GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Πλυσιμο μοτο επιτελους!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6806)

Fast&Furious 03-11-2009 21:47

Πλυσιμο μοτο επιτελους!!

Τωρα μετα απο καιρο και πολυ ταλαιπωρια.Φιλος με μοτο Adve 1200 εχει αναλαβει πλυντηριο σε παρκιν και οπως καταλαβατε εχουμε μερος να πλυνουμε τα θηρια μας μικρα και μεγαλα....:D:D..Μιλαμε για ατομο αρρωστο και τρελο με την μοτο..Εχει ενα Adve 07 και ειναι λες και βγηκε απο βιτρινα..Φραντζη 10-12 και ζηταμε τον Γιαννη και βεβαια λεμε απο Βασιλη για να υπαρχει και η σχετικη προσοχη..;);)Και μετα θελω καφε κερασμα για την δουλεια που θα δειτε............:p:p:p:p

kostas_366 04-11-2009 00:46

Απάντηση: Πλυσιμο μοτο επιτελους!!

Ναι αλλά... τι καφε???????? :sm7:
Ευχαριστούμε Βασίλη..

riko46 04-11-2009 07:37

Βασίλη ευχαριστούμε ,;)

MARK 04-11-2009 17:44

Ευχαριστούμε..........;)

Fast&Furious 04-11-2009 18:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από portman ( 89871)
ΕΓΩ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ!!!

Οχι γλυκο γιατι κανω διαιτα....:sm7::sm7:

Fast&Furious 04-11-2009 18:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 89595)
Ναι αλλά... τι καφε???????? :sm7:
Ευχαριστούμε Βασίλη..

Για φιλαρακι μου καιρο εχω να σε δω και να σε ακουσω..:o:o

kostas_366 04-11-2009 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious ( 89897)
Για φιλαρακι μου καιρο εχω να σε δω και να σε ακουσω..:o:o

ΕΕΕΕ Βασίλη ``τρεχάματα``.. τα ξέρεις... αλλά θα περάσω να σε δω..
Τώρα ηρέμησα λίγο, από την ....``κρεμάλα`` :sm7:.
Εσύ όλα καλά?

klis 05-11-2009 10:54

Βασίλη σου χρωστάω καφε. Είδα το post εχθες και είπα να πάω να πλύνω την μπουμπού μου στον Γιαννη....
Πρωτη φορα βλέπω καποιον να πλενει μια ξενη μηχανη με τοσο μερακι και φροντιδα...σαν να ηταν δικια του....!!
Προτεινω ανεπιφυλακτα λοιπον οποιος πιστος προσελθει..και θα με θυμηθει!!

Orfeus 05-11-2009 22:43

βαζει και τα απαραιτητα λαδια σιλικονης?και γενικα κερωνει?Τιμη?

Fast&Furious 05-11-2009 23:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Orfeus ( 90295)
βαζει και τα απαραιτητα λαδια σιλικονης?και γενικα κερωνει?Τιμη?

Αναλογα τι θες σου κανει τα παντα!!!!!!!!!!!!!...αρκει να εχει χρονο και να μη θες να στην κανει γρηγορα...:D:D

vp_68 06-11-2009 12:54

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

xenos 06-11-2009 16:57

ευχαριστούμε!!...όποιος έκανε τελικά εκει..ας μου στειλη ενα pm (τιμή κ τι ακριβώς του έκανε) για να συγκρίνω τιμες !!!..με δικα μου της περιοχης!!:D:D

Gazi 10-11-2009 20:45

Στα Χανιά έρχετε????:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Gazi 10-11-2009 21:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από portman ( 91910)
Θα ερθω εγω το Πασχα.. :D:D:D

Με το καλό να ορίσεις στα μέρη μας!!Επαέ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε να φάμε τσιγαριαστό.οφτό,αντικρυστό,πιλάφι,και για την παράδοση θα σφάξουμε και κανένα ριφάκι!!!
Κρασί δεν έχουμε.....
....
...
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Λιγότερο από 3 βαρέλια....!!!!!!:sm7::sm7::sm7:

vpentza 10-11-2009 23:08

Φίλε Gazi, πρόσεχε τις υποσχέσεις σου.........είμαστε πολλοί.......καλό ειναι να έχεις γνωστό κανα τσοπάνη και κανα οινοποιείο........ και μεγαααλη αυλή :D

