μπαναρισμενος!!!

Με αφορμη τη συναντηση για καφεδακι στη Θεσσαλονικη, την οποια δημοσιευσα και στα δυο φορουμ για να ερθουν οσα περισοτερα νεα μελη
γινοταν, εφαγα ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ για αγνωστο λογο ακομα προς εμενα.

Το μηνυμα εχει ως εξης"

Καφεδακι λοιπον στη Θεσσαλονικη, μα που αλλου.... στον Κεδρινο Λοφο με θεα το Θερμαικο κολπο και την πολη κατω απο τα ποδια μας, την ωρα που ο ηλιος θα ριχνει τη τελευταια ηλιαχτιδα πανω απο την πολη μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.30

Ελπιζω να δωσουν το παρον και μελη που δεν εχουμε γνωρισει απο κοντα, αλλα μονο μεσο του πληκτρολογιου και της οθονης.

ΥΓ. Το παρον μηνυμα θα δημοσιευθει και στο γειτονικο forum, μιας και εμας το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η καλη παρεα,οι εκδρομες και γενικα μια χαΛΛΛαροτητα σε οτι εχει σχεση με club και forum.

Το επομενο βραδυ το ποστ της συναντησης ειχε διαγραφει.
Τι να κανω και εγω,καθομαι και το ξαναγραφω και ζηταω να μαθω το ΓΙΑΤΙ!!!

<<Εχτες το βραδυ εβαλα ενα ποστ με θεμα για καφεδακι στη Θεσσαλονικη, και σημερα που μπηκα για να δω τι γινεται με το θεμα αλλα και οτι αλλο εχει γραφτει στο φορουμ..... το θεμα ειχε διαγραφη!!!!!
Γιατι κυριε αντμιν μου το σβησατε?,επειδη εγραψα οτι το μυνημα θα το βαλω και σε αλλο φορουμ?,γιατι δεν σε αρεσε το μερος τη τελευταια
φορα που ηρθες και εσυ?,η ο καφες δεν ηταν καλος?.
Ενταξει εμενα με γηωσες κανονικα και με εγραψες στα αρχ...α σου,τα παιδια που απαντησαν,οπως τον Παπαγκελη και τον Παναγιωτιδη (το παιδι μπορει να μενει στη Γερμανια
αλλα μονο το σωμα του ειναι εκει, γιατι καρδια και ψυχη ειναι εδω στη
Θεσσαλονικη), τον Παπακγελη που ειναι η ψυχη του φορουμ και εχει παρει το φορουμ επ'ωμου,σε ρωτω τι θα απαντησεις σε αυτα τα παιδια???
Για τους τυπους και μονο εβαλα το μηνυμα και στα δυο φορουμ με λιγα λεπτα διαφορα.Τι ηθελες να το γραψω και να μην πω οτι το εχω ανεβασει και στα δυο φορουμ?

Οταν ηρθες για καφε στη Θεσσαλονικη σΕ ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα σας και οι διαφορες σας. Εμας μας ενδιαφερει η καλη παρεα,
η ανταλλαγη αποψεων για τις μηχανες μας,τα ταξιδια και τιποτα αλλο περα απο αυτο.
Μην μας εμπλεκεται σε διαδικτυακες διαμαχες και να πατε να (κοψεται το λαιμο σας)>>>>>αυτο στο ειπα και κατ"ιδιαν.

Γι αυτο λοιπον ξανα βαζω το ποστ για καφεδακι στα θεματα εκτος forum
και οποιος θελει ερχεται.
ΥΓ. Το μηνυμα θα το κανω καλου-κακου μια αντιγραφει δεν ξερεις ποτε τι γινεται!!!!!>> Σα να το ηξερα.:D:D:D

Και παω να μπω ο καλως σου σημερα αλλα ΓΙΟΚ φορουμ ο LEADER.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 07-10-2009 01:19

Απάντηση: Και επισημα........μπαναρισμενος!!!

Σημείωση !!!!

Ο φίλος και παλαιό μέλος του Forum μας Κώστας (Leader),

αναφέρεται σε μπανάρισμα που δέχτηκε από άλλο Forum,

με το οποίο ΔΕΝ έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση

και απ' το οποίο, κατά το τελευταίο διάστημα,

δεχθήκαμε και δεχόμαστε, μια αήθη επίθεση,

αλλεπάλληλες προσβολές και ύβρεις,

με ανυπόστατους, αναπόδειχτους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς ....

Σε όλα αυτά, ουδέποτε δώσαμε βάση ή συνέχεια,

απαξιώντας καν ν' ασχοληθούμε ...:cool:

Οι μοτοσυκλετιστές - μέλη των Forums,

ΚΑΙ γνώση έχουν ΚΑΙ κρίση !!!

.

LEADER 07-10-2009 01:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 77883)
Σημείωση !!!!

Ο φίλος Κώστας και παλαιό μέλος του φόρουμ μας,

αναφέρεται σε μπανάρισμα που δέχτηκε από άλλο Forum

Ετσι ακριβος,οχι απο αυτο το φορουμ, αλλα απο το αλλο........ με ενα γερο που ασχολειται με λαδια,ελαια,βουτυρα και λοιπα αγαθα.:D:D

vtheo 07-10-2009 01:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LEADER ( 77876)

....... δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα σας και οι διαφορες σας. Εμας μας ενδιαφερει η καλη παρεα,
η ανταλλαγη αποψεων για τις μηχανες μας,τα ταξιδια και τιποτα αλλο περα απο αυτο.
Μην μας εμπλεκεται σε διαδικτυακες διαμαχες και να πατε να (κοψεται το λαιμο σας)>>>>>αυτο στο ειπα και κατ"ιδιαν.

...............................

Φίλε εδώ τα λες όλα!Αυτή είναι η ουσία του Forum μοτοσυκλέτας αλλά και του μοτοσυκλετισμού γενικότερα!

GEO_K 07-10-2009 03:34

οσο κοβει το μυαλο του καθενος αδερφια.....
εμεις να μαστε καλα.....:cool:

Kwstas_kef 07-10-2009 04:01

Με τις υγειες σου...
Welcome....

aeriko 07-10-2009 08:41

Μπορεί να μείνει.........

soter3gm 07-10-2009 09:04

Φίλε μου Οι μοτοσυκλετιστές είναι άτομα με ελεύθερη καρδιά/πνεύμα, δεν νοιάζονται για καυγάδες και λοιπές κουτουράδες. Κάνε τη μάζωξη για τον καφέ, πέρασε καλά εσύ και όσοι άλλοι έρθουν (θα είναι "όλοι") και μην σκανιάζεις γρι (που λέμε στην Ήπειρο).
Η καλή καρδιά είναι που μένει στην τελική όχι η μιζέρια :):)

syan 07-10-2009 10:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 77951)

Η καλή καρδιά είναι που μένει στην τελική όχι η μιζέρια :):)

Μιλάμε για ψυχωτική μιζέρια.....τάπα κι εγώ παλιότερα αλλά δεν πιάσανε τόπο!

vpentza 07-10-2009 10:24

Εγω μπηκα στη παρέα μόνος μου, δεν με καλεσε κανεις, ετυχε και κόλλησα μαζι σας γιατί δεν θέλω να ζω αυτό που ζω στην υπόλοιπη καθημερινοτητά μου με ζήλιες, φθόνο, κακοπροαιρετες συμπεριφορές.
Αφηστε τα όλα πίσω, η ζωη ειναι πολυ μικρη ωστε να αναλώνεστε σε γκρινιες στις λίγες ελευθερες ωρες που μας αναλογουν καθε μέρα.....ξοδευετε πολύτιμο χρόνο και kbytes χωτητικοτητας στον server.

