GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6276)

christosms 16-10-2009 03:18

Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

Γεια κακή μου τύχη δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας, συνηθως την παρκαρω την μπέμπα στις εσοχές που έχει η οδός Πανεπιστημίου και σπάνια σε πεζοδρόμιο, όταν την πάρκαρα στο πεζοδρόμιο με "ζωγράφιζαν" για παράνομο παρκάρισμα και με το δίκιο τους..., ρωτώντας ενίοτε άτομα της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στις εσοχές επιτρέπετε το παρκάρισμα και οι απαντήσεις διίσταντο, παρκάρω την μηχανή σε συγκεκριμένη εσοχή εδώ και 2 χρόνια και δεν πείρα κλήση πότε για παράνομο παρκάρισμα, ξαφνικά σήμερα πηγαίνοντας να την πάρω την είδα την μηχανή πάνω σε ΓΕΡΑΝΟ της τρόχαιας την στιγμή που την φόρτωναν, ζητώντας το λόγω, οι άνθρωποι της τροχαίας μου απάντησαν για παράνομη στάθμευση κτλ. εξηγωντας τους ότι 2 χρονιά την αφήνω εκεί κάθε πρωί και πότε δεν με έγραψαν για παρκάρισμα, ισχυρίστηκαν ότι οι εσοχές είναι για γρήγορη στάση και όχι για στάθμευση, (ταμπέλα για αυτό δεν έχει πουθενά) όπως σε κάποια σημεία της Κηφισιάς και Βασ.Σοφίας, τους υπέδειξα ότι τέτοια σήμανση δεν υπάρχει στο σημείο που είχα την μηχανή, αυτοί ισχυρίστηκαν ότι ισχύει η γενική ταμπέλα που έχει σε κάθε αρχή στενού η Πανεπιστήμιου, το κλασικό απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση , εγώ δεν συνέχισα τον διάλογο γιατι άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είχε νόημα... (Πάντως κάποιο παιδί από το γερανό μου ψιθύρισε ότι ο κ.Χρησοχόιδης έδωσε εντολή να "καθαρίσουν" τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας). Το αποτέλεσμα χώρις μηχανή σήμερα το βράδυ, 73,40 € διπλότυπο για την μεταφορά από γερανό, 80€ παράνομο παρκάρισμα, + 20 ήμερες χωρίς πινακίδες... Σημειωτέο την ιδια τυχη είχαν και τα διπλά μηχανάκια.... Πάντως το νέο Προστασίας του Πολίτη δεν "βλέπω" συμπεριλαμβάνει την "βρώμικη" τάξη των δικυκληστών....

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-10-2009 03:34

Απάντηση: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

20 μέρες εεεεε ;;;;;

Συν τα κερατιάτικα ....:hmmm:

Κουράγιο ......:cool:

Έχεις άλλο μηχανάκι για την δουλειά ;;;

christosms 16-10-2009 03:38

Δύστυχος όχι..

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-10-2009 03:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από christosms ( 81363)
Δύστυχος όχι..

:(:(:(

christosms 16-10-2009 03:48

Αύριο το πρωί λέω να πάω προς τροχαία πλευρά... να τα πληρώσω, μπας και φιλοτιμηθούν να μου δώσουν την πινακίδα...

Kwstas_kef 16-10-2009 05:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από christosms ( 81368)
Αύριο το πρωί λέω να πάω προς τροχαία πλευρά... να τα πληρώσω, μπας και φιλοτιμηθούν να μου δώσουν την πινακίδα...

Ω ρε ####το.
Και ποσα θα σκασεις για να παρεις τις πινακιδες πριν το 20μερο?

gsmaniac 16-10-2009 09:11

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρααποφασισαν να μαζεψουν το δημοσιο ελλειμα οι μ@λ@κες..............................