Gazi 10-11-2009 23:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 91963)
Φίλε Gazi, πρόσεχε τις υποσχέσεις σου.........είμαστε πολλοί.......καλό ειναι να έχεις γνωστό κανα τσοπάνη και κανα οινοποιείο........ και μεγαααλη αυλή :D

Ελάτε 'σεις με το καλό απ' επαέ...Και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα!!!:sm7::sm7::sm7:

boxer-1200 16-11-2009 01:45

Θα πάω σύντομα γιατί το μωρο έχει να πλυθεί από το καλοκαίρι στις διακοπές.:(:(:(

yiannis1987 23-11-2009 23:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious ( 89526)
Τωρα μετα απο καιρο και πολυ ταλαιπωρια.Φιλος με μοτο Adve 1200 εχει αναλαβει πλυντηριο σε παρκιν και οπως καταλαβατε εχουμε μερος να πλυνουμε τα θηρια μας μικρα και μεγαλα....:D:D..Μιλαμε για ατομο αρρωστο και τρελο με την μοτο..Εχει ενα Adve 07 και ειναι λες και βγηκε απο βιτρινα..Φραντζη 10-12 και ζηταμε τον Γιαννη και βεβαια λεμε απο Βασιλη για να υπαρχει και η σχετικη προσοχη..;);)Και μετα θελω καφε κερασμα για την δουλεια που θα δειτε............:p:p:p:p

Φραντζη 10-12?Περιοχη?

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-11-2009 01:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yiannis1987 ( 97020)
Φραντζη 10-12?Περιοχη?

Αθήνα - Πίσω απ' το κτήριο του ΦΙΞ ....;)

Fast&Furious 24-11-2009 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yiannis1987 ( 97020)
Φραντζη 10-12?Περιοχη?

Ν.Κοσμο.....:D

Wolf77 24-04-2010 17:33

γεια σας παιδια.....μιας και ειμαι καινουργιος στο forum τωρα ειδα το ποστ του Βασιλη για το που να πλενουμε τις κουκλες.....

το παλικαρι ειναι ακομα εκει? να δοκιμασω να παω?

ποσο κοστιζει περιπου?

σας ευχαριστω.....και Βασίλη αν και δεν γνωριζόμαστε καφεδακι, αν ο φιλος μου κανει καλη δουλεια κερναω, να γνωριστουμε και ολας.

Fast&Furious 25-04-2010 00:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Wolf77 ( 152780)
γεια σας παιδια.....μιας και ειμαι καινουργιος στο forum τωρα ειδα το ποστ του Βασιλη για το που να πλενουμε τις κουκλες.....

το παλικαρι ειναι ακομα εκει? να δοκιμασω να παω?

ποσο κοστιζει περιπου?

σας ευχαριστω.....και Βασίλη αν και δεν γνωριζόμαστε καφεδακι, αν ο φιλος μου κανει καλη δουλεια κερναω, να γνωριστουμε και ολας.

Εκει ειναι ακομα φιλε μου να πας να σε φτιαξει...Και το καφεδακι θα ειναι απο τα χερια σου????...:D:D

Wolf77 04-06-2010 23:22

Σημερα εκανα το 1ο πλυσιμο της μπεμπας μου (R1200gs Special Edition) απο τον Μαρτιο που την πηρα φετος........την πηγα στον φιλο Γιαννη τον οποιο προτεινατε εδω μεσα.......

Εμεινα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, καταρχας πολυ καλο παιδι και οντως τα προσεχει τα μοτορια αρκει να εχει χρονο και να τον αφησεις να κανει την δουλεια του οπςσ ξερει.........του εδωσα τα κλειδια πηγα για καφεδακι και οταν γυρισα μετα απο 1 ωρα να την παρω επαθα...........νομιζα ειχα παει στον Παναγιωτοπουλο οπως την 1η μερα που την αγορασα την ειχε κανει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!

vaskoukou 05-06-2010 06:31

Καλημέρα παιδιά,ξέρετε αν ο Γιάννης κλείνει ραντεβού;

Wolf77 05-06-2010 17:08

Βασιλη τι κανεις???

σου προτεινω να πας.....

