![]() |
Nα πάρω GS ή GSA ;;;;;;
Γεια σας συμφορουμίτες
Είμαι ένα νέο μέλος στην παρέα σας και βλέπω ότι έχετε κάνει πολύ και καλή δουλειά. Αν και ακόμη δεν είμαι κάτοχος μιας GS :yzπιστεύω ότι μέχρι και το φεβρουάρη κάτι θα έχω καταφέρει. Έχω ένα v strom και αποφάσισα να ανέβω κατηγορία και βρίσκω την GS ως μονόδρομο. Εδώ θα ήθελα τι βοήθεια σας, μιας και κινούμε κατά κύριο λόγο μέσα στην πόλη και δύσκολα βλέπω να κάνω κάποιο ταξίδι στο κοντινό μέλλον (μιας και μόλις έγινα πατέρας για 2η φορά) ποιο μοντέλο θα μου προτείνατε το απλό GS ή το ADVENTURE......και επειδή μάλλον πάω για μεταχειρισμένο (μπορεί και εκ Γερμανίας) τι πρέπει να προσέχω και τι προβλήματα έχουν ακουστεί-παρουσιαστή γενικά( κοιτάζω για μοντέλα 2008 και μετά) εκτός αυτού το απλό GS ξεχωρίζει σαν μοντέλο 2008 από τα πλαστικά του το ADVENTURE όμως πως το ξεχωρίζω:Απορία:??? Αυτά από μένα ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω απόψεις σας και γνώμες ΥΓ.Αν κάποιος ενδιαφέρετε για κάποια αλλαγή με το v strom μου πολύ ευχαρίστως να τα πούμε!!! |
Απάντηση: Nα πάρω GS ή GSA ;;;;;;
Να προτιμήσεις για μέσα στη πόλη το απλό GS είναι πιό ευέλικτο, αν είσαι πάνω από 1.80 μπορείς να πάρεις και το ADV είναι πιό όμορφο.Τα ξεχωρίζεις από τα χρώματα ,τον αριθμό πλαισίου και επί πλέον ηλεκτρονικά που έχουν τα μοντέλα 08-09.Τα τελευταία μοντέλα δεν παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα.
Ελπίζω να βοήθησα. :) |
Απόσπασμα:
Γιατί εκ Γερμανίας ;;;; Υπάρχουν μηχανάκια στην αγορά, GS & GSA, σε άψογη κατάσταση κ σε τιμές (σήμερα) πολύ συμφέρουσες ...;) Όσο για τα προβλήματα, ποτέ δεν ξέρεις τί κ πότε θα σου βγάλει κάτι .... Το αγοράζεις, μετά τον απαραίτητο οπτικό από σένα έλεγχο και μηχανολογικό από κάποιο εξουσιοδοτημένο (δυνατότητα που μάλλον δεν έχεις από Γερμανία :(), και καλή τύχη με καλά χιλιόμετρα ....:D . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
κ εγω θα συμφωνησω για το απλο αδερφε!!!
σκεφτομουν να το αλλαξω κ να παω στο adve αλλα εκανα test drive κ αλλαξα γνωμη σκεπτομενος την κινηση μεσα στην πολη.... προσωπικα για μενα το απλο ειναι πιο ευελικτο αν κ οτι καβαλας το συνιθιζεις αργα η γρηγορα... καλη συνεχεια!!! |
Εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινω Adventure και αν δεις οτι δυσκολευεσαι στην πολη κανε αλλαγη σελας.Το καινουριο το εχουν κανει facelifting και το καταλαβαινεις απο το κενο στο πλαι του μπροστινου φτερου..
Καλη επιλογη..ο,τι και να παρεις θα ναι σιγουρα ομορφο!;) |
Το αdve,σαφέστατα είναι πιο όμορφο,ωστόσοτο gs είναι πιό ευέλικτο μέσα στην πόλη....Αν το συνηθήσεις είναι σαν μεγάλο παπί...Ο όγκος του adve σου δίνει άλλη αίσθηση στην οδήγηση,πιο επιβλητικό... Το gs επίσης λόγω βάρους και όγκου πάει λίγο πιο γρήγορα(λόγω αντιστάσης του αέρα)και έχει λιγότερη κατανάλωση...
Επίσης το adve είναι πιο ψηλό.....Ότι και να αποφασίσεις δέν θα το μετανιώσεις.....:sm8: |
Οδηγείς και τα δύο και βλέπεις ποιό σου "κάθεται" καλύτερα.
Από V-strom σοφότερη επιλογή είναι το Gs. Θα του πιεις το ζουμί, θα σε πάει παντού, γρήγορα, σβέλτα και με ασφάλεια. Αν πάλι σου αρέσει ο όγκος και η μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα στα ταξίδια, προτιμάς το Adve. Επιμένω πάντως να κάνεις το test ride και μετά να αποφασίσεις... |
Αυτή η μηχανή είναι σαν τη γυναίκα!
Να πάρεις όποιο μοντέλο σου κάτσει καλύτερα στο μάτι! Αμα σου αρέσει μετά θα του βρίσκεις μόνο προτερήματα! |
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.................
ΟR Η ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΤΙς ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ADV ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ, ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ :D |
Απόσπασμα:
|
Οπως τα λέει ο Λεοντόκαρδος.
Το πλεονέκτημα του "ελληνικού" έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις το ιστορικό του από το βιβλίο συντήρησης και το συνεργείο που το παέι. Επίσης αν αγοράσεις του 2008 και μετά θα έχεις και κάποιο διάστημα εγγύηση. |
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ VSTROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ GS ΤΟ ΑΠΛΟ.
|
Φίλε έχεις το κλασικό δίλημα... το είχα κι εγώ!!!
Τελικά μετά από ένα test ride όλα τεκείωσαν!!! GSA!!!!! To τεστ έγινε μέσα στην πόλη, στην κίνηση!!! Πολύ ευέλικτη!!Στο κάτω κάτω το ντεπόζιτο δεν εξέχει πιο πολύ από τους κυλίνδρους!!! Είμαι 1,80 και πατάω με φτέρνα μόνο όταν το έχω γεμάτο με καύσιμο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου!! Άσε που είναι σαν αστακός και δε θα παθένει τίποτα!!!:sm7::sm7::sm7: Αλλά αν είσαι 1,75 και κάτω είναι λίγο δύσκολο!!!!:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΒΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΦΤΗΝΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ. ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΜΗ, ΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Αν έχεις τα €€€ και για τις δύο πάρε το ADVENTURE.
Κάθε μέρα που το βλέπω κάτι με πιάνει... |
Φιλε το απλο νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση για σενα αφου οπως λες κυριως θα κινησαι μεσα στην πολη.Για ριξε μια ματια και εδω http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=7323
|
Μια και σε έπρηξαν να βάλω και εγώ λαδάκι στο μπέρδεμα σου
Άσχετα με το τι μας αρέσει ...το ιδανικό μηχανάκι είναι το απλό Ποιο φτηνό ποιο ελαφρύ Ποιο γρήγορο Ποιο Χαμηλό ποιο ευέλικτο Ποιο οικονομικό Το And από την άλλη είναι μπούγιο μηχανή Και εμένα μου αρέσει ποιο πολύ άσχετε τα πως έχω απλό με 1,77 είμαι πολύ οριακά Πάει ποιο καλά στο χώμα Πάντως όποιο και να διαλέξεις ποιες το το μεδούλι μόνο έτσι θα ευχαριστηθείς |
Απόσπασμα:
|
Τελικα τι εγινε;Πηρες τπτ;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θα την οδηγάς μέσα στην κίνηση και μετά την πρώτη φορά που θα κοπανήσεις κάποιον κύλινδρό της σε αυτοκίνητο, θα είσαι συνέχεια σκυμμένος να τους βλέπεις αν περνάνε! Αν θες να την λιώσεις στα χιλιόμετρα και στα άνετα ταξίδια, όποια και να πάρεις θα το χαρείς πάρα πολύ. Το θέμα μας όμως για τους πιο πολλούς είναι, ότι την αράζουμε στην καφετέρια και την χαζεύουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο περνάει. Μερικές φορές κάποιοι άλλοι από εδώ, παίρνουν σκαμνάκι και πάνε στο γκαράζ και την αράζουν...! Δες τη μανία που έχουμε με το να την φωτογραφίζουμε! Ούτε παιδί μας να ήταν!:D Το ότι θες ν' αλλάξεις κατηγορία το βλέπω ως πιο ειλικρινή λόγο και τον βασικό που μετράει για σένα προφανώς, οπότε ότι και να σου λέμε, έχεις ήδη αποφασίσει και μετράς να δεις πόσοι συμφωνούν με την απόφασή σου!;) Όσο για τα φιλαράκια που λένε ότι είναι ευέλικτο μέσα στην πόλη, ή το ένα ή το άλλο, μάλλον το λένε για να χαϊδεύουν τα αυτιά τους. 250 κιλά και 1200cc μόνο ευελιξία δεν σου δίνουν!:) |
229kg το 1200 :D.
προερχόμενος απο τα 260kg του 1150, το 1200 μου φαίνεται ...ελαφρύ και μανιτζεβελο...;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!