Η εκφραση που ταιριαζει σε όποιους θέλουν να μου καταστρεφουν τη ησυχια με τις μικροπρέπειές τους ειναι :

Η σιωπή μου προς απάντησή σας... :hmmm:

BUSA MAKIS 07-10-2009 10:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LEADER ( 77876)

Οταν ηρθες για καφε στη Θεσσαλονικη σΕ ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα σας και οι διαφορες σας. Εμας μας ενδιαφερει η καλη παρεα,

Εδώ είναι όλο το ζουμί.

wolferin 07-10-2009 11:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 77883)
Σημείωση !!!!

Ο φίλος και παλαιό μέλος του Forum μας Κώστας (Leader),

αναφέρεται σε μπανάρισμα που δέχτηκε από άλλο Forum,

με το οποίο ΔΕΝ έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση

και απ' το οποίο, κατά το τελευταίο διάστημα,

δεχθήκαμε και δεχόμαστε, μια αήθη επίθεση,

αλλεπάλληλες προσβολές και ύβρεις,

με ανυπόστατους, αναπόδειχτους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς ....

Σε όλα αυτά, ουδέποτε δώσαμε βάση ή συνέχεια,

απαξιώντας καν ν' ασχοληθούμε ...:cool:

Οι μοτοσυκλετιστές - μέλη των Forums,

ΚΑΙ γνώση έχουν ΚΑΙ κρίση !!!

.

συνηθως οσοι οδηγαμε μηχανη κοιταμε μπροστα μας και οχι κατω και ριχνουμε και ματιες στους καθρεφτες για το τι αφησαμε ή τι ερχεται πισω μας

ntinopoulos 07-10-2009 12:02

εσυ κωστα εκανες το σωστο!αγνοησες τις μικροπρεπειες ορισμενων βαζοντας πανω απ ολα το μοτοσυκλετισμο!
δυστυχως ομως το μισος και η ζηλεια εχει θολωσει το μυαλο τους και η συμπεριφορα τους εχει ξεφυγει! ετσι εχουν διωξει σχεδον ολο τον κοσμο απo κει,και εχουν μεινει τρεις που βριζουν και συκοφαντουν,ενας που εχει χασει τη μπαλα και κανει σπασμωδικες κινησεις,ενας χειροκροτητης που σιγονταρει και μια κοπελιτσα...!γι αυτο και σε καφεδες και συναντησεις πανε τρεις κι ο κουκος...αλλα κι ο κουκος δε νομιζω να πηγαινει πλεον!
ειναι λυπηρο αλλα ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται!

Albatros 07-10-2009 12:13

δυσάρεστες καταστάσεις,ας μη χάνουμε την ψυχραιμία μας ένθεν και ένθεν...
:hmmm:

arisxios 07-10-2009 16:02

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που νομίζει , έτσι λιπών και έγινε, γιαυτό μη χολοσκάς !!!!!

Να το πάμε πάλι από την αρχή ;)

Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας πολλά και όρθια χιλιόμετρα !!!!!!

yannis 07-10-2009 18:41

Φίλε μου ο σωστός τίτλος είναι "Και επίσημα... μπανιαρισμένος"!!!!;)
Ξέρεις, από τα μπάνια που μας ξεβρωμίζουν!!!!:sm7:
Άλλωστε τα είπαν άλλοι νωρίτερα... "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" Ι.Β.Τζουγκασβίλι (Στάλιν):sm7:

ekatontarxos 07-10-2009 20:16

Παρακαλώ να μου επιτραπει πρωτίστως από τίς κυρίες και επειτα απο τους moderators ,οι υπόλοιποι ξέρω ότι δεν μασάτε ούτε θα διαταραχτει ο υπνος σας ότι ό τύπος είναι μ*****o...
Απορώ μάλιστα πού παρά τις χιτλερικες μεθόδους που δεν σέβονται τόν ίδιο τους τον εαυτό και συνεχίζουν να κανουν login στο "site του κ*****"Νεύρα

yannis 07-10-2009 21:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ekatontarxos ( 78158)
Παρακαλώ να μου επιτραπει πρωτίστως από τίς κυρίες και επειτα απο τους moderators ,οι υπόλοιποι ξέρω ότι δεν μασάτε ούτε θα διαταραχτει ο υπνος σας ότι ό τύπος είναι μ*****o...
Απορώ μάλιστα πού παρά τις χιτλερικες μεθόδους που δεν σέβονται τόν ίδιο τους τον εαυτό και συνεχίζουν να κανουν login στο "site του κ*****"Νεύρα

