![]() |
Κράνος BMW System 6
Άκουσα ναλένε οτι η "μαμά" ετοιμάζει το νέο κράνος System 6
Ξέρει κανείς κάτι? |
Απάντηση: Κράνος BMW System 6
|
ενδιαφέρον μεν , λιγάκι βαρύ δε... για να δούμε και καμιά τιμούλα σιγά σιγά... να δούμε τι θα λέει από θόρυβο... έχει δρόμο ακόμα !!!
|
Πιό ελαφρύ και πιο αθόρυβο από ποτέ λένε, άρα και πιο ακριβό. από 370 ευρόπουλα νομίζω...
|
Απόσπασμα:
|
http://www.imageshack.gr/files/gkewpemn6pg9d0llnuxp.jpg
Σε κάνα μήνα κοντά μας (να δούμε και τιμή βέβαια) |
Ωραίο φαίνεται και με αλεξήλιο!!!
|
Απόσπασμα:
Όχι και τόσο ελαφρύ :(:( |
Απόσπασμα:
Λόγω όμως αεροδυναμικής, η αίσθηση είναι σχεδόν τέλεια και δεν κουράζει καθόλου... Αν δε πάλι αναλογιστούμε τους προκατόχους...και στο θέμα του θορύβου θα είναι από τα κορυφαία...αθόρυβα! Είδωμεν...;) |
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν θα είναι schuberth~! Και δεν το λέει και κάπου ότι η συνεργασία συνεχίζεται, γιατί έχει γραφτεί και ακουστεί το αντίθετο! :oοοοoh: |
Απόσπασμα:
Μόνο μην είναι ARAI γιατί θα πρέπει να δίνουν μαζί και ωτοασπίδες :Γελάω::Γελάω::Γελάω: |
Απόσπασμα:
Μου αρέσει ....Σε 2-3 χρόνια που θα αλλάξω το 5 |
Απόσπασμα:
|
Ωραίο φαίνεται !!!!!
|
To'xei παρει κανεις;
|
Εγώ το αγορασα προσφατα.Βεβαια πρωτη φορα πηρα κρανος ανοιγομενο.Μεσα στην πολη οδηγουσα με καλοκαιρινο και στα ταξιδια με κλειστο.Οταν παιρνεις τετοιο τυπο κρανους να περιμενεις οτι δεν θα ειναι αθορυβο.Παντως δεν το αισθανομαι βαρυ, κατι ειναι και αυτο.
|
Εχω διαβασει καλα λογια για το συγκεκριμενο κρανος και μου εχει ανοιξει η ορεξη.
Βεβαια και το ξαδελφακι του καλο φαινεται , και ειναι πιο οικονομικο κατι τις.... |
Απόσπασμα:
|
Δημητρη αναφερομαι στο SCHUBERTH C3 .
Δες εδω : http://www.webbikeworld.com/r2/motor.../schuberth-c3/ Ριξε και μια ματια εδω : http://gsri.info/forum/general-forum...-bmw-system-6/ Αξιζει η ερευνα μονο αν δεν σε ενδιαφερει η ενδοσυνενοηση που στο ξαδελφακι δεν μπαινει. Και βεβαια μια ομαδικη αγορα θα εκανε τα πραγματα πιο γοητευτικα ... :cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
:confused: |
Απόσπασμα:
Προς το παρόν διαθέτω το system 5, το οποίο είναι σχετικά καινούργιο (ενός έτους). Ας μάθουμε πρώτα εντυπώσεις και για τα δύο και το ξανασυζητάμε!;) |
σήμερα ρώτησα τιμή 564 ευρώ. Το δοκίμασα κιόλας, μου φάνηκε καλό μπροστά στο Nolan που έχω τώρα.
|
:sm8:
|
Λοιπόν τελικά το πήρα, τελική τιμή 500 ευρώ. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες. Βγήκα μια Αττική Οδό για δοκιμή και συνοψίζω:
-Σχεδόν μηδενικοί αεροδυναμικοί θόρυβοι. -Εγινε ένα με το κεφάλι μου. -Δεν παρατήρησα κουνήματα κεφαλιού. -Καλός αερισμός παρά την ζέστη. -Πολύ καλή η εσωτερική φυμέ ζελατίνα και άνετη σε μένα που φοράω γυαλιά μυωπίας. Δεν χτυπάει τα γυαλιά. -Απ΄ότι φαίνεται καθαρίζει εύκολα. -Καλή ηχητική μόνωση. Ο ήχος της μπέμπας γίνεται πιο ευχάριστος. -Βρήκα ευχρηστο το κλιπ των λουριών του σαγονιού. -Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε υποπίεση μέσα στο κράνος η οποία εξισοροπήθηκε με μία μικρή κίνηση του κεφαλιού. -Το βιβλίο χρήσης είναι σε πολλές γλώσσες και ελληνικά. -Διατίθεται υφασμάτινη θήκη για φύλαξη. -Δεν βρήκα κάποιους αμοιβούς πείρους που αναφέρει τι βιβλίο. -Τέλος το κράνος σε προκαλεί να ανοίξεις κι άλλο το γκάζι. |
:sm8:
Απόσπασμα:
|
Καλότάξιδο το κρανάκι φίλε!!!:):)
|
Απόσπασμα:
Μεγειά, μεγειά ......:D Καλορίζικο κι αχρείαστο νάναι ....;) . |
Απόσπασμα:
|
Μήπως να το κοιτάξουμε για καμία ομαδική παραγγελία??Λέω εγώ τώρα....
http://comps.fotosearch.com/comp/IMZ...n_~pgi0425.jpg |
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για τις ευχές.
|
Απόσπασμα:
δε λέω.. Αλλά είδα οτι και το αντίστοιχο της Schuberth C3 είναι αρκετά αντάξιο ( αν οχι ίδιο) και σε ίδια τιμή... Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε μία ομάδική παραγγελία??? Λέω εγώ τώρα... |
Απόσπασμα:
:sm8: |
|
Απόσπασμα:
|
Για όσους ενδιαφέρονται για το Schuberth C3, ανοίχτηκε σχετικό θέμα, εδώ!
|
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Επίσης το C3 έχει και διακριτικά φωσφορίζοντα σε πολλά σημεία πράγμα που το System 6 δεν έχει...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!