![]() |
moto honda paneuropean 1300 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!!!!!
http://www.honda-motorcycles.gr/imag...main_118_7.gif Τελικά ο κύβος ερρίφθη ,bmw τέλος για μένα μετά από 3 χρόνια εμπειρίας , αποφάσισα να επιστρέψω στην honda ,η εμπειρία που μου έμεινε ήταν απλά, καλή όχι με τόνο όμως, ελπίζω στην επιλογή μου η όποια είναι , moto honda paneuropean 1300, Να είναι καλύτερη. Καλά μας ταξίδια |
Απάντηση: moto honda paneuropean 1300 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!!!!!
με το καλό και να είσαι καλά να τη χαρείς!!!!:):):)
Ποτέ δε ξέρεις, δεν την παντρεύεσαι κιόλας:D |
Καλορίζικη,καλά ταξίδια.....:sm8:
|
καλα ταξιδια να εχεις και καλα να περνας μαζι της :sm8::sm8:
|
Μιχάλη να πώ τα καλορίζικα και καλοτάξιδη αφού είναι τελική επιλογή...Πολύ καλή μηχανή και αξιόπιστη, λίγο βαριά για τα δικά μου μέτρα, καθαρό touring όμως, να την δούμε κι απο κοντά με το καλό!
|
Καλοτάξιδη Μιχαλιό, με πολλά και ποιοτικά χιλιόμετρα! Να είσαι γερός να την χαρείς!!!! |
Πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Πάρα πολύ καλή.
Βέβαια θα έχεις σκεφτεί το ότι θ σε περιοσίσει λίγο στον πιο άσχημο δρόμο από ότι το gs. Καλορίζικη και πάλι. |
Καλορίζικη Μιχάλη .....:D
Να κάνεις πολλά κ "όρθια" χιλιόμετρα με υγεία ....;) |
όμορφη μοτο την είδα τις προάλλες παρέα με μιά 1200RT ,πέρασαν σαν σίφουνες με γερμανικές πινακίδες...
Καλοτάξιδη... :) |
Καλά και όρθια χιλιόμετρα.Να είσαι υγειής να την χαρείς!!!
|
Μιχάλη καλορίζικη με πάρα πολλά και καλά χλμ.:sm8:
Πότε με το καλό θα την έχεις????????? |
Απόσπασμα:
Γιάννη απο Ιανουάριο...........:hmmm: |
καλοταξιδη μαικ και παντα ορθιος..........................:D:D:D
|
καλα ταξιδια.
|
:sm5: γι'αυτό μ' αρέσεις διότι δεν είσαι κολλημένος αλλά γνήσιος μοτοσυκλετιστής!!!!Εύχομαι ολόψυχα καλά χιλιόμετρα !!!!
TΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: STX-1300 ABS PAN-EUROPEAN Κινητήρας: ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4T 4V Κυβικά εκατοστά (cc): 1261 Ιπποδύναμη/στροφές : 127/8000 Μέγιστη ροπή: 12,5/6000 Εκκίνηση: ΜΙΖΑ Μετάδοση: 5 TAX. Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.): 2270X860X1390 Υψος σέλας: 790 ΧΙΛ. Aπόσταση από το έδαφος: 135 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 29 ΛΙΤΡΑ Βάρος: 287 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω): 2Δ/Δ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches): 120/70/18 - 170/60/17 |
Καλοτάξιδη καλοτάξιδη :):):)
|
Φιλαράκι, εύχομαι να είναι καλοτάξιδη και να πάτε μαζί της (εσύ και η Γωγώ), όπου γουστάρετε!!!!!!!!!!!:sm8: Εμ, έτσι είναι Μάϊκ μου... γεροντάματα βλέπεις. Θήκη για το θερμός με το φασκόμηλο έχει ή είναι εξτρα!?!?!?:sm7: |
Απόσπασμα:
ελα να σε φτιαξω τωρα κι ασε τον Syan να λεει οτι θελει για το βαρος!! Αν η μηχανη ειναι ζυγισμενη στριβει και κανει αυτα που θα δεις στα βιντεο, ακομα και με 0 κμ!!! (αν το κανει αυτο RT θα μεινει ο αξονας και τα κυλινδρα στον δρόμο:sm7:) εδω θα δεις τα 0 κμ που σου λεω αντε καλοριζικο!!! Και σαν ακουσεις τον V4 της Χοντα δεν θα θελεις να ακουσεις τιποτε άλλο!!!!!;) |
Γιώργο οι εικόνες ειναι ολα τα λεφτά...........;)
|
Απόσπασμα:
Ζηλεύεις.............:sm7: |
κουβερτα εχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:
|
Καλά και όρθια χιλιόμετρα με υγεία να την χαρείς!!!:sm8::sm5:
|
με το καλο μιχαλη!;)
τωρα βεβαια θα κανεις παρεα μονο με τον georgep,θα ερχοσαστε παρεα στις μακρινες εκδρομες με τα αυτοκινητα!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μιχάλη καλορίζικος ο ταξιδευτής φίλε!Όμορφη μοτό, μ'αυτή θα μηδενίζεις τις αποστάσεις! |
Παίδες όλοι είστε υπέροχοι, γιαυτο είστε και φίλοι μου και μοτοσικλετιστές και συμφορουμίτες ...........;)
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FD.gif |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μιλάμε για αγορά από Ιανουάριο εννοείτε όποτε παίζει και αυτό, το γνωριζω ,ευχαριστω για την ενημέρωση , μεταξύ χωντάκιδων εε ...........;) |
Απόσπασμα:
|
Μιχάλη, άντε με το καλό. και να είναι καλοτάξιδη
εμένα ότι έχει δύο ρόδες και μοτέρ μου κάνει, κάθε μηχανάκι έχει την χάρη του τώρα V 4κύλινδρο ακούγετε ωραίο. http://www.gsforum.gr/picture.php?al...&pictureid=834 |
Καλοριζικη Μιχαλιο καλο ταξιδο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ !!!