Αγαπητέ μου, κακώς νομίζεις, ότι δεν υπάρχουν συμπαθούντες του Χίτλερ και των ομοίων του αφ'ενός και αφ'ετέρου υπάρχουν και οι μαζόχες.;)
Όμως, επειδή υπάρχουν και άτομα που αδιαφορούν, για όλα αυτά και είναι και αξιόλογα, καλό είναι να μην τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί.:cool:
Στο κάτω - κάτω, δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Άς πούμε ότι είναι τα "μοτοσυκλετιστικά μεσημεριανάδικα"!!!! :sm7:

essel 07-10-2009 21:09

Λεω εγώ τώρα
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις κατινιές τριγύρω μας ???
Γιατί με το να ασχολούμαστε και να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια κινδυνεύουμε και εμείε να βγάλουμε "εκπομπή στα μοτομεσημεριανάδικα".
Αυτά και συγνώμη εάν ενόχλησα ;):):);)

aeriko 08-10-2009 11:56

Απόσπασμα:

Καλέ μου φίλε, υπάρχουν πολλοί πικραμένοι αλλά δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε το επίπεδο αυτού του forum με παρόμοιες εκφράσεις. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.
Ενας παθών
Παναγιώτης

Bolero 08-10-2009 13:02

Το έχω δει το ίδιο εργο. Στην αρχή σου φαίνεται δράμα, αλλά μετά γελάς σαν κωμωδία.

soter3gm 08-10-2009 13:02

Μετάφραση :sm7::sm7::sm7:

Απόσπασμα:

Παρακαλώ να μου επιτραπει πρωτίστως από τίς κυρίες και επειτα απο τους moderators ,οι υπόλοιποι ξέρω ότι δεν μασάτε ούτε θα διαταραχτει ο υπνος σας ότι ό τύπος είναι http://www.libresse.gr/upload/Produc..._iu_string.gifμ*****o... Απορώ μάλιστα πού παρά τις χιτλερικες μεθόδους που δεν σέβονται τόν ίδιο τους τον εαυτό και συνεχίζουν να κανουν login στο "site του http://dim-rizou.pel.sch.gr/papers/noe2004/image029.jpgκ*****"Νεύρα

danaos 08-10-2009 14:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 77890)
Φίλε εδώ τα λες όλα!Αυτή είναι η ουσία του Forum μοτοσυκλέτας αλλά και του μοτοσυκλετισμού γενικότερα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wolferin ( 77976)
συνηθως οσοι οδηγαμε μηχανη κοιταμε μπροστα μας και οχι κατω και ριχνουμε και ματιες στους καθρεφτες για το τι αφησαμε ή τι ερχεται πισω μας

Ετσι ετσι.....και εμεις απο ενα καφε αρχισαμε.......ο Νικολας (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) ξερει καλα....

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 08-10-2009 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 78375)
Ετσι ετσι.....και εμεις απο ενα καφε αρχισαμε.......ο Νικολας (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) ξερει καλα....

Τώρα που το λες,

αρχίζω να θυμάμαι ....http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF57.gif

Ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ καφές που είχε διοργανωθεί στο φόρουμ του "κυρίου" από τον Δαναό .....

Και τότε,

του είχαν "ξινίσει τ' άντερα" .....http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-41.gif

Αυτό είχε γίνει, πριν 3 χρόνια νομίζω .....

Όλοι όσοι συμμετείχαν σ' εκείνο τον καφέ είναι σήμερα μπαναρισμένοι ΚΑΙ "μπανιαρισμένοι" (ΚΑΘΑΡΟΙ)

Να θυμηθώ μερικούς ....

Δαναός,

Νικόλας 33,

SenceiG,

Hargul,

Νick_Adve,

Iγνάτιος,

Villy

και δεν θυμάμαι ποιοί άλλοι ακόμη .....

Ευτυχώς Δαναέ,

που η γυναίκα σου η Ελπίδα ΔΕΝ ήταν μέλος του "εν λόγω φόρουμ",

γιατί θα την είχε μπανάρει κι εκείνη ..... :sm7:

Λες να είναι σύμπτωση που και ΠΑΛΙ για καφέ,

μπαναρίστηκε ο Leader ;;;;;;;

.

Kwstas_kef 08-10-2009 14:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από essel ( 78182)
Λεω εγώ τώρα
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις κατινιές τριγύρω μας ???
Γιατί με το να ασχολούμαστε και να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια κινδυνεύουμε και εμείε να βγάλουμε "εκπομπή στα μοτομεσημεριανάδικα".
Αυτά και συγνώμη εάν ενόχλησα ;):):);)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 78296)
Καλέ μου φίλε, υπάρχουν πολλοί πικραμένοι αλλά δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε το επίπεδο αυτού του forum με παρόμοιες εκφράσεις. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.
Ενας παθών
Παναγιώτης

Μηπως εχει παρατραβηξει το αστειο και ασχολουμαστε μονοι μας?
Μηπως να σταματαγε εδω ολη αυτη η αναμπουμπουλα?
Μηπως μας εχει ενοχλησει ολους αλλα πουθενα και για κανεναν λογο δεν βρισκουμε το δικιο μας?
Και εγω εχω μπαναριστη...
Και τι εγινε?
Ελευθερια λογου εχουμε και δημοκρατια σε οποιους θελουμε μιλαμε και σε αλλους οχι!!!
Αλλες φορες επιλεγουμε εμεις αλλες μας προλαβενουν...
Ο καλυτερος ανθρωπος ψυχικα ειναι αυτος που ξερει να συγχωρει και που ξερεις εχει ο καιρος γυρισματα....
Για μενα το θεμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο καθενας σπιτι του και αν τυχη γιατι οχι να πιουμε και εναν καφε ολοι μαζι...

Οπως ειπαν και οι πιο παλιοι πιο πανω και πιο εμπειροι με το θεμα
Ας μην δωσουμε αλλη αξια για σχολια σε κανεναν...

Φιλικα Κωστας..

Albatros 08-10-2009 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kwstas_kef ( 78382)
Μηπως μας εχει ενοχλησει ολους αλλα πουθενα και για κανεναν λογο δεν βρισκουμε το δικιο μας?
Και τι εγινε?
Ελευθερια λογου εχουμε και δημοκρατια σε οποιους θελουμε μιλαμε και σε αλλους οχι!!!
Ο καλυτερος ανθρωπος ψυχικα ειναι αυτος που ξερει να συγχωρει και που ξερεις εχει ο καιρος γυρισματα....
Για μενα το θεμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο καθενας σπιτι του και αν τυχη γιατι οχι να πιουμε και εναν καφε ολοι μαζι...

Φιλικα Κωστας..

:sm5::sm8::sm4:

danaos 08-10-2009 15:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 78380)
Τώρα που το λες,

αρχίζω να θυμάμαι ....http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF57.gif

Ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ καφές που είχε διοργανωθεί στο φόρουμ του "κυρίου" από τον Δαναό .....

Και τότε,

του είχαν "ξινίσει τ' άντερα" .....http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-41.gif

Αυτό είχε γίνει, πριν 3 χρόνια νομίζω .....

Όλοι όσοι συμμετείχαν σ' εκείνο τον καφέ είναι σήμερα μπαναρισμένοι ΚΑΙ "μπανιαρισμένοι" (ΚΑΘΑΡΟΙ)

Να θυμηθώ μερικούς ....

Δαναός,

Νικόλας 33,

SenceiG,

Hargul,

Νick_Adve,

Iγνάτιος,

Villy

και δεν θυμάμαι ποιοί άλλοι ακόμη .....