μπορεις να πας τη μηχανη απο δευτερα εως παρασκευη μεχρι και της 1200. Θελει να του αφησεις την μηχανη για καμια ωρα ομως για να σου κανει καλη δουλεια.......(μπορεις να πας για καφε εκει διπλα ακριβως.

αν πας πες του για μενα.....Πανος απο φαρμακευτικη με το σπεσιαλ εντιτιον 1200 που το πηγα την Παρασκευη.

αξιζει τον κοπο!!!

θα τα πουμε στο Cafe σου αν εισαι Δευτερα εκει....

vaskoukou 06-06-2010 08:43

Πανο μου το μαγαζι τελος,αν περασεις την δευτερα υπαρχει μια περιπτωση να με πετυχεις.Δευτερα και τριτη θα παω για κανα δυωρο για τα τελευταια διαδικαστικα.Θα σε παρω τηλ να κανονισουμε να παμε για καφε με τα παιδια για να τα γνωρισουμε.

Wolf77 06-06-2010 12:31

τι ειπες τωρα ρε φιλαρακι.......ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ απιστευτα!!!
θα τα πουμε την Τριτη τοτε στο καφε οκ? αν ειναι ελα να κερασω καφε :))))

cm246 14-07-2010 16:35

Ξέρει κανένας άλλος κάνα καλο πλυντήριο για moto?

gripis 14-07-2010 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από cm246 ( 184754)
Ξέρει κανένας άλλος κάνα καλο πλυντήριο για moto?

Καλο πλυντηριο ειναι και του φιλου Κωστα Σμπρινη ή αλλιως και μακρυμαλη. Moto Wash. Ειναι στην Φειδιπιδου 30 (στο τερμα τησ Μιχαλακοπουλου κανεις δεξια προσ το νοσοκομειο παιδων και ειναι στο δεξι σου χερι). πανε αρκετοι απο εμας και κανει καλη δουλεια. Παρε με τηλεφωνο αν θες κατι.

matapo 18-07-2010 09:13

Και εγώ Σμπρίνη πάω.
Φοβερός!

Adamis 18-07-2010 09:34

ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.;)

gandreas 18-07-2010 11:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Adamis ( 186201)
ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.;)

Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ:mad:

Adamis 18-07-2010 12:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 186214)
Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ:mad:

Φίλε μου τι 10, τι 15, τι20 ;;;;;Άμα είναι μπεσαλής τα δίνω ευχαρίστως.Μια φορά κάθε 3-4 μήνες, δεν είναι τίποτα 5 γιούρια όταν γίνεται ααααααα δουλειά:D

S.T 18-07-2010 16:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Adamis ( 186201)

Όντως ο Αντρέας πολύ καλός και γνώστης το πώς πλένετε ένα BMW !!!!

clear 21-07-2010 08:42

στην μιχαλακοπούλου λέγεται Motoshower και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ
για την ακρίβεια είναι στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου (Πόντου)
στο ύψος του Γκουντούφα.

Moto shower πλυντήριο μοτοσυκλετών

KRASOPATERAS 21-07-2010 14:30

Εγώ τις αγάπες μου θέλω να τις χαϊδεύω μόνος μου….

Σαν τον εαυτό σου δεν θα την προσέξει ΚΑΝΕΙΣ!

chaos 14-02-2011 21:45

Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια?
Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι.

wet & dirty 14-02-2011 23:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chaos ( 315981)
Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια?
Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι.

Εγω Φίλε εκεί πάω ότι μηχανη έχω ....το τυπακι είναι μάστορας στην δουλεια του και αρκετοί χωματινοι τα πάμε εκεί!!μόνο πάρε τηλ για να κλείσεις ραντεβού

GsDakar 14-02-2011 23:42

μια ερωτηση ξερω οτι δεν ειναι το σωστο μερος να το ρωτησω αλλα μια που μιλαμε για πλυσιματα,πριν 3 εβδομασες πηγα την μηχανη της υπογραφης μου για πλυσιμο,μετα το πλυσιμο δεν δουλευει το λαμπακι του λαδιου,και οταν δουλευει δεν κραταει ρελαντι.Καποιος καμια ιδεα;

syan 14-02-2011 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chaos ( 315981)

Απο τους καλύτερους..!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!