DERTILAS 16-10-2009 09:20

Ωραια ξεκινησαμεεεεεε!!!!Νεύρα

EOD-K9 16-10-2009 09:46

:hmmm::hmmm:

Αυτό κάτι μου θυμίζει ...
Οι παλιότεροι στα φόρουμ και στους συλλόγους μηχανών μπορουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν .
Μου είχε πει ένας φίλος ότι είχε γίνει και παλιότερα μια επιθετική κίνηση κατά των μηχανών.
Όποτε αποφάσισαν μια μέρα όλοι οι μηχανόβιοι να κατέβουν στην Αθήνα (αξημέρωτα) και να καταλάβουν μια θέση παρκιν αυτοκινήτου,νόμιμα με χαρτάκι παρκιν πληρωμένο.
Όπως καταλαβαίνετε έγινε κομφούζιο..................
Ίσως χρειαστεί να γίνει το ίδιο κάποια στιγμή...........

vasorfa 16-10-2009 09:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 81398)

Οι παλιότεροι στα φόρουμ και στους συλλόγους μηχανών μπορουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν .
Μου είχε πει ένας φίλος ότι είχε γίνει και παλιότερα μια επιθετική κίνηση κατά των μηχανών.
Όποτε αποφάσισαν μια μέρα όλοι οι μηχανόβιοι να κατέβουν στην Αθήνα (αξημέρωτα) και να καταλάβουν μια θέση παρκιν αυτοκινήτου,νόμιμα με χαρτάκι παρκιν πληρωμένο.

Σωστος!!!!!!

GEO_K 16-10-2009 11:07

μην πας να πληρωσεις τα κερατιατικα
δεν αξιζει!!! βαλε μια πλαστικη για να μην δινεις στοχο κ περιμενε να περασει το 20μερο!!!!!
α!! κ μην ξαναπαρκαρεις εκει....
ο Χρυσοχοιδης παραμονευει......
μου γινανε κ νομοτυποι τωρα....
ας γελασω!!!!
κουραγιο αδερφε!!!!

SenseiG 16-10-2009 11:14

Κουραγιο..ΝεύραΝεύρα

droggitiszak 16-10-2009 11:22

ζούγκλα κύριοι... κ ουδείς τρόπος να βρει κανείς το δίκιο του... κάνε μου επαρκή παρκιν κύριε κράτος και αν δεν παρκάρω εκεί , έλα να μου κάνεις τον εισπράκτορα...

gemara 16-10-2009 11:40

Πολύ τσαντίζομαι όταν ακούω για κυνήγι μοτοσυκλέτας στο κέντρο της Αθήνας!ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

Ας έβλεπα όλους αυτούς που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο να μας είχαν ανάμεσά τους και μας με αυτοκίνητα, το τι θα τράβαγαν!

Πολύ καλή η ιδέα του παρκαρίσματος σε θέση αυτοκινήτου. Προβλέπεται και εφαρμόζεται, προσωπικά όπου βρίσκω κανονική θέση παρκαρίσματος, την παρκάρω εκεί, πληρώνω άλλωστε τέλη κυκλοφορίας και ένα σωρό άλλους φόρους. Μερικοί δε, με αγριοκοιτάνε ή πάνε να μου πουν κάτι όταν παρκάρω κανονικά, αλλά η ανταπόδωση του δικού μου βλέμματος, τους βάζει στη θέση τους...ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

Φίλε christosms λυπάμαι για το καψόνι, αλλά ζούμε σε μία άνομη χώρα και όταν εφαρμόζεται ο νόμος, αυτό γίνεται σπασμωδικά. Κρίμα.

vp_68 16-10-2009 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 81398)

Σωστός. Εγκρίνω και επαυξάνω. Ίσως θα έπρεπε εκτός απ' αυτό κάποια μέρα να κατέβουμε όλοι με αυτοκίνητο, για να καταλάβουν την λαλακία που τους δέρνει.

