![]() |
Σε ποιον επεσε το φλουρι;
Για να δουμε τωρα σε ποιον επεσε το Πρωτοχρονιατικο φλουρι της βασιλοπιτας.
Και για να ξεκινησω εγω,επεσε σε μενα....:D |
Απάντηση: Σε ποιον επεσε το φλουρι;
Στου αδερφού μου την Βασιλόπιτα ...σε μένα ....:D
Του πήρα και το εκατόευρο (100 €) που είχε τάξει ....http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF60.gif Στης οικογενείας μου, στην κόρη .....;) Εεεεεε ....ας πάρει και κανένας άλλος .... Έχω μαζέψει καμιά δεκαπενταριά - είκοσι φλουριά .... http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF69.gif . |
Σε εμας στον Αγ Νικολαο... λογο θαλασσινης οικογενειας ( ναυτικοι σχεδον ολα τα αρσενικα της οικογενειας στο εμπορικο ναυτικο ) κοβουμε παντα ενα κομματι στον Αγιο για καλες θαλασσες....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
.....βοήθειά σας ....http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πάντοτε καλότυχοι και καλοτάξιδοι!!!! |
Απόσπασμα:
Να εισαι καλα Νικολα μου .... |
Στο σπίτι μου το βράδυ τις πρωτοχρονιάς έπεσε στο μπέμπη ( 2 μηνών είναι ο γιος του αδελφού μου ) .Στο σπίτι τις μαμάς μου το κέρδισε ο πατέρας μου!!
|
Σε εμάς το πήρε η ανηψιά μου στας Ολλανδίας .............;)
|
εμείς την αγοράσαμε έτοιμη την βασιλόπιτα και τελικά δεν είχε φλουρί μέσα!:sm7::sm7:
έπρεπε να δείτε την φάτσα της γυναίκας μου όταν το κατάλαβε:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7: |
Στη δική μας πίτα έπεσε ανάμεσα στους 2 γιούς μου και κατακυρώθηκε στον μικρό(κόλλησε στη πλευρά του), χρόνια τους πολλά...
:):):) |
Στο Αττικό Νοσοκομείο στο τμήμα μου έπεσε σε εμένα .Όταν είπα του Διευθυντή για άδεια , μου είπε αυτό με τον τοτό το ξέρεις :hmmm:
|
Στο σπίτι...................:)
|
Απόσπασμα:
|
.....
|
εμεις το ψαχνουμε ακομη για να δουμε ..........:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:παντος εχω βαλει και κοματι του gsforum.......
|
στο σπιτι πολυς κοσμος,καμια εικοσαρια ατομα...
κοβουμε την πρωτη πιτα,το φλουρι πεφτει στον πατερα μου!:rolleyes: κοβουμε τη δευτερη,πεφτει παλι στον πατερα μου!:rolleyes: πω πω φαρδος!αυτα δε γινονται!:rolleyes: το απιστευτο ειναι οτι το πρωι λεει στην μανα μου να του κοψει ενα μικρο κομματακι απο μια αλλη πιτα να φαει με το γαλα του,και το φλουρι ηταν σ αυτο το κομματι!ελεος! να ναι καλα ο ανθρωπος!:) εγω παντως δεν εχω πετυχει φλουρι τα τελευταια 25 χρονια! δηλαδη απο τοτε που το εβαζαν επιτηδες σε μενα για να χαρω!:rolleyes: τι να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
θα παω στο μαγαζι που την αγορασα για μπαλωθιες!!!!!! Ετσα, Για το καλο του Χρονου!!!:sm2::sm2: |
εμεις αδερφια το εχουμε σαν εθιμο σε αυτον που θα πεσει το φλουρι να δωