![]() |
Μπουφάν Rallye 2 Pro
Μέγεθος 54 ήτοι για αναστήματα μέχρι 1,90 και βάρος μέχρι 100 κιλά.
Χρώμα γκρί(sand)-κόκκινο Προστατευτικά πλήρη Επένδυση goretex Κατάσταση άριστη Τιμή 400,00 € Φορέθηκε 3 φορές και μετά... πάχυνα:yz Φωτό λίαν συντόμως |
Απάντηση: Μπουάν Rallye 2 Pro
Καλοπουλητο,πολυ καλο μπουφαν!!!
|
Και εγώ αδυνάτισα και θα πάω για 52 :yz
:sm7: |
Καλοπούλητο Ντίνο ....
|
Kαλοπούλητο!
Πολύ καλό μπουφάν!!! |
Είναι αυτονόητο το ότι το μπουφάν θα παραδοθεί καθαρισμένο-αποστειρωμένο και δώρο το ειδικό σαμπουάν/απορρυπαντικό για cordura/goretex όπως και το ειδικό ενισχυτικό αδιαβροχοποίησης πάλι για cordura/goretex...
|
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ BMW ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η REVIT? ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ:confused:
|
Απόσπασμα:
Αλλά τα BMW είναι BMW και τα REVIT είναι REVIT!;) |
πραγματικά τα μπουφάν της μαμάς τα κατασκευαζη η revit..κ πραγματικά οι τιμές ειναι καταπληκτικές!!αξίζει τον κόπο!!:D:D
|
Απάντηση: Μπουφάν Rallye 2 Pro
Οχι.Δεν τα έφτιαχνε η Rev'It .Τώρα φτιάχνει συγκεκριμένα μοντέλα.Μάξτε κατά Γερμανία μεριά...:rolleyes: Αυτό που είναι "όλα τα λεφτά" και ανεβάζει το κόστος λόγω αποκλειστικότητας προμηθευτή, είναι η εσωτερική επένδυση Goretex.Κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνει τίποτα.Μόνο η επένδυση, πωλείται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία για το συγκεκριμένο μέγεθος 249,00 €...Ημαρτον...
|
Απόσπασμα:
καλοπουλητω φιλε!!! |
Για πάνω από 110 kgr, δεν κάνει....;)
|
Σάς μιλάω απο τα 192 εκατοστά και απο τα 112κιλά, πρόσφατα πηρα ενα rallye 2 pro(αυτο που φαίνεται στο avatar μου)ειναι νούμερο 54 και μου παει μια χαρα μαζι με την επένδυση!τώρα εάν το κοκκινο(μιας και δεν βγαινει πια)εχει διαφορα στα νούμερα δεν ειμαι σε θέση να το ξέρω!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: Sorry για το spam αλλά το παιδί είναι ο Κρισίνο (ποπάυ!....) |
Eγω ομως πως φοράω 54?????????
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δε ξέρω αν είναι ΒΜW ή αν είναι Revit αλλά επειδή τυχαίνει να το έχω από το 2004 για όποιον ενδιαφέρεται είναι πολύ καλό μπουφάν (ίσως και το καλύτερο 4 εποχών cordura) και η τιμή αυτή που το δίνει ο loulou1100gs είναι πάρα πολύ καλή.
|
Στον αγαπητό φίλο Xenos το μπουφάν δεν έκανε, συνεπώς είναι διαθέσιμο προς πώληση
|
πραγματικά ειναι πολύ κρίμα το μπουφάν είναι σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιο!!
|
το σεναριο της ανταλαγης παιζει?:D
|
Εχω σοβαρότατο πρόβλημα χώρου:( και έτσι ανταλλαγή δυστυχώς δεν "παίζει".:cool:
|
ενταξει οκ.απλα εχω το revit cayene και ειπα μηπως ενδιαφεροσουν.δεν πειραζει:yz
|
Το μπουφάν πουλήθηκε, παρακαλώ να κλείσει το thread.Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία της αγγελίας.
|
σε καλή μεριά!!!!!!:D
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!