![]() |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα
5 Συνημμένο(α)
Η ημέρα σημερα ηταν απίστευτη!!!!δεν μπορούσαμε να το αφίσουμε ετσι...2 ατομα 2 ktm ετοιμοι για προπόνηση..........
Εγω..:p Επισυναπτόμενα 1502 ο κολητός μου Μιχάλης Επισυναπτόμενα 1503 ο φύλακας στην μπάρα στην Πάρνηθα που πειραμε αδεια για να μπούμε:D Επισυναπτόμενα 1504 τα κατσικάκια;) Επισυναπτόμενα 1505 στην αυλώνα μετα απο την προπόνηση Επισυναπτόμενα 1506 |
Απάντηση: Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα
Ωραια βολτα...ωραιες φωτο,παντα τετοια!!!
|
5 Συνημμένο(α)
απίστευτες οι τοποθεσίες που εχουμε στην αθηνα και αξιζει να τις επισκευθεις.....;)
Επισυναπτόμενα 1507 Επισυναπτόμενα 1508 Επισυναπτόμενα 1509 Επισυναπτόμενα 1510 Επισυναπτόμενα 1511 |
5 Συνημμένο(α)
δεν μπορούσαμε να μην κανουμε και βολτα στο δάσος (με τα πόδια φυσικά);)!!!!
Επισυναπτόμενα 1512 Επισυναπτόμενα 1513 Επισυναπτόμενα 1514 Επισυναπτόμενα 1515 Επισυναπτόμενα 1516 να ειμαστε ολοι καλα να κανουμε συνεχεια τετοιες εκδρομες!!!!;);) |
:sm8::sm8::sm8:
|
μπραβο τακη!παντα τετοια!:)
|
Ωραία βόλτα μπράβο πάντα τέτοια!!! :sm8:
|
....σκάβουν τα .... "κατέμια" ....:D
|
Μπράβο στην παρέα.............;)
|
Μάχιμοι οι Αθηναίοι:rolleyes:
|
Ωραια διαδρομη μπραβο σας παντα τετοια,και οι φωτο καταπληκτικες..
|
Ξεσκάσαμε Τακούλη;:D
Μπράβο σας φίλε, άντε και στην επόμενη! |
Φιλαράκι γράψατε!Να στε καλά!
|
Απόσπασμα:
μπορεις να πεις οτι πηρα μία τζουρα....μεχρι το επόμενο σκ:sm7::sm7: |
Ωραίος ο Τακούλας.
Πάντα τέτοια φίλο. Υστ. το πορτοκαλί συνολάκι ....όμορφο :D:D |
Γειά σου ρε Τάκη. Αυτός είσαι!!!!!!!
:sm8: Ωραία διαδρομή, αν και εκεί στο Βούτημα (στην αρχή δοκίμασα από την κάτω μεριά), επειδή ήμουν και μόνος μου, φοβήθηκα πως θα μείνω στη λάσπη... Άσε που για να περάσω πήγαινα σαν εξωλέμβιο!!!!!:sm7: |
Ωραία η βόλτα και τα Κ.Τ.Μ. στο στοιχείο τους.Μια ένσταση μόνο: τις απαγορευτικές μπάρες γιατί τις παραβιάσατε;Αυτά περιμένουν στη γωνιά κάποιοι χαρτογιακάδες για να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα γενική απαγόρευση πρόσβασης στα βουνά όπως ισχύει εδώ και δεκαετίες "εις τας Ευρώπας".Προσοχή παιδιά να μην δίνουμε "δικαιώματα" στους κακοπροαίρετους.
|
Απόσπασμα:
γιατι ειδες καμια μπαρα παραβιασμενη??? |
Τακη παντα τετοια ρε φιλε!!
Οσο για τις μπαρες επιδει εχω περασει πολλες φορες απο εκει δεν υπάρχει προβλημα ειχαμε ρωτησει και εναν πυροσβέστη. Ποιο πολυ για τα ματια του κοσμου ειναι και για τα αυτοκινητα. Περνανε πεζοι και ποδηλατες κανονικα |
[QUOTE=danaos;93632]Τακη παντα τετοια ρε φιλε!!
Οσο για τις μπαρες επιδει εχω περασει πολλες φορες απο εκει δεν υπάρχει προβλημα ειχαμε ρωτησει και εναν πυροσβέστη. Ποιο πολυ για τα ματια του κοσμου ειναι και για τα αυτοκινητα. Περνανε πεζοι και ποδηλατες κανονικα[/QUOT το ξερω φιλε ηταν εκει ενα περιπολικο με εναν εκ τον 2 εντουρας ο αστυνομικος....δεν σπάσαμε κανενα λουκέτο ηταν ολα ανοιχτα!!!!! τι εγινε πηγατε εσεις????????:D:D:D:D |
το ξερω φιλε ηταν εκει ενα περιπολικο με εναν εκ τον 2
εντουρας ο αστυνομικος....δεν σπάσαμε κανενα λουκέτο ηταν ολα ανοιχτα!!!!! [/QUOTE] ....τον πήρατε μαζί σας ;;;;:D |
τι εγινε πηγατε εσεις????????:D:D:D:D[/QUOTE]
ναι φιλε μια χαρα ολα πολυ ωραιος καιρος ωραια βολτα!! Οποτε μπορεσω θα ανεβάσω βιντεο... αχ...επρεπε να ερθεις παρεα μας. Δεν πειραζει την αλλη φορα. |
Απόσπασμα:
....τον πήρατε μαζί σας ;;;;:D [/QUOTE] ετοιμος ηταν :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
ναι φιλε μια χαρα ολα πολυ ωραιος καιρος ωραια βολτα!! Οποτε μπορεσω θα ανεβάσω βιντεο... αχ...επρεπε να ερθεις παρεα μας. Δεν πειραζει την αλλη φορα.[/QUOTE] ρε φιλαρακι γουσταρα πολυ να ερθω αλλα την κυριακη ειχα κατι υποχρεωσεις:o:o αλλα την επόμενη για να μην το λεμε και το ξαναλεμε πρωτα θα το κανονισουμε οι δυο μας απο νωρις και μετα θα το ανεβάσουμε;):D;):D;) σου στελνω με πμ το τηλ μου:cool::cool::cool::cool: |
Ωραιο το ΚΤΜ φιλε..
|
Απόσπασμα:
ευχαριστω να εισαι καλα φιλε!!!!;);) |
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:
respect... |
Απόσπασμα:
πω πω φιλε απο τα καλητερα κομματια ηταν εκει πολυ λασπη:D:D:D:D καλα εκανες και φοβηθηκες φιλε γιατι αν κόλλαγες μονος εκει λιγο δυσκολα θα το εβγαζες ......γι αυτο την αλλη φορα ελα μαζι μας για να τραβαει ο ενας τον άλλον:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Παιδιά μακάρι να βρω την ευκαιρία, γιατί τι τα θες, άλλη... κ@@@α το χώμα!!!;) |
Απόσπασμα:
χοντρες μηχανεσ δεχεστε/???? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!