![]() |
Πρωτομαγιά 2010 στην Λέρο .....
Επανέρχομαι λοιπόν φίλοι μου με νέα πρόταση "1η Μαΐου 2010 εκδρομή στη Λέρο".
Κατόπιν συζητήσεως με τον φίλο και συνφορουμίτη ball-t είπαμε να ρίξουμε την ιδέα στο τραπέζι (forum) προκειμένου να διατυπωθούν απόψεις επι του θέματος καθώς και να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για όσους από εσάς θελήσουν να έρθουν. Έχουμε λοιπόν και λέμε: Αναχώρηση από Πειραιά Παρασκευή 30/4/2010 19:00. Άφιξη στη Λέρο Σάββατο 1/5/2010 03:00. Αναχώρηση από Λέρο Κυριακή 2/5/2010 22:00. Άφιξη στον Πειραιά Δευτέρα 3/5/2010 06:00. Αυτές είναι απλά οι ώρες αναχωρήσεως και αφίξεως και το γενικό πλαίσιο της εκδρομής το οποίο μπορεί να διευρυνθεί ανάλογα με το πρόγραμμά σας. Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της εκδρομής θα συζητηθεί εν καιρώ. Αυτά προς το παρόν... Μετά τιμής Lerian ! |
aa
ενδιαφερουσα προταση!:)
|
Απάντηση: Πρωτομαγιά στη Λέρο...
Απόσπασμα:
Tί ...από τώρα ;;;; Είναι πολύ νωρίς ......:( Τέλος Απριλίου ....το συζητάμε....:hmmm: ....χα χα χα ...αστειεύομαι ...http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA55.gif Γιάννη, σ' ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και το βάζουμε στο πρόγραμμα ......http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif Υ.Γ. τον Πάνο (bald-t) ...εννοείς ....;) . |
Απάντηση: Για μπανάκι στη Λέρο...
Μα και βέβαια τον Παναγιώτη εννοώ...
Μαζί με τον οποίο μεγαλώνει η ομάδα των BMW στη Λέρο και γίνονται 7. Και εχθές με μεγάλη χαρά έμαθα οτι έρχεται κι άλλη...:sm7: |
Απάντηση: Πρωτομαγιά 2010 στην Λέρο .....
με το καλό!!!!;)
|
Μέσαααα!!!
|
Απόσπασμα:
Βάζεις νωρίς-νωρίς συμμετοχή, για να πας στο καλό ξενοδοχείο εεεεε ;;;; http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA89.gif |
Απόσπασμα:
|
Οπότε να αρχίσω να δημιουργώ τη λίστα των συμμετεχόντων ή μήπως να περιμένω;;;;
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Ωραία εκδρομή και εξαιρετική ιδέα. Μπράβο παιδιά!!!:sm8: |
Απόσπασμα:
Δεν θα ηταν καλυτερα να παρετε τις μηχανουλες σας και τα κοριτσακια σας, να γραψετε ενα 5ωρο το πολύ ταξιδι να πατε π.χ μεχρι την Μονεμβασια, την Μανη, τα Τζουμερκα, την Β.Ελλαδα και αλλου να ξεκουραστειτε άμα τη αφιξη σας και να εχετε χρόνο να γυρισετε στην περιοχη, να μυρισετε, να αφουκρασθείτε κ.λ.π.,κ.λ.π, παρα την ταλαιπωρια του φερυ και των υπολοιπων παραπανω που ως αφελης εγραψα????? Λεω εγω τωρα!!!!!;):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κατ αρχην δεν ειναι σωστο για εμενα τουλαχιστων να κανουμε αντιπροταση σε προταση για εκδρομη μελους μας!!!!! Στο ιδιο ποστ!!!!! Κανεις δικο σου ποσταρισμα αλλης εκδρομης και ποιος θελει να παει, παει οπου θελει!!! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΛΕΡΟ ?!?!?!??! Μανη Μονεβασια πας και μονοημερη στο κατω κατω!!! ΚΑι πιστευω οτι ολοι ή οι ποιο πολλοι εχουμε περασει απο εκει και οχι μονο μια φορα!!! Ας ειμαστε λιγο ποιο ευγενικοι με τους αλλους!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Φιλε Στρατο κανει αντιπροταση αυτο ειναι που με "χαλασε" λιγο.