Ευτυχώς Δαναέ,

που η γυναίκα σου η Ελπίδα ΔΕΝ ήταν μέλος του "εν λόγω φόρουμ",

γιατί θα την είχε μπανάρει κι εκείνη ..... :sm7:

Λες να είναι σύμπτωση που και ΠΑΛΙ για καφέ,

μπαναρίστηκε ο Leader ;;;;;;;

.

Νικολα ηταν μαζι μας η donatella (δεν ξερω αν το εχω γραψει και σωστα συγνωμη ) και ο geoski. Ναι ηταν πριν 3 χρονια αχ....τι ειχαμε τραβιξει χαχαχαχαχα.
Λοιπον οι καφεδες κομενοι κανουν πολυ κακο τελικα χαχαχαχα
Να ειστε ολοι καλα
ΔΑΝΑΟΣ

GeorgeP 08-10-2009 15:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kwstas_kef ( 78382)
Και τι εγινε?

Φιλικα Κωστας..

Ο Κωστας σωστα εμιλησε!! Μην ξαναεπιστρεφουμε σε αυτό που τοσο ωραια διαχειριστηκατε με την ''σιωπη προς απαντηση'' εν αρχη και μετέπειτα με το ''αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατο'' ποσταρισμα οτυ Arkas.

*Όπου πετά ο αετός
τα΄ άλλα πουλιά σωπαίνουν
όντε περνά ο αρχηγός
γι΄ αυτό ποτέ δεν κράζουν* .
(Μαντινάδα του Ν. Βιτώρου).
σημ. Αετός=αρχηγος, αντμιν
πουλια= μελη

Πάμε για άλλα ωραιότερα και καλυτερα τα οποια αφορουν αυτο εδω το φορουμ.
Οι άλλοι, και οσοι απο εμας ειμαστε μελη και σε άλλα φορουμς, ελπιζω να κανουν το ιδιο για το καλο του φόρουμ αυτου, των άλλων φορουμς αλλα και όλων μας!!!

soter3gm 08-10-2009 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 78389)
Ο Κωστας .....

*Όπου πετά ο αετός
τα΄ άλλα πουλιά σωπαίνουν
όντε περνά ο αρχηγός
γι΄ αυτό ποτέ δεν κράζουν* .
(Μαντινάδα του Ν. Βιτώρου).

Για δες καιρός που διάλεξε ..........

(Δημοτικό παλικαρίσιο)

vpentza 08-10-2009 15:34

μολις μιλησατε για πουλια................πεταχτηκε και Κορυδαλλος...:D

ΛΟΙΠΟΝ, όλο με λαλακιες ασχολουμαστε...... εχω καιρο να διαβασω Τεχνικα...... Ας ασχοληθουμε με κατι σοβαροτερο.........SOTER εχεις γραψιμο......

skippybi 08-10-2009 16:24

Απόσπασμα:

...Και παω να μπω ο καλως σου σημερα αλλα ΓΙΟΚ φορουμ ο LEADER.

Καλή λευτεριά!!!:D

και καλός πολίτης πλέον!!!;)

LEADER 09-10-2009 03:15

Σας ευχαριστω για τα καλα λογια συμπαραστασης, αν και τα περισσοτερα
μηνυματα για να μην πω ολα ειναι απο μελη εκτος Θεσσαλονικης!!!!

Ηθελα να ξερα που ειναι ολα αυτα τα μελη απο Θεσσαλονικη, που οταν τα <χωνα> μου ερχοντουσαν τα ΠΜ βροχη (καλα τα λες,πεστα χρυσοστομε,
μπραβο Κωστα)και αλλα τετοια.

Κανενας τους δεν εκανε το κοπο ουτε ενα τηλ να με παρουν,να ρωτησουν το πως και το γιατι.:confused::confused:

Θα δουμε στο καφε της Δευτερας ποσοι θα ερθουν,γιατι πολλοι εξ¨αυτων
γραφουν και στα δυο φορουμ και εχουν μαθει για την καφεδοσυναντηση.

