![]() |
Μπορώ?
Ρε παιδιά,εγώ που δεν έχω BMW,μπορώ να συμμετέχω στις εκδρομές σας?
|
Απάντηση: Μπορώ?
Απόσπασμα:
ανεξαρτητως οχηματος,το μονο που χρειαζεσαι ειναι ορεξη για χιλιομετρα και καλη διαθεση για παρεα μιας και ολα τα παιδια εξαιρετικα!!!!!!!!!!!! Σε περιμενουμε στην επομενη εξορμηση μας!;) |
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα σε περιμένουμε............;) |
Απόσπασμα:
:):):) Γιατί νομίζεις ΟΤΙ έχουν όλοι BMW ?? ΚΑΙ ΟΛΟΙ 1200 CC η παρέα φίλε και η καλή καρδια αυτό μετράει !!!!! |
Φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!! ολοι οι καλοι χωρανε!!!!
|
χαρα σε ολους μας η παρεα να μεγαλωνει .......σε περιμενουμε....οεο...;););)
|
εγω λεω να ψηφισουμε!:rolleyes:
:sm7::sm7::sm7: ολοι ειναι καλοδεχουμενοι φιλε!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Kai άμα έρθεις με το πυροσβεστικό ακόμα καλύτερα φίλε!
:sm7::sm7: Καλή χρονιά σε όλους! |
Απόσπασμα:
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:cool2: |
Φίλε Σάκη,
επίτρεψέ μου, να σου διηγηθώ ένα πραγματικό περιστατικό: Στα μέσα Οκτωβρίου, η παρέα μας είχε οργανώσει εκδρομή στα Καλάβρυτα! (Όλη η εκδρομή, εδώ!) Από μια απλή ανάγνωση, θα διαπιστώσεις πως όπως και σε όλες τις άλλες εκδρομές μας, έτσι και σ΄αυτήν, συμμετείχαν φίλοι με κάθε είδους μηχανή. Στην επιστροφή, σταματήσαμε κάποια παιδιά για ένα γρήγορο καφεδάκι στον δρόμο. Και τότε, ο καλός φίλος Κώστας (Kwstas kef), μας είπε το εξής αμίμητο: "Βρε παιδιά, μήπως εσάς τους 1200άρηδες, σας κούρασα με το 800άρι μου;" Η πλάκα είναι πως ο Κώστας ήταν "δικάβαλος" πάνω στο θηριάκι του κι΄εγώ μονός πάνω στο Adve. Και δεν μπορούσα να τον προλάβω στον δρόμο έτσι σφαιράτα που πήγαινε... Πάνω απ΄όλα λοιπόν φίλε Σάκη, μετράει η καλή παρέα. Καλωσόρισες στην δικιά μας παρέα κι΄έλα να γράψουμε μαζί διαδικτυακά και ασφάλτινα χιλιόμετρα. Καλή Πρωτοχρονιά! |
Απόσπασμα:
Παντού θα τους προλάβεις εκτός από το φαί! Τα επικίνδυνα είναι τα ταβερνοχιλιόμετρα που γράφουν! Εχεις δεί πολλά GS-Pacman μαζί να τρώνε σουβλάκια? Υπολόγιζε οτι η στολή του πυροσβέστη δεν θα σου κάνει σε κανά εξάμηνο! :sm7::sm7: |
Γιατρέ μου είπες μεγάλη αλήθεια.. Πολύ φαγητό !!!!!
|
Eγώ στην θέση σου, δεν θα πήγαινα σε εκδρομές με αυτούς τους τύπους με τα bmw. Τους ελικοφόρους δηλ.
:sm7::sm7: Καλά χιλιόμετρα να έχεις. |
Ε ρε τι γίνεται...Εσείς είστε τρελοκομεία!!! Βύρα τις 'Αγγυρες...ΓΟΥΣΤΑΡΩ
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm8: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!