ntinopoulos 16-10-2009 11:54

πηγαινε τροχαια και κανε παραπονα.μπορει να γλιτωσεις κατι!:)

vpentza 16-10-2009 12:45

δεν θα γλυτωσει τίποτε... πριν καποια χρόνια, μου ειχαν παρει πινακιδα λογω παρανομης σταθμευσης, με το δικιο τους βέβαια. Οταν πήγα στα κεντρικα μετα απο χ μερες (κοντα στον σταθμο Λαρίσσης), πληρωσα οτι μου αναλογουσε και μου εδωσαν τη πινακιδα διπλωμενη στη μέση !!!!!!!! ηθελα να κανω παραπονα αλλα φυσικα με εστελναν απο δω και απο κει και με συμπεριφορα κακου ταβερνιαρη.........:hmmm:

soter3gm 16-10-2009 13:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vp_68 ( 81461)
Σωστός. Εγκρίνω και επαυξάνω. Ίσως θα έπρεπε εκτός απ' αυτό κάποια μέρα να κατέβουμε όλοι με αυτοκίνητο, για να καταλάβουν την λαλακία που τους δέρνει.

Ναι τέτοια να λέτε και να σας σταματάνε για ψύλλου πήδημα ;)
Έχετε καταλάβει πως η νοοτροπία που έχουν στην Ελλάδα ακόμα είναι της εποχής της "ρόδα τσάντα και κοπάνα" και πως ακόμα υπάρχουν κάφροι χωρίς κράνος και τα συν αυτό οπότε θα μας σταματάει για το έτσι θέλω, ο κάθε βλάχος ?? :mad:

Αντιπαραθέσεις αυτού του στιλ δεν κολλάνε Εν Ελλάδι, αυτό που κολλάει είναι μια βόλτα Σαββάτο πρωί, με όλες της λέσχες να κλείσει το κέντρο να δουν οι "μεγάλοι" πως υπάρχουμε, και ήμαστε ζωντανός οργανισμός.:cool:

Arkas 16-10-2009 15:42

Βρε Χρήστο, το μηχανάκι σου το είδα το πρωί πάνω στο γερανό, που περνούσε έξω από τη δουλειά μου (προέκταση Καραγιώργη Σερβίας).

Και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι όλο το πρωί στο κέντρο έβρεχε "καρέκλες"!!!

Κοίτα μέρα που βρήκαν....:(:(:(

loulou1100gs 16-10-2009 16:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 81437)
μην πας να πληρωσεις τα κερατιατικα
δεν αξιζει!!! βαλε μια πλαστικη για να μην δινεις στοχο κ περιμενε να περασει το 20μερο!!!!!
α!! κ μην ξαναπαρκαρεις εκει....
ο Χρυσοχοιδης παραμονευει......
μου γινανε κ νομοτυποι τωρα....
ας γελασω!!!!
κουραγιο αδερφε!!!!

Φίλε με συγχωρείς αλλά λές λάθος και επικίνδυνα πράγματα (πιθανότατα δεν γνωρίζεις) και προτρέπεις τον συνφορουμίστα να διαπράξει σοβαρότατο ποινικό αδίκημα, ήτοι πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίου εγγράφου που επισύρει βαρύτατη ποινή.Εάν συλληφθεί ο χριστιανός και πάει αυτόφωρο θα τον ξεμπλέξεις εσύ;ΠΡΟΣΟΧΗ :ξεκίνησαν ήδη να ελέγχουν την γνησιότητα των πινακίδων κυκλοφορίας και την αντιστοιχία με τα γραφόμενα στην άδεια και την μοτό.

christosms 16-10-2009 16:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 81566)
Βρε Χρήστο, το μηχανάκι σου το είδα το πρωί πάνω στο γερανό, που περνούσε έξω από τη δουλειά μου (προέκταση Καραγιώργη Σερβίας).

Και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι όλο το πρωί στο κέντρο έβρεχε "καρέκλες"!!!

Κοίτα μέρα που βρήκαν....:(:(:(

Άλλος θα το ψάχνει.... έμενα μου το φόρτωναν μπροστά στα μάτια μου εχθές το απόγευμα.... σήμερα πήγα και το πείρα και το πήγα στο σπίτι...

loulou1100gs 16-10-2009 16:38

Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι έρχεται οσονούπω και το Κ.Τ.Ε.Ο. Λάβετε τα μέτρα σας...

georgekostas 16-10-2009 16:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 81587)
Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι έρχεται οσονούπω και το Κ.Τ.Ε.Ο. Λάβετε τα μέτρα σας...