Δηλ τι θα γινει αν παμε Μονεβασια ή οπου αλλο θελουμε καποιο αλλο Σουκου. Εγω απλα σεβομαι την προσπαθεια του καθε ενα να ορανωσει κατι απο μια απλη βολτα ή καφε μεχρι ενα ταξιδι!!! |
Νομίζω οτι πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι, όπως λέει και ο τίτλος του thread "Προτάσεις για κοπάνα" έκανα κι εγώ μια πρόταση ορμώμενος από το ενδιαφέρον που υπήρχε από προηγούμενο θέμα όσον αφορά τη Λέρο. Θεώρησα λοιπόν καλό όπως και άλλοι συνφορουμίτες μας να την οριοθετήσω προκειμένου να συζητηθεί. Πιστεύω ακράδαντα στην ελεύθερη διατύπωση ιδεών και στην ισονομία μεταξύ των μελών και γι αυτό προτίμησή υπέρ κάποιου forum υπέρ κάποιου άλλου δεν υφίσταται (κατ' εμέ). Γι αυτό άλλωστε συμμετέχω και σχεδόν σε όλα αλλού πολύ και αλλού λίγο ανάλογα τα θέματα ενδιαφέροντός μου. Θα μου πείτε τώρα προς τι ο μονόλογος. Το θέμα είναι απλό 2,5 χρόνια τώρα που ασχολούμαι με τα BMW Forum δεν έχω δώσει αφορμή για αντιπαράθεση ούτε έχω αντιπαρατεθεί με κανένα μέλος για κανένα θέμα διατυπώνω την άποψή μου ευπρεπώς και χωρίς να προσβάλλω τον συνομιλητή μου και ουδέποτε έγραψα με εριστική διάθεση(GeorgeP). Παρ' όλα ταύτα θα θεωρήσω πως ο φίλος μας θέλησε στο post του να δημιουργήσει λογοπαίγνια εξ αιτίας της κακής φήμης που κουβαλούσε το νησί μου για αρκετά χρόνια αν και ούτε αυτό είναι αστείο όταν κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με κάποιον και να προσβάλλεις. Δίνω τις απαντήσεις αυτές για να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα.
Εν τούτοις η πρότασή μου ευσταθεί και αν κάποιος ή κάποιοι φίλοι έχουν διάθεση και τη θεωρούν καλή ή όχι ας πράξουν αναλόγως... Με φιλική πάντα διάθεση. Χατζηγρηγορίου Γιάννης |
μεσα...................στην εκδρομη,με τους τρελλους:D:D:Dκαι γενικα μεσα στα διαφορετικα,που βαζουν αλατακι στην ζωη μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εάν ήταν καλαμπούρι το μουρλοί έπρεπε να βάλεις ενα :D:D:DΑλλά αυτο ειναι δικό σου θέμα.Αν ειρωνεύεσαι ή σοβαρολογείς ή οτι άλλο θες.Πάλι δικό σου θέμα.Σόρι για την παρέμβαση. Εγώ θέλω να ρωτήσω:είναι πιο εύκολο να πας Β Ελλάδα σε ένα ΣΚ ;;;;Να κάνεις μίνιμουμ 1500-1800ΚΜ πήγαινε έλα;;;; Και όταν φτάσεις μετά από 600-700 ΚΜ(ανάλογα το που θα πας) θα είσαι ξεκούουουουουουουουραστοοοοος για να διασκεδάσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και του αγρούς ή θα ταβλιαστείς από το πολύωρο ταξίδι;;;;;Δεν είναι κ΄λύτερα και για την γυναίκα σου όπως λες, να την αράαααααξεις στην πολυθρονάρα σου στο καράβι, να καλαμπουρίσεις και να χαβαλεδιάζεις με τους άλλους μοτοσικλετιστές της παρέας σου και όχι να τους μιλάς μόνο σε κάθε στάση για τσιγάρο στην εθνική με την ψυχή στο στόμα για να ξεκινήσεις πάλι να βγάλεις τα χιλιόμετρα ;);););)Και όταν με το καλό φτασει το καράβι, ξεκούραστος ξεχύνεσαι στα χιλιόμετρα στο νησί ;;;;Όποιο νησί και αν είναι αυτό......Όσον αφορά τον καιρό,και στην εθνική μπορεί να συναντήσεις βροχές,καταιγίδες, αφόρητη ζέστη,(η πρωτομαγιά τα δίνει αυτά) και να είσαι σταμάτα ξεκίνα να βάζεις και να βγάζεις αδιάβροχα.Εσύ και η γυναίκα σου.Και αυτό δεν ειναι οτι καλύτερο για τις γυναίκες :D:D:DΕχω κάνει αρκετά ταξιδάκια και σε εθνική και με καράβι.Οι ώρες στο καράβι έχουν άλλη χάρη και είναι μέρος της διασκέδασης και της εκδρομής.Άσε που την πρωτομαγιά στους δρόμους είναι καρμανιόοοοοοολααααα . . Η μισή Ελλάδα πάει να μυρίσει την άλλη μισή Ελλάδα .....:sm7::sm7::sm7: Λέω εγώ τώρα.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