Και οπως λεει ο γνωστος Λιακοπουλος, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.:sm7:

droggitiszak 09-10-2009 11:07

αν και έχω λείψει καιρό , διαπιστώνω ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. χαίρομαι που στην παρέα επίκρατεί πάντα μοτοσυκλετιστική και όχι εγωιστική φιλοσοφία. Αυτό βεβαίως δεν είναι τυχαίο. Είναι θέμα επιλογής που ασπαζόμαστε όλοι.

Dionisis 09-10-2009 11:48

Φιλαρακια κοιταζουμε μπροστα ........ριχνουμε το βελος στον στοχο με <ονειρο> το κεντρο....... φανταστειτε να γυρνουσε μονο του το βελος πισω στον τοξο γινετε δεν γινετε ...................λεω εγω τωρα ;);););)

ckalfas 09-10-2009 17:05

Επειδή δεν νιώθω ούτε υποτελής Χιτλερικών & Ναζί, ούτε αισθάνομαι ότι περιμένω κανέναν κούκο για να "φέξει", ούτε αισθάνομαι ότι είμαι μέλος κάποιας αγέλης αλλά προπαντός αισθάνομαι περίεργα που "μπλέχθηκε" η παρέα της Θεσσαλονίκης στο όλο θέμα που προέκυψε θα γράψω λίγες κουβέντες...
Πριν από έναν χρόνο περίπου άρχισε να δημιουργείται μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα αγαπημένη παρέα στην Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν και συνεχίζει να είναι από αμέτοχη εώς άσχετη με τις γκρίνιες και διχόνοιες των Αθηναίων! Τι να κάνουμε...; Προέκυψαν 2 σπίτια για αιτίες που εμείς δεν γνωρίζουμε και δεν μας πολυενδιαφέρει να μάθουμε!
Παράλληλα εδώ δημιουργήθηκαν σχέσεις φιλικές έως οικογενειακές και ξαφνικά νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στην μέση μίας διαμάχης που δεν μας ενδιαφέρει άμεσα...
Για να μην μακρυγορώ, όλο το σκηνικό με τους καφέδες και το μπανάρισμα του φίλου Κώστα μας πλήγωσε εδώ! Θα αναφερθούμε σχετικά μετά από τον καφέ!
Και κάτι άλλο, επειδή είμαστε φιλόξενοι και αγαπάμε την μοτοσυκλέτα αλλά περισσότερο τους φίλους και τις οικογένειές μας, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
Γκρίνιες, κηδεμονίες και γενικώς καταστάσεις που αντί να μας ανεβάσουν, σκοπό έχουν να μας χαλάσουν δεν τις δεχόμαστε!

yannis 09-10-2009 18:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 78868)
Επειδή δεν νιώθω ούτε υποτελής Χιτλερικών & Ναζί, ούτε αισθάνομαι ότι περιμένω κανέναν κούκο για να "φέξει", ούτε αισθάνομαι ότι είμαι μέλος κάποιας αγέλης αλλά προπαντός αισθάνομαι περίεργα που "μπλέχθηκε" η παρέα της Θεσσαλονίκης στο όλο θέμα που προέκυψε θα γράψω λίγες κουβέντες...
Πριν από έναν χρόνο περίπου άρχισε να δημιουργείται μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα αγαπημένη παρέα στην Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν και συνεχίζει να είναι από αμέτοχη εώς άσχετη με τις γκρίνιες και διχόνοιες των Αθηναίων! Τι να κάνουμε...; Προέκυψαν 2 σπίτια για αιτίες που εμείς δεν γνωρίζουμε και δεν μας πολυενδιαφέρει να μάθουμε!
Παράλληλα εδώ δημιουργήθηκαν σχέσεις φιλικές έως οικογενειακές και ξαφνικά νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στην μέση μίας διαμάχης που δεν μας ενδιαφέρει άμεσα...
Για να μην μακρυγορώ, όλο το σκηνικό με τους καφέδες και το μπανάρισμα του φίλου Κώστα μας πλήγωσε εδώ! Θα αναφερθούμε σχετικά μετά από τον καφέ!
Και κάτι άλλο, επειδή είμαστε φιλόξενοι και αγαπάμε την μοτοσυκλέτα αλλά περισσότερο τους φίλους και τις οικογένειές μας, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
Γκρίνιες, κηδεμονίες και γενικώς καταστάσεις που αντί να μας ανεβάσουν, σκοπό έχουν να μας χαλάσουν δεν τις δεχόμαστε!