Να δουμε ποσο θα μας στιψουν ακομα...στο τελος τι θα μεινει;

skippybi 16-10-2009 17:01

άλλο κακό να μην πάθουμε...:hmmm::hmmm:

GEO_K 16-10-2009 17:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 81584)
Φίλε με συγχωρείς αλλά λές λάθος και επικίνδυνα πράγματα (πιθανότατα δεν γνωρίζεις) και προτρέπεις τον συνφορουμίστα να διαπράξει σοβαρότατο ποινικό αδίκημα, ήτοι πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίου εγγράφου που επισύρει βαρύτατη ποινή.Εάν συλληφθεί ο χριστιανός και πάει αυτόφωρο θα τον ξεμπλέξεις εσύ;ΠΡΟΣΟΧΗ :ξεκίνησαν ήδη να ελέγχουν την γνησιότητα των πινακίδων κυκλοφορίας και την αντιστοιχία με τα γραφόμενα στην άδεια και την μοτό.

την αποψη μου ειπα φιλαρακι(πιθανοτατα γνωριζω τις συνεπειες)μεγαλα παιδια ειμαστε κ ο καθενας κανει αυτο που νομιζει η μηπως ειμαστε ολοι 100% νομιμοι στην καθημερινοτητα μας???

christosms 16-10-2009 17:43

Σήμερα το πρωί πήγα πήρα την μηχανή από το πάρκινκ (χάλια λερωμένη από τους ιμάντες άλλα χωρίς εμφανή σημάδια γδαρσίματος) που την είχαν τοποθετήσει και για να μου την παραδώσουν μου είχε κρατήσει από εχτές η τροχαία την άδεια κυκλοφορίας... και για να μην τύχη καμία στραβή πήγα την μηχανή σπίτι. Μέτα πάω στη τροχαία μπας και πάρω τις πινακίδες/άδεια στο γραφείο που γίνονται οι ενστάσεις ακολούθησε ένας κωμικός διάλογος...
Πάντα ευγενικός και χωρίς τσαμπουκά, εξηγώ ότι αφήνω την μοτοσυκλέτα 2 χρονιά στο συγκεκριμένο σημείο ΠΟΤΕ δεν με έχει ενοχλήσει κανένας υπάλληλος της δημοτικής και της τροχαίας και ότι είναι απαράδεκτη η μεταφορά με γερανό στα καλά καθούμενα αφού δεν ενοχλούσε τίποτα και κανένα στο κάτω-κάτω ας αφαιρούσαν μόνο τις πινακίδες...
Ο αστυνόμος εξεπλάγην για τη μεταφορά γερανό (73,40€) και μου διευκρίνισε ότι έχει έρθει διαταγή από τον υπουργό, στις 12/10/09 να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας για αρχή από τις οδούς, Σόλωνος - Ακαδημίας - Πανεπιστημίου - Σταδίου και ότι θα επεκταθεί και στους άλλους δρόμους αργότερα.... καμιά ανοχή στις κλήσεις, μόνο 5% για περιπτώσεις υγείας κτλ.
Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
... έμεινα για λίγο άφωνος
Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....

georgekostas 16-10-2009 17:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από christosms ( 81626)
Σήμερα το πρωί πήγα πείρα την μηχανή από το πάρκινκ (χάλια λερωμένη από τους ιμάντες άλλα χωρίς εμφανή σημάδια γδαρσίματος) που την είχαν τοποθετήσει και για να μου την παραδώσουν μου είχε κρατήσει από εχτές η τροχαία την άδεια κυκλοφορίας... και για να μην τύχη καμία στραβή πήγα την μηχανή σπίτι. Μέτα πάω στη τροχαία μπας και πάρω τις πινακίδες/άδεια στο γραφείο που γίνονται οι ενστάσεις ακολούθησε ένας κωμικός διάλογος...
Πάντα ευγενικός και χωρίς τσαμπουκά, εξηγώ ότι αφήνω την μοτοσυκλέτα 2 χρονιά στο συγκεκριμένο σημείο ΠΟΤΕ δεν με έχει ενοχλήσει κανένας υπάλληλος της δημοτικής και της τροχαίας και ότι είναι απαράδεκτη η μεταφορά με γερανό στα καλά καθούμενα αφού δεν ενοχλούσε τίποτα και κανένα στο κάτω-κάτω ας αφαιρούσαν μόνο τις πινακίδες...
Ο αστυνόμος εξεπλάγην για τη μεταφορά γερανό (73,40€) και μου διευκρίνισε ότι έχει έρθει διαταγή από τον υπουργό, στις 12/10/09 να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας για αρχή από τις οδούς, Σόλωνος - Ακαδημίας - Πανεπιστημίου - Σταδίου και ότι θα επεκταθεί και στους άλλους δρόμους αργότερα.... καμιά ανοχή στις κλήσεις, μόνο 5% για περιπτώσεις υγείας κτλ.
Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
... έμεινα για λίγο άφωνος
Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....

Εχουν μεριμνησει για το που θα αφηνουμε τις μηχανες μας;
Εχουν φτιαξει μηπως κανενα παρκινγ για δικυκλα και δεν το βλεπουμε;
Στο εξωτερικο τα δικυκλα εχουν τα δικα τους παρκινγ μεχρι και χωρες
που εμεις τις κοροιδευουμε.
Ας φροντισουν πρωτα για ολα αυτα και μετα κοβουν και κλησεις....:mad:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-10-2009 17:53

Κουράγιο

και ...περιμένουμε ρεπορτάζ για τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ ....;)

GEO_K 16-10-2009 18:26

ε ρε ελλαδαρα με τα ωραια σου!!!!!!!!

ntinopoulos 16-10-2009 19:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georgekostas ( 81629)
Εχουν μεριμνησει για το που θα αφηνουμε τις μηχανες μας;
Εχουν φτιαξει μηπως κανενα παρκινγ για δικυκλα και δεν το βλεπουμε;
Στο εξωτερικο τα δικυκλα εχουν τα δικα τους παρκινγ μεχρι και χωρες
που εμεις τις κοροιδευουμε.
Ας φροντισουν πρωτα για ολα αυτα και μετα κοβουν και κλησεις....:mad:

ετσι ακριβως;)

Gazi 16-10-2009 19:51

Τί να πώ...
Κουράγιο φίλε μου και υπομονή!
Αλλά τί υπομονή να έχεις βλέποντας αυτά που γίνονται?
Άλλοι τα κλέβουν,και άλλοι τα πληρώνουν....!!
Ζήτωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

christosms 16-10-2009 20:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 81630)
Κουράγιο

και ...περιμένουμε ρεπορτάζ για τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ ....;)

Τραγωδία :yz:yz:yz, γραφείο - σπίτι 15-20 λεπτά με μοτοσυκλέτα
με ΜΜΜ γραφείο - σπίτι 45 - 50, δλδ μίση ώρα διάφορα...

petkostas 16-10-2009 20:54

Πριν απο λίγα χρόνια ο άνεμος είχε κάνει μια πολύ όμορφη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο, μια εποχή που γράφανε αβέρτα για παρκάρισμα τις μηχανές στα πεζοδρόμια!
Πιάσαμε λοιπόν με τις μηχανές μια περιοχή γύρω απο το πολυτεχνείο Σάββατο πρωί μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα (είχαμε παρκάρει νόμιμα στον δρόμο).
Μοιράσαμε φυλλάδια που ανέλυαν τους λόγους τις κίνησης μας αυτής (θέσεις παρκαρίσματος για τις μηχανές, κατάργηση προστίμου για παράνομο παρκάρισμα στις μηχανές απο την στιγμή που δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, λόγοι που παρκάρουμε πολλές φορές στο πεζοδρόμιο -ατυχήματα απο αυτοκίνητα- κλπ κλπ).
Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες κινητοποιήσεις σε αυτή την χώρα, το νόμιμο δίκαιο μας απαιτούμε, ιδιαίτερα απο την στιγμή που καλούμαστε να πληρώσουμε πράγματα για τα οποία δεν ευθυνόμαστε!

MARK 16-10-2009 21:27

Χάλια μαύρα...Το μόνο παρήγορο και σκέψου το λίγο είναι να μην εβλεπές τη μηχανή πανω στο γερανό, και βγαίνοντας να φύγεις να έλειπε...Το σόκ θα ήταν μεγάλο γιατί θα νόμιζες ότι την κλέψανε...Το έχω πάθει με αυτοκίνητο και τα είδα όλα....;)

ntinopoulos 16-10-2009 21:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 81692)
Χάλια μαύρα...Το μόνο παρήγορο και σκέψου το λίγο είναι να μην εβλεπές τη μηχανή πανω στο γερανό, και βγαίνοντας να φύγεις να έλειπε...Το σόκ θα ήταν μεγάλο γιατί θα νόμιζες ότι την κλέψανε...Το έχω πάθει με αυτοκίνητο και τα είδα όλα....;)

τι ειπες τωρα?δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!:hmmm:

pkar 20-10-2009 11:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από petkostas ( 81680)
Πριν απο λίγα χρόνια ο άνεμος είχε κάνει μια πολύ όμορφη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο, μια εποχή που γράφανε αβέρτα για παρκάρισμα τις μηχανές στα πεζοδρόμια!
Πιάσαμε λοιπόν με τις μηχανές μια περιοχή γύρω απο το πολυτεχνείο Σάββατο πρωί μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα (είχαμε παρκάρει νόμιμα στον δρόμο).
Μοιράσαμε φυλλάδια που ανέλυαν τους λόγους τις κίνησης μας αυτής (θέσεις παρκαρίσματος για τις μηχανές, κατάργηση προστίμου για παράνομο παρκάρισμα στις μηχανές απο την στιγμή που δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, λόγοι που παρκάρουμε πολλές φορές στο πεζοδρόμιο -ατυχήματα απο αυτοκίνητα- κλπ κλπ).
Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες κινητοποιήσεις σε αυτή την χώρα, το νόμιμο δίκαιο μας απαιτούμε, ιδιαίτερα απο την στιγμή που καλούμαστε να πληρώσουμε πράγματα για τα οποία δεν ευθυνόμαστε!

Ίσως τελκά να χρειαζόταν μία τέτοια κίνηση ακόμα μία φορά...
Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως !!!

christosms 20-10-2009 18:07

Ποιανού είναι αυτή η όμορφα δεμένη μοτοσυκλέτα από γερανό ιδιωτικής εταιρίας με "εξειδικευμένο" προσωπικό στο δέσιμο μοτοσυκλετών.....

moto.gr

ntinopoulos 20-10-2009 18:13

ωχ ρε παιδια!πως την εδεσαν ετσι τα σουργελα?
αν ηταν η δικια μου θα τους γ@μ@γ@ οτι εχουν και δεν εχουν!ΝεύραΝεύραΝεύρα
δε σεβονται τα λεφτα των πολιτων!ΝεύραΝεύραΝεύρα

georgekostas 20-10-2009 18:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 83322)
δε σεβονται τα λεφτα των πολιτων!ΝεύραΝεύραΝεύρα

Εδω μας κλεβουν καταφατσα,σιγα μη σεβαστουν και τις μηχανες μας!

christosms 20-10-2009 20:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από christosms ( 83320)
Ποιανού είναι αυτή η όμορφα δεμένη μοτοσυκλέτα από γερανό ιδιωτικής εταιρίας με "εξειδικευμένο" προσωπικό στο δέσιμο μοτοσυκλετών.....

moto.gr

Μέτα απο άδεια χρήσης του Φωτογράφου...

http://i34.tinypic.com/29et1y9.jpg

http://i33.tinypic.com/2570qd2.jpg

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!