![]() |
Δεν πληρώνω διόδια!!!
|
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Συμφωνω κι εγω με το κινημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' και φυσικα ουτε εγω πληρωνω σ'αυτον τον δρομο
που ξεκληριζονται καθε χρονο χιλιαδες ανθρωποι!!!:mad:Νεύρα |
ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ =ΣΦΑΓΕΙΟ και δεν πρέπει να παίρνουν φράγκο.
|
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έχουμε και τρία παιδιά ρε να μεγαλώσουμε. |
Απόσπασμα:
Τι άλλαξε τωρα? Μηπως θα προτιμουσατε κατι σε ''εξτρα εισφορα'' για κατασκευη δρόμων??? εκει τι θα κανατε????:mad: |
Απόσπασμα:
Για δες σημερα που ειμαστε στην κινητη τηλεφωνια!! Εγω παντως ναι μεν συμφωνω για το καρμανιολα, σφαγειο κ.λ.π. αλλα δεν με χαλαει να πληρωνω τα διοδια μου και να μου φτιαχτει ο δρόμος σε 2-3 χρόνια αντι να περιμενω 30 χρονια για να τον χαρω κι ολο να τον πληρωνω κι όλο να μην τελειωνει π.χ. Εγναντια οδος!!!! |
Εγω κυριοι παντως δεν πληρωνω
|
Απόσπασμα:
Για δες σημερα που ειμαστε στην κινητη τηλεφωνια!! Εγω παντως ναι μεν συμφωνω για το καρμανιολα, σφαγειο κ.λ.π. αλλα δεν με χαλαει να πληρωνω τα διοδια μου και να μου φτιαχτει ο δρόμος σε 2-3 χρόνια αντι να περιμενω 30 χρονια για να τον χαρω κι ολο να τον πληρωνω κι όλο να μην τελειωνει π.χ. Εγναντια οδος!!!![/QUOTE] Και αλλη εισφορα για κατασκευη δρομων;;;;;; Ασε, ειδαμε και αυτους που φτιαχνουν τωρα :mad: :mad: :mad:!!!!!!!!!!! "Αν δεν εισπραξεις, πως θα αναπτυχθεις;" :sm7::sm7::sm7: Καλο, πολυ καλο για τα δεδομενα του Ελληνικου δημοσιου, το αλλο με τον Τοτο το ξερετε :sm7:;;;;; !!!!!!!!!!!! Τι σχεση εχει η κινητη τηλεφωνια που ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ, με το ######### το δημοσιο;;;;; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ατυχες τελειως το παραδειγμα σου :confused: :confused: :confused:!!!! Θελεις να πεις οτι η Εγνατια ειναι δρομος :cool:;;;; Οτι ειναι Ευρωπαϊκος δρομος οπως ισχυριζονται οι.... αρμοδιοι :mad:;;; Ποτε περασες τελευταια απο εκει; Προσεξες τα σκασιματα του δρομου που ηδη φαινονται σε πολλα σημεια και καθολο το μηκος της;;; Σε εχει πετυχει βροχη στην εγνατια, να δεις τι ωραιες βουτες σχηματιζονται;;;; Αν δεν σε χαλαει να πληρωνεις οπως λες, ξανασκεψου αν πιανουν τοπο τα λεφτα σου (ή τα λεφτα μας;;;). Δημοσιο-------- ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ :mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυο λεξεις- μια εννοια!!!!! |
Η πλάκα είναι ότι είχαν ζητήσει να βάλουν διόδια και στην Κρήτη :sm7::sm7:
|
|
Απόσπασμα:
Εσυ, εγω, ο καθενας μας που θελει να δημιουργησει μια οποιαδηποτε επιχειρηση με τους ιδιους ορους το κανει!!! Με ακριβως τους ιδιους ορους αναπτυχθηκε και η κινητη τηλεφωνια!! Αλλα και καθε ιδιωτικη επιχειρηση σε ολη την Ευρωπη ετσι αναπτυσεται!!! Δηλαδη τι ηθελες να συνεχισεις να πληρωνεις διόδια σαν ΟΤΑ (δημοσιο) και να συνεχισεις να κυκλοφορεις στον ιδιο δρομο που κυκλοφορεις σημερα και να συνεχισεις να σκοτωνεσαι όπως τοσα χρόνια μεχρι να μαζευτουν τα χρηματα - που ποτε δεν μαζευονται γιατι κάποιος τα τρωει - για να φτιαχτει ενας αξιοπρεπης δρόμος?? Βλέπε Εγναντια, 35 χρόνια πληρωναμε!!!!!!!1 Η Εγναντια τι εχει? περυσι την εκανα απο την μια ακρη στην άλλη!! Τα σκασιματα που λες ναι υπαρχουν όπως υπαρχουν σε ολη την Autostrada στην Ιταλια (ιδιοις όμασι), στην Autobahn στην Γερμανια (παλι ιδίοις όμασι) και γενικα παντου όπου υπαρχη υψόμετρο και βροχες!!!! Αντι να χαιρεσαι/χαιρομαστε που επιτέλους ενας-δυο αναλγητοι ιδιωτες φίλοι της εκαστοτε κυβερνησης πηραν το εργο κατασκευής των Εθνικων Οδων κι εμεις στα σίγουρα θα απολαυσουμε σε 2-3 χρόνια (οχι 35) συγχρονες και ασφαλεις Εθνικες με κοστος 30ε για 1000 κμ (Αθηνα-Θεσσαλονικη με αυτοκινητο) καθεσαι / καθομαστε και γκρινιαζουμε? Δηλαδη αν ισχυσει το καθεστως (με νομο) που ισχυε επι ΟΤΑ τότε θα πληρωνεις/ουμε και θα παψουμε τους τσαμπουκαδες?????(!!!!) Ωραίοι ειμαστε!!!!!!!! Τσαμπα μαγκες!!!!! Οταν βρισκουμε τα κανουμε οταν δεν........την ουρα στα σκελια!!!!! Δεν σου/μου αρεσει εσενα, εμενα και όποιουδηποτε άλλου?, να παμε/πατε απο τις παρακαμπτηρίους και να αφησετε/ουμε τα κοροιδα τους υπολοιπους να πληρωνουνε!!!!! Κι οχι με το ετσι θελω να χρησιμοποιουμε τους δρόμους που ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι χαρακτηριζουμε επικινδυνους χωρις να πληρωνουμε γιατι εξυπηρετουμαστε ετσι!!!!! Ειναι ντροπή μας!!!!!!!:mad: |
:sm5:Σωστή κίνηση...Καιρός ήτανε να σντιδράσει ο κόσμος....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αν το thread ηταν"ολοι μαζι στην πληρωμη των διοδιων",ο γιωργος θα εβρισκε απειρα επιχειρηματα για να το αντικρουσει!:rolleyes: :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγω παντος μια φορα εχω πληρωσει διοδια στην Αθηνων Πατρων οταν πηγαμε Καλαβρυτα γιατι ντραπηκα να περασω ετσι...
Αν και αυτες τις μερες που παω καθε μερα Μαλακασα και περναω απο Αφιδναις ενα αμαξι που δεν πληρωσε και εφυγε αρχισαν να χτυπανε σειρηνες και δυο περπολικα τον κυνηγησαν......:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Aκριβως επειδη διαβαζω και ενημερωνομαι, ξερω πολυ καλα τι λεω, τι βλεπω και τι ζω!!!!!! Στην κατασκευη της πχ Εγνατιας, για αυτους τους "καλους" ανθρωπους και "φιλους" της εκαστοτε κυβερνησης, πχ τους αδελφους Μ.............η, εχεις ακουσει τι λαμογιες εχουν κανει οσο αφορα, τα υλικα που επρεπε να εχουν χρησιμοποιησει για την κατασκευη και τι εχουν χρησιμοποιησει;:mad: Εχεις ακουσει για το ποσους εργολαβους εχουν αφησει εν γνωσει τους απληρωτους, την στιγμη που αυτοι εχουν πληρωθει απο την κυβερνηση;:mad: Εισαι σιγουρος οτι αυτος χαρακτηριζεται ευρωπαϊκος δρομος;;;;; Εισαι ικανοποιημενος απο το μεχρι τωρα αποτελεσμα;;;;;; Αντι να λες τοσο απλα και με ελαφρα την καρδια ντροπη μας, επρεπε να λες πρωτα απο ολα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: |
Πριν απο λιγο περασα και δεν πληρωσα...