|
Απόσπασμα:
Σιγά ρε Γιώργη μη σκίσεις κανα καλτσόν..Πολύ μπόλικα μας τα λές αλλά δεν είναι και ακριβώς έτσι. Εκτός απο τον V4 τί να ζηλέψουμε απο την ST1300....Τα 330 κιλά της, την ζέστη που βγάζει και ψήνεσαι ειδικά το καλοκαίρι, το 5τάχυτο σασμάν ή τις μανέτες που θέλουν μπράτσα; Ασε για το καινούργιο VFR που του βάλανε 18,5 λίτρα ντεπόζιτο σε Touring μηχανή, ή τα 11,5 Ah μπαταρία....Άσε που σου λέω τάχω ψάξει...και σε έναν Βέλγο φίλο που του τάπα όπως εδώ, ξέρεις τι μου απάντησε...Εχεις δίκιο αλλά είμαι Hondάκιας,...αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία που την σέβομαι και οι επιλογές είναι προσωπικές και καλά μας ταξίδια! |
Ωχ, Ωχ πλάκωσε η αεροπορία, :D
πάντως Μιχάλη μέχρι τον Ιανουάριο και με video σαν αυτά του Στράτου βλέπω να αλλάζεις γνώμη.:hmmm: O GeorgeP θα ψάχνει για video με Goldwing σε edo....:sm7::sm7: |
Πολύ καλή επιλογή.
|
Καλοριζικη και καλοταξιδη οποτε την παρεις Μιχαλη!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και για να τελειώνω σε πληροφορώ οτι θα ήμουν ο πρώτος που θα χειροκροτούσε και πιθανώς θα αγόραζε μια μηχανή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας της ασχέτως μάρκας...Κολλήματα σε μένα δεν υπάρχουν..Νάσαι καλά και θα τα πούμε κι απο κοντά! |
Απόσπασμα:
ΚινητήραςΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4T V4 Κυβικά εκατοστά (cc)1261 Ιπποδύναμη/στροφές127/8000 Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm)12,5/6000 ΕκκίνησηΜΙΖΑ Μετάδοση5 TAX. Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.)2270X860X1390 Ύψος σέλας790 ΧΙΛ. Απόσταση από το έδαφος135 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ29 ΛΙΤΡΑ Βάρος330 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω)2Δ/Δ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches)120/70/18 - 170/60/17http://www.honda-motorcycles.gr/images/source.gif |
Απόσπασμα:
δεν είμαι ρατσιστης αλλά θα το πω.είναι ένα μαστόδοντο που κάνει μόνο για ψωνισμένους που θέλουν κατι τεράστιο βαρύ (πάνβαρυ για να πατάει καλά στο δρόμο:D:D:D)και φτηνό(δεν λέω φτηνιάρικο:D) για να πουλάνε μούρη μόνο με τον όγκο τους.και κάνει μόνο για δρόμους σε στυλ αουτομπαν!!!!!!!!(το επιβεβεώνουν και οι πωλήσεις της).ας προσπαθήσει να πάει σε ορεινά στροφιλίκια(πήλιο, ορεινή κορινθία)και θα γελάμε.σε κάθε διασταύρωση με φορτηγό θα σταματάει γιατι δεν θα χωράνε και οι δυό στο δρόμο:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!