![]() |
Morocco
Καλοκαιρι 2010 σκεφτομαι για Μαροκο οποιος γουσταρει για παρεα ...
Ανοικτες ημερομηνιες... |
Απάντηση: Morocco
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς !!!!!!!!;) |
Έχω ακούσει τα καλύτερα......;)
|
βασιλη πρεπει να κανονισεται με τον γιωργη και μετα να μας δωσει τις οδηγιες ο φιλος απο το ΡΙΟ (jefe);;;;;;;;;αν δεν κανω λαθος και φυγαμε:sm8::sm8::sm8:πολυ γουσταρω..................................
|
Απόσπασμα:
|
με τρελλα γιωργη:D:Dθα με βολευε εαν βγαινη το ταξιδι μεσα σε 10 μερες:hmmm::hmmm:θα ηταν τελεια......................
|
μακάρι να είχαμε χρόνο το καλοκαίρι....εμείς ταξιδεύουμε μόνο τον Νοέμβριο, αλλά αν θέλεις πληροφορίες ευχαρίστως. Βρεθήκαμε το 2008 στο Μαρόκο. 6 μηχανές, 6 αναβάτες. Τώρα που μιλάμε, γίνεται το ταξίδι Βοdrum (Τουρκία) - Agaba (Ιορδανία):cool:
|
Απόσπασμα:
Θα παρουμε και τον Ντινοπουλο μαζι;:D |
Απόσπασμα:
|
φίλε gsmaniac στο ταξίδι μας για Μαρόκο το 2008 μέχρι Gibraltar μας πήρε 5 ημέρες με καθημερινή οδήγηση. Κάναμε στο σύνολο 24 μέρες με μόνο δυο διπλές στάσεις. Μια στην Barcelona και μια στην Fes. Το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι 20 μέρες και αυτό στα γρήγορα.........Ταξίδι για δέκα μέρες, είναι Θράκη και επιστροφή μέσω Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και από Bodrum στην Κω και από εκεί με καράβι Αθήνα.....ενδιαφέρων διαδρομή και ιδανικήγια δέκα μέρες...........
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωω... |
Απόσπασμα:
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία! Jefe |
Αν θέλετε να φτάσετε ξεκούραστοι στο Μαρόκο σκεφτείτε και αυτό:
Πάτρα - Μπάρι (με πλοίο) Μπάρι - Civitavecchia (Οδικώς 250χλμ) Civitavecchia - Μπαρτσελόνα (με πλοίο 18 ώρες) Μπάρτσα - Γιβραλτάρ (οδικώς 1100χλμ) ή Πάτρα - Ανκόνα (με πλοιο) Ανκόνα - Γένοβα (οδικώς 500χλμ) Γένοβα - Μαρόκο (πλοίο 2,5 μέρες αλλα γλυτώνεις 2500χλμ εθνικής..) Για όποια βοήθεια..... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
θελει 20ημερο:yz:yz:yz
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ γύρισα " παραλιακός" από Γιβραλτάρ-Αγκώνα σε 3 μέρες...2500 χλμ.
Αν δεν πονέσει και λίγο ο " ####ς " πάνω στην σέλα δεν έχει γούστο ρε παδιά. Αλλιώς έχει και αεροπλάνο ... :p:p:p Εγώ πάντως αν βολέψουν οι ημερομηνίες είμαι μέσα...το RT θα έχει πρόβλημα με τους δρόμους άραγεςς ;;; |
Απόσπασμα:
Εμείς θέλαμε να μπούμε στο Μαρόκο με φουλ ενέργεια γιατί εκεί μας περίμεναν πολλα.... http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2981 Πάντως αν δεν έχεις σκοπό να πλησιάσεις μέρη σαν αυτά στα βίντεο :D να μη σε απασχολεί ο δρόμος. Τα περισσότερα σημεία θα τα ζήλευε όλο το επαρχιακό μας δίκτυο!!! |
Απόσπασμα:
Μάλλον ΟΛΟΙ θα μπουν στο χώμα... τι νόημα έχει άλλωστε ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς Σαχάρα... Με βλέπω πάλι για Ευρώπη .... :yz:yz |
Γιωργο βοηθεια πως βγαζω foto στο forum...ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
|
φιλε "fidemporas" το νοιωθω εισαι ζεστος φυγαμε για το ταξιδι μας...
Χρονος υπαρχει να το σχεδιασουμε και να μαζευτουμε και αλλοι. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Αν δεν τα καταφερεις παρε με τηλεφωνο.:) |
για να μη ξεχνιομαστε
http://i855.photobucket.com/albums/a...multisport.jpg |
|
|
ακούω με πολύ ενδιαφέρον και εγώ να ξέρετε...:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!