![]() |
Καλώς σας βρήκα
Χαιρετώ την παρέα, ήμουνα και γώ μαζί σας μαζί με τον φίλο μου το Μήτσο και ένα άλλο φιλαράκι με το KTM του. Με λένε Σπύρο και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά σήμερα στα Καλάβρυτα....Καλός σας βρήκα λοιπόν!!! Γειά όσους δεν με ξέρουν φατσικά ορίστε και photo ;)
http://img198.imageshack.us/img198/2200/img1617m.jpg |
Απάντηση: Καλώς σας βρήκα
|
WILLKOMEN.......................αφου ησουν καλαβρυτα,ξεκινησες με γκολ απο τα αποδυτηρια:D:D:D:Dκαλως ηρθες και παντα τετοια.......................
|
Φίλε Σπύρο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum !!! Καλή διαμονή κοντά μας και πολλά όμορφα χιλιόμετρα !!!! Υ.Γ. Αφού είσαι φιλαράκι του Μήτσου, είσαι και δικό μας φιλαράκι .... ;) Χάρηκα που σε γνώρισα (αν κ μέναμε σε διπλανά δωμάτια, είπαμε λίγα πράγματα) και σ' ευχαριστούμε, για την όμορφη παρέα σου ...:D . |
Να στε καλά για τα καλά σας λόγια, ότι χρειαστείτε ξέρεις ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ εδώ είμαι......
|
Εμ εμενες με τον Νικο δεν εμενες μαζι μας να εχεις και τζακι παρακαλω...
Καλως ηρθες Σπυρο στην παρεα μας.. Εγω ειμαι αυτος που ειδες το πρωι να φορτωνει τις βαλιτσες στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ 800αρι.. :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ποιός το είπε ότι δεν είχα τζάκι, χαχα για πές ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ εσύ που είδες και το δωμάτιο, αφου σκεφτόμουνα να πάω να παραγγείλω κανα τόνο ξύλα για να έχουμε να καίμε όλο το βράδυ :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Είχε, είχε ..... Και τί τζάκι ;;;; Γωνιακό, ΤΕΡΑΣΤΙΟ .....:) Εμείς δεν είχαμε .....:( |
Απόσπασμα:
|
Για τζακουζι θα ήθελε παραπάνω χρήματα και δεν με έφταναν οπότε έμεινα με το τζάκι.....:):)
|
Απόσπασμα:
Χουμορ χουμορ....:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
:sm8::sm8::sm8:
Απόσπασμα:
|
Το καλό δεν σας το είπα....τι πάθαμε στην επιστροφή για Αθήνα...
|
Απόσπασμα:
|
Λοιπόν την ώρα που φύγαμε από την ταβέρνα, είχε μαζευτεί το group από Κεφαλονιά για να φύγει αλλά εμείς νομίζαμε ότι είναι από Αθήνα, ξεκινάμε λοιπόν την κατηφόρα βγήκαμε στο Διακοπτό και πάμε πρός Πάτρα "Μας ήρθε στο μυαλό ότι πάμε για κανά καφέ καπου πιο έξω από το διακοπτό" ε, πρός το Αίγιο λέω του Μήτσου ρε φίλε μήπως είναι το group για Κεφαλονιά; Μου κάνει λές; Ρωτάμε μία και μας λένε για Κεφαλονιά πάμε εμείς μπερδευτίκατε (καλή φάση για ένα καφεδάκι κεφαλονιά εεε :D :D :D) καπάκι σταματάμε Αίγιο πίνουμε ένα καφέ οι τρείς μας και φεύγουμε με βροχή για Αθήνα πάλι.....Αλλά είχαμε πεθάνει στο γέλιο γιατί δεν είχαμε πάρει είδηση τη γινότανε. :sm7::sm7::sm7:
|
Νωρις το πηρατε χαμπαρι..:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Ειδατε και το Αιγιο επι την ευκαιρια... Ωραια βολτα.....:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Βασικά εγώ είμαι από το Αίγιο οπότε πήγα και στο χωριό μου για έναν καφέ δεν είχα πρόβλημα...Αλλά όλα ήταν super αυτό το ΣΚ. Μακάρι να κανονίσουμε γρήγορα ξάνα κάτι τέτοιο.
:sm8: |
Φιλε Σπυρο τωρα που μπηκες στο κλαμπ θα βαρεθεις να κανεις ταξιδακια...
|
Δεν διαφωνώ αλλά, δεν είπα κάθε ΣΚ. Αλλά 1 φορά το μήνα δεν θα ήτανε άσχημα...
|
Σπύρο καλώς μας ήρθες,
να περνάς καλά, πάντα όρθιος.........................:cool:. |
Καλώς ήλθες, φίλε και συνταξιδιώτη, στη παρέα μας!
Να είσαι καλά και να ταξιδεύεις πάντα με γέλιο! :D |
Καλώς ήρθες φίλε Σπύρο στην παρέα μας.
|
Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά χιλιόμετρα!
Jefe |
|
καλωσήρθες στην παρέα μας και καλές βόλτες να έχουμε!!!!!!!!:):)
|
Καλώς ήρθες φιλε.
|
καλως τον Σπυρο.;);););)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!