απλά φροντίζει για εμάς, τις γυναικούλες μας και τα μέλη μας από την Λέρο που μας έκαναν την τιμή να μας καλέσουν στο πανέμορφο νησί τους για να γνωριστούμε!!!:) ...τί;;; καταλάβατε τίποτα άλλο εσείς;;;:Απορία: |
Απόσπασμα:
Ναι δεν εχω ιδιοτελη σκοπο, αν ειχα θα το χειριζομουνα αλλιως!! ;) |
η λερος ειναι ενας πολυ ομορφος προορισμος,η ταλαιπωρια του ταξιδιου μικροτερη απο το να κανουμε 1000 km οδηγωντας σε χρονικη στιγμη που θα ειναι στο δρομο ολοι οι ελληνες και στο κατω κατω ειναι τιμη για μενα να μας προσκαλλει στο νησι του ενας συμφορουμιτης!:)
γιωργο περιμενουμε καποια στιγμη να ανεβασεις εκδρομουλα για μονεμβασια η οπου αλλου θες!μετα χαρας να ακολουθησουμε!:) |
Απόσπασμα:
Ουτε θελω να υποβαθμισω καμια εκδρομη οπου κι αν ειναι, ουτε αντιπροταση εκανα!! Αν αντι για γραπτώς η ιδεα επεφτε σε εναν καφε π.χ. κι ελεγα τα ιδια πραγματα θα το εκλαμβανατε ετσι????Ερωτώ!!!! |
Απόσπασμα:
Να δω ποσο ξεκουραστος θα εισαι οταν αναχωρησεις στις 19:00 και φτασεις στις 03:00 σε ταξιδι σε μια καρεκλα καθημενος! το οποιο πρέπει να επαναλαβεις την μεθεπόμενη ημερα σε ιδιο ωραριο.....μεταμεσονυκτιο και στην ιδια καρεκλα!!! Το ιδιο ειναι αυτο με το να καλυψεις 400-500κμ σε 4-5 ωρες, να ξεκινησεις το πρωι,να κερδισεις την ημερα του ''πηγαινε'' αλλα και την ημερα του ''έλα''? Επισυμανση εκανα και οχι αντιπροταση που πεσατε ολοι να με φάτε!!!!!!!! |
ρε συ,δεν επεσα να σε φαω,καταλαβα το σκεπτικο σου και την αγνοτητα των προθεσεων σου,απλα διαφωνω...:)
προτιμω την ανεση και το χαβαλε του πλοιου απο το να ταξιδευω στους φισκαρισμενους ελληνικους δρομους!και το ξαναλεω,θελω να τιμησω και το φιλο που εκανε την προταση!;) |
εχουμε μπλεξει σε μια συζητηση,η οποια ΔΕΝ γινεται απο τον υπολογιστη:hmmm::hmmm::hmmm:ραντεβου στον καφε και προτεινω να ασχοληθουμε με την πραγματικη τιμη που μας εγινε απο τον φιλο μας lerian,να μαζευτουμε στο νησι του:D
|
Φίλε Γιώργο ελπίζω αυτό το post να είναι το τελευταίο αυτής της αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί, όπως ξαναέγραψα ουδέποτε αντιπαρατέθηκα με κανέναν σε forum και ούτε έχω διάθεση να συμβεί. Το γεγονός οτι ο λόγος μας είναι γραπτός σημαίνει οτι δεν έχει πάντα το χρώμα που έχει ο προφορικός με αποτέλεσμα αυτός που διαβάζει να μην μπορεί να διακρίνει την εύθυμη διάθεση ενός μέλους να δημιουργήσει αστείο. ..."Άρες μάρες κουκουνάρες..." θα μου πείς τώρα... :D
Τέλος πάντων, η Πρωτομαγιά είναι απο τα λίγα ΣΚ με Σάββατο αργία στο 2010 και λόγω επαγγέλματος σκέφτηκα τα μέλη ιδιοκτήτες καταστημάτων που δεν έχουν τη δυνατότητα να φεύγουν εύκολα προς κάποιο προορισμό. Παρ' όλα αυτά αν και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα η εκδρομή να γίνει κάποιο άλλο ΣΚ απλά η Πρωτομαγιά ήταν η αρχική ιδέα! |
Χαλαρά ρε παιδιά!
Τζάμπα παρεξηγούμαστε μου φαίνεται! Μια πολύ ευγενική και όμορφη πρόταση ενός φίλου, (δεν τον ξέρω, αλλά του οφείλουμε τουλάχιστον ένα ευχαριστώ) και μια άλλη γνώμη του Γιώργου (που επίσης δεν τον ξέρω) που στα ποσταρίσματά του είναι γενικά πολύ ειλικρινής και απόλυτος και θέλει λίγο "τρόπο" να τον "πιάσεις"! Μάλλον στον προφορικό λόγο κανείς δεν θα είχε παρεξηγηθεί.. τα γραπτά πάντα είναι πιό δύσκολα!! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Και σου ορκιζομαι στο τιμονι που κρατω οτι δεν ειχα σκοπό για καμια αντιπροταση στην προταση!!!! Θα ηθελα να με πιστεψεις/τε! |
Απόσπασμα:
ευθυμησαμε παλι!:sm7: |
Απόσπασμα:
To τελευταίο σου post, δεν χρειαζόταν καθόλου ..... Για μένα που σε ξέρω προσωπικά, δεν ετέθη θέμα .... Αλλά ομολογώ, πως η αρχική σου τοποθέτηση, ήταν "κάπως" (για αυτούς που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά) και δεν μπορούν να ξέρουν τον "Γιώργο GeorgeP", ούτε το πώς σκέφτεται .... Έχουμε πει κ σ' άλλο thread, ότι ο γραπτός λόγος, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση, ν' αποδώσει σωστά, αυτά που θα λέγαμε σε μια κατ' ιδίαν κουβέντα .... (Γι' αυτό τα :Χαμόγελο::Μπερδεμέν:Γελάω::oοοοoh:καμιά φορά βοηθάνε στο να εξωτερικεύσουμε την σκέψη μας !!!) Εκτός κι αν είσαι συγγραφέας κ έχεις απεριόριστο χρόνο κ χώρο για να εκθέσεις τις σκέψεις κ τα συναισθήματά σου .... Και για να έρθω στο θέμα της εκδρομής, ίσως ήταν δικό μου το λάθος, που καθυστέρησα να βάλω την εκδρομή στο πρόγραμμα, ενώ το έγραψα απ' την αρχή του θέματος ...http://i247.photobucket.com/albums/g...2/DIAF70_1.gif Λοιπόν η εκδρομή θα μπει στο πρόγραμμα σύντομα με χρόνο αυτόν που με "αγάπη" πρότεινε ο Γιάννης (Lerian) Πλησιάζοντας ο καιρός, ίσως τροποποιηθεί η ημερομηνία (που δεν το νομίζω), αλλά προσωρινά, προχωράμε για Πρωτομαγιά 2010 ..... Θα πρότεινα - αν κ είναι νωρίς - για την παράταση της ημέρας επιστροφής, για όσους θέλουν κ μπορούν (αν μας θέλει ο Γιάννης στο νησί του 2-3 μέρες παραπάνω:D) |
Να το ξαναπώ;:Μπερδεμέν
Μέσαααααα!!!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Πιστεύω τώρα να μπήκαμε στον ίσιο δρόμο...:sm7:
Όσον αφορά το πρόγραμμα της εκδρομής εννοείται οτι θα γίνει κατά το δωκούν, θέλετε να έρθετε πρίν 2 μέρες, θελετε να καθίσετε παραπάνω από το ΣΚ πολύ ευχαρίστως... εσείς αποφασίζετε κι εμείς είμαστε εδώ να το οργανώσουμε μιας και πλέον έχω και τη βοήθεια του Παναγιώτη (bald-T) και των παιδιών από τον τοπικό μοτοσυκλετιστικό όμιλο και ελπίζουμε να σας δούμε όλους και να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται!http://pic.pbsrc.com/spacer.gif http://pic.pbsrc.com/spacer.gifhttp://pic.pbsrc.com/spacer.gifΝα δώσω ακόμα ένα ενδεχόμενο το οποίο δεν έθεσα για να μην μπερδέψω τα πράγματα αλλά να το πώ. Προς το τέλος Μαΐου γίνεται στη Λέρο η 2η Αγωνιστικήη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών το οποίο μαζεύει κόσμο από όλη την Ελλάδα και κατα γενική ομολογία είναι από τους καλύτερους αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος. Κι έτσι και ο καιρός θα είναι καλύτερος και θα υπάρχει και κάτι διαφορετικό να γίνει...Όλα αυτά μια ακόμα ιδέα έτσι ... Αλλά όπως είπα εξ' αρχής εσείς αποφασίζετε! |
Απόσπασμα:
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! (ΔΙΠΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μέσα !!!!!!!!:)
|
Απόσπασμα:
Α ρε κουμπαρε τι στιγμες εχουμε ζησει στη Λερο(DANAOS):).Ωραια προταση,εμενα το νησι μ αρεσει πολυ κ αν μπορουσα θα ξαναρχομουν Gazi :) για να το πω στον Αντων;) που θες να λειπεις πρωτομαγια......:D |
Απ' ότι βλέπω είναι καιρός για μια πρώτη λίστα συμμετεχόντων, αν κάνω κάποιο λάθος με τις συμμετοχες παρακαλώ διορθώστε με.
1) Arkas μονός 2) GSManiac μονός 3) Ntinopoulos μονός 4) Gazi διπλός 5) Arisxios μονός 6) ;;;;; |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!