Όχι μόνο θα συμφωνήσω με την άποψή σου, αλλά θέλω να τονίσω, ότι είναι γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι είναι τόσο σημαντικοί, που αξίζει να ασχολούντε μαζί τους οι υπόλοιποι!!!!!
Απλώς, όπως σημειώνω πιο πάνω, μας πληγώνει και εκνευρίζει η χυδαιότητα κάποιων, που ενώ με διάφορους τρόπους μας προσκαλούν σε δικτυακούς τόπους, στην συνέχεια τα διάφορα σύνδρομα που τους κατατρέχουν, τους κάνουν να νομίζουν πως απόκτησαν οντότητα και αξία. Τέτοια που να τους "επιτρέπει" να διαγράφουν άτομα που σε κάθε άλλη περίπτωση, ούτε να τους γυαλίσουν τα παπούτσια δεν θα ήταν άξιοι... Και βέβαια, αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, όμως συνήθως στο διαδίκτυο, επικοινωνείς με άτομα που αρχίζεις να συμπαθείς, χαίρεσαι να ανταλλάσεις απόψεις, σχόλια, γνώμες, αλλά δεν γνωρίζεις συνήθως, ούτε το πραγματικό όνομα ούτε κάποιο τηλ... Ώσπου βρίσκεται ένας τυχάρπαστος δικτατορίσκος και σε "μπανάρει" χωρίς να προλάβεις να κρατήσεις μια επαφή με τους υπόλοιπους.
Κάπως έτσι και από τέτοιους "πληγωμένους" δημιουργήθηκε αυτός ο χώρος. Κανείς ποτέ δεν ισχυρίστηκε, πως όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε τέλειοι. Αντιθέτως είμαστε γνήσιοι Έλληνες με όλα τα καλά, αλλά και τα κουσούρια της φυλής μας!!!!!!
Αυτά όμως που ξεχωρίζουν τους γνήσιους από τους "άλλους" είναι αυτά που λαϊκά λέμε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. Και όσοι τα φορούν πρέπει να ξέρουν και να τα τιμούνε._

skippybi 09-10-2009 18:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 78868)

Αυτά τα 2 σπίτια στα οποία αναφέρεσαι, τα έχεις επισκεφτεί, σε έχουν φιλοξενήσει(το καθένα με τον τρόπο του), έχεις γνωρίσει τους οικοδεσπότες τους και άλλα μέλη της οικογενείας τους, έχεις παρατηρήσει, βιώσει, αντιληφθεί, πράγματα - λόγια - καταστάσεις, οπότε όσο και να λές πως δεν σε(σας) αγγίζουν, έχεις(έχετε) αντίληψη και αναπόφευκτα σχηματίσει μία γνώμη για τα δρώμενα...;)

Αυτό για μας είναι αρκετό, γιατί γνωρίζουμε πως συναναστρεφόμαστε με ομοίους μας...:)

alx_k 09-10-2009 21:46

Στο πολεμο φιλε ckalfas υπαρχουν και παραπλευρες απωλειες!
Ολους τους παιρνει η μπορα!
Αλλα το ολο θεμα εχει καταντησει βαρετο κατ εμε!

yannis 09-10-2009 22:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 78936)
Στο πολεμο φιλε ckalfas υπαρχουν και παραπλευρες απωλειες!
Ολους τους παιρνει η μπορα!
Αλλα το ολο θεμα εχει καταντησει βαρετο κατ εμε!

Ε, όχι και πόλεμο!!!!!!:p
Άλλωστε εσύ δεν είσαι που τα θεωρείς μπούρδες?!?!?!?!?;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!