Παντως απο τις αντιδρασεις και τα λεγομενα του υπευθυνου που ηρθε για να μου παρει τα στοιχεια καταλαβα οτι δεν πληρωνει πολυς κοσμος! |
Απόσπασμα:
Και θα βάλω σε κινδυνο αυτους τους δολοφονους οι οποιοι πανε με το νομιμο οριο των 120κμ (και λιγοτερα) οδηγωντας τερμα αριστερα σε αυτους τους ''Γερμανικους'' δρόμους μην αφηνοντας τους ασυνειδητους να περασουν καθιστωντας τους δρόμους ανασφαλεις για όλους!!!! Αυτους, λυπαμαι, θα τους περασω απο επανω αγνοωντας και μην υπολογιζων τις συνεπειες γιαυτους!!! Καλυτερα αυτοι παρα εγώ!!!!!!!!Νεύρα:mad: Σημ. Αν μου βρεις μια επιστημονικη μελετη που να αποδικνυει οτι η ταχυτητα απο μονη της σκοτωνει θα παρω πισω τα παραπανω!! |
Απόσπασμα:
Φυσικα και ΑΥΤΟΣ ο δρομος (Εγναντια) χαρακτηριζεται ευρωπαικός!! Οχι απο μενα αλλα απο τους Ευρωπαιους που τον διασχιζουν!!!!!! Αν ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτέλεσμα? Ναι ειμαι, και κατι χαρακιες στον δρόμο δεν θα με χαλασουν αφου ΞΕΡΩ οτι στηνΒ.Ελλαδα βρεχει, χιονιζει κ.λ.π.!!! Βρες μου εναν δρόμο στην Ευρωπη με τις ιδιες συνθηκες που να μην εχει τετοια μικροπροβληματα και τα ξαναλεμε!! Το θεμα ειναι να επισκευαζονται γρηγορα και επιστημονικά (οχι με σαμαρια) και πιστευω οτι αυτος που θα παρει την εκμεταλευση θα το εφαρμοσει αυτό όπως το εφαρμοζει στην Αττικη Οδο!!!!!!! Καποτε για να παμε στην Τριπολη περναγαμε απο τον Αχλαδοκαμπο, αυτον τον ορινο δρόμο με τις 10αδες φουρκετες που ολοι σιχτιριζαμε!! Μετα φτιαχτηκε ο σημερινός δρόμος που ολοι τοτε θαυμαζαμε και μας εκανε την ζωη πιο ευκολη αλλα γκρινιαξαμε για τα διόδια του που μπηκαν ΑΦΟΥ αποπερατωθηκε!! Τωρα γκρινιαζουμε γιατι αυτον τον δρόμο τον φτιαχνουν πιο συχρονο με σηραγγες με δυο λωριδες ανα κατευθυνση αλλα βαζουν αυξημενα διόδι ΠΡΙΝ να αποπερατωθεί!! Γενικως ειμαστε αντιθετοι στο οτιδηποτε παει να βελτιωθει με κοσοτος αλλα και αντιθετοι στο να μεινουν τα πραγματα ως εχουν!!!! Και ξαναλέω ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Με αυτο υπονοουσε το πλατος του δρόμου και τις όποιες ευθειες που δεν περνουσαν μεσα απο κατοικημενες περιοχες οπου και μπορουσε να τρέξει!!!!!!!! Τοτε όμως αυτοκινητο ειχε ο 1 στους 15 αρα και η κινηση σε αυτον τον δρόμο ηταν ελαχιστη, και τα αυτοκινητα δεν ειναι τα υπερυχητικα του σημερα!!! Οποταν ΤΟΤΕ καλα εκαναν και μας επαιρνα τα λεφτα μας για διόδια!!! Τα χρόνια περασαν, τα διόδια εισεπραττοντο κανονικα αλλα ο δρόμος εμενε ο ιδιος. Σε καποιες τσεπες πηγαινανε ¨¨η για να κλεισουν αλλες τρυπες της Ελλειματικης Ελλαδας. Κι ετσι φτασαμε στο σημερα, οπου ολα αυτα που λετε εχετε δικιο, για τον δρόμο, για τα ατυχηματα για, για, για...........για ΟΛΑ εχετε δικιο!! Όμως το ''εχω δικιο'' απο το ''δεν πληρωνω γιατι εχω δικιο'' εχει τεραστια αποσταση απο το δικαιωμα μας να αποκτησουμε επιτέλους ευρωπαικους δρόμους!!! Τσαμπα δεν γινονται, να τα φανε παλι οι ημετεροι δεν λεεi αρα τι μενει? Να τα δώσουν σε ιδιωτη (όπως γινεται σε ολη την Ευρωπη) για να μην τα φαει ο ημετερος αφου πια ο ιδιωτης διέπεται απο ασφαλιστικες δικλιδες της ΕΕ όπου δεν ξεφευγει κανεις και τα λεφτα των επιχορηγησεων δεν τα παιρνει μονομιας αλλα ΠΟΛΥ σταδιακα!! Κι εμεις τι κανουμε εμεις? Τιποτα περισσότερο απο αυτο που ΜΑς ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (αφου ειχε ποινικες κυρωσεις) και φυσικα καναμε: να εξακολουθυμε να πληρωνουμε τα διόδια ωστε να απολαυσουμε εμεις και τα παιδια μας αυριο ασφαλεστερους δρόμους!!! Αυτο και τιποτε άλλο!! ''Μην ρωτας τι κανει η Πατριδα για σενα αλλα κοιτα πρωτα εσυ τι μπορεις να κνεις για την Πατριδα!!'' J.Keneddy Αλοιμονο συναδελφοι αν εμεις οι κατοχοι μοτοσυκλετων αξιας 12000, 15000, 18000, 20000ε αρνουμαστε να πληρωσουμε ενω ο μεροκαματιαρης με το 125 απο πισω μας βγαζει 1,5e και πληρωνει!!!!! Τι ντροπη Θεε μου!!!!!! |
Απόσπασμα:
Πληρωνουμε τοσα χρονια αυτον τον καροδρομο και εννοειτε οτι μ'αυτα τα χρηματα θα επρεπε να συντηρουν και να τον φτιαχνουν καλυτερο. Τοσα χρονια ομως δε βλεπω κατι τετοιο μονο λακουβες και μπαλωματα παντου.Που πηγαινουν αγαπητε μου τα λεφτα του κασμακη;;;;; Να πληρωσω εναν δρομο που τον εφτιαξαν αρτιο με προδιαγραφες ναι να τον πληρωσω,αλλα να πληρωνω για εναν δρομο που ΘΑ γινει και ισως να μην τον δω και ποτε ε,οχι ΚΟΡΟΙΔΟ δεν πιανομαι..... |
Απόσπασμα:
Υπ'όψιν ετοιμαζεται νομοσχεδιο γιαυτους που δεν πληρωνουν τα διόδια και γιαυτους που δεν εχουν πληρωσει μεχρι την ψηφιση του! Οσοι αρνουνται (δεν θα υπαρξει κανεις μετα την ψηφιση του-οι τσαμπα μαγκες που ελεγα σε αλλο ποστ) θα τους ερχεται το 20πλασιο (συζητειται για 50πλασιο) στο σπιτι κι αν δεν το πλρωσουν και τοτε η εταιρεια θα καταφευγει στα δικαστηρια! Αν εχει αναδρομικη ισχυ τοτε τα ιδια θα ισχυσουν και γιαυτους που δεν εχουν πληρωσει κι εχουν υπογράψει. Περαιτερω οπως και στη Αττικη οδο τοποθετουνται συστηματα για τις πινακιδες αυτων που δεν πληρωνουν και απο την τοποθετηση τους και μετα δεν θα χρειαζεται να συμπληρωνουν και κανενα εντυπο!!!! Τοτε τι θα κανεις? |
Απόσπασμα:
ολα τα περιμενω απ'αυτο το κρατος.Να δω ομως πως θα τολμησουν να συρουν στα δικαστηρια χιλιαδες Ελληνες και περισσοτερους ξενους και με ποια δικαιολογια αφου πρωτοι αυτοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους.Ανεξαρτητα απ'αυτο ας κανουν οτι θελουν δε με απασχολει υπαρχουν και τα Ευρωπαικα δικαστηρια αν θελουν.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καταλαβαίνεις ότι δρόμοι Γερμανικοί και διάφορα τέτοια δεν υπάρχουν, ούτε στέκουν σαν επιχειρήματα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!