![]() |
Zητηση 1100 GS
1 Συνημμένο(α)
Ζητω να αγορασω GS 1100
Το Κοκκινο-Λευκο, να ειναι σε αρκετά καλη κατάσταση |
Απάντηση: Zητηση 1100 GS
Μάλλον πρέπει να δεις προς Γερμανία μεριά.
|
Δεν θέλω να σε απαγοητεύσω αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα το βρείς εύκολα "μεταχείρω" εν Ελλάδι. Και στη Γερμανία, πάλι για το συγκεκριμένο, είναι αρκετούτσικα τα ζητούμενα χρήματα.
|
αχ και εγω ενα τετοιο θέλω:D
|
Αν ειναι μαυρο 98αρι και αστραφτει δε κανει?
|
Το αναζητούμενο "Rot-Weiss" ήταν το επετειακό για τα "75 Jahre B.M.W."
|
Απόσπασμα:
|
Το σκεφτομαι παντως να το πουλησω (αυτο το rt 1200 μου εχει κατσει) αν θελει καποιος.
|
Απόσπασμα:
|
Με 1150 ασημί βολεύεσαι;:hmmm:
|
Η πιο απλή λύση είναι να βάψεις σε αυτά τα χρώματα. Θα δώσεις ένα κατοστάρικο (ακόμη και αν πάρεις το μαύρο) και δε θα φαίνεται καμία διαφορά...
|
|
ΩΩΩωωωωωωω
Μου ξέφυγε. Είχε ο φίλος μου φέρει για κάποιον, και δεν την πήρε, τώρα το θυμήθηκα. Να αυτή http://img687.imageshack.us/img687/9030/r1100gsse.jpg Πάρε με τηλ να σου πω ότι θες. Κοίτα να δεις ξεχάστηκα. |
Πες μου οτι είναι και στην κατάσταση που φαίνεται και θα με αποτελειώσεις....Θα παρακαλούσα Κώστα να βάλεις και μια τιμούλα.
|
Ναι, έτσι είναι και καλύτερη.
Την είδα πριν..... άντε 7 ημέρες. Τιμή δεν ξέρω. Αυριο πάρε με τηλ να ρωτήσουμε. |
αυτή η μηχανή πουλήθηκε,ήταν άριστη με πολύ λίγα χιλιόμετρα
|
κάτι θα ξέρει ο Μηχάλης.
|
Απόσπασμα:
Ο έμπορος την έφερε από Γερμανία, όμως ο κάποιος "κώλωσε":sm7: 99% η μηχανή ευρίσκεται ακόμη στην έκθεση στην Ν.Τύρινθα-Αργολίδας και είναι πραγματικά πολύ προσεγμένη.... εάν ενδιαφέρεσαι ο πωλητής είναι σωστός επαγγελματίας και συζητήσιμος, αλλά από ότι θυμάμε η μηχανή πρέπει να κοστιζει 8000-9000 ευρώ... Αν θες περισσότερα: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ |
την έχει πουλήσει ο Κωστας, όντως αυτή είναι η ιστορία της μηχανής
|
Δεν είπα ότι κάτι θα ξέρει ο Μάικ :sm7:
|
Ρε παιδιά αυτή η επετειακή 1150 Adv είναι αρρώστεια...
|
και αυτή πουλήθηκε για 12.500€
ό Σαββας φέρνει πολύ ψαγμενα και καθαρά μηχανάκια |
Απόσπασμα:
|
Και πουλάει και σε φοβερές τιμές, έτσι;
1100 '98 9000 1150 '06 12500 Για τιμές τι συμβουλεύεται; Τον επίσημο τιμοκατάλογο της BMW; |
Είναι δύο επετειακές και <<δύσκολες>> μοτοσικλέτες. Οπότε δεν υπάρχουν τιμές γι αυτά. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
Οι γενικότερες τιμές, νομίζω σε καλά επίπεδα είναι. |
ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης δέχεται οτι όπου υπάρχει ενδιαφέρον υπάρχει και δυνατότητα κέρδους
αν υπάρχει άνθρωπος που πληρώνει για το μαντηλι που φύσηξε ο μάικλ τη μύτη του, την aftermarket, τι να πεί κανείς για ένα θηρίο gs; |
Σωστά Κώστα.
Και κάτι άλλο. Οι μοτο αυτές είναι από Γερμανία. Οι άνθρωποι εκεί έχουν μια άλλη νοοτροπία για παλιές και <<δύσκολες>> μοτοσικλέτες.Τις πουλούν ακριβά αν τις πουλήσουν. |
ετσι ακριβώς
όταν έψαχνα να βρώ μια δίχρωμη 850, ήταν τουλάχιστον πάνω από 1,5χιλιάρικο πάνω από τις 1100 αντίστοιχες , ΄χωρια που όταν τα χιλιόμετρα ήταν λίγα και τα αξερουάρ πολλά η τιμή γινόταν απλησίαστη το γούστο και το καπρίτσιο πληρώνονται, ξέρω εγώ πάντως το εργαλείο φαίνεται πανέμορφο σαν σοκοφρέτα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
φίλε ο συγκεκριμένος έχει μακραν τα καλύτερα και φθηνότερα μηχανάκια σε σχέση με τα υπόλοιπα μπεμβεδομαγαζα τα δυο συγκεκριμένα τα είχε φέρει για την πάρτη του αλλά υπήρχαν κάποιοι που τον παρακαλουσαν να τους τα δώσει σε αυτήν την τιμή νομίζω ότι το 1100 πρέπει να δόθηκε γύρω στα 7.000€ το επετειακό 1150 στο εξωτερικό δεν το βρίσκεις κάτω Απο 10.000€ υγ.προσωπικά αγοράζω μηχανάκια Απο ιδιώτες, είναι πάντα φθηνότερα. |
Γνωριζει κανεις τι παραπανω εχει εκτος απο την διχρωμια , ωστε να το λεμε και επετειακο ?
|
Καλή ερώτηση...
|
Την διχρωμία και κανένα ταμπελάκι... που να λεει π.χ. 305 κομάτι από τα 400.
Δεν νομίζω κάτι άλλο. Ο Μηχάλης θα ξέρει περισσότερα πάνω σ αυτό. |
μπα τίποτα το ιδιαίτερο εκτός του χρώματος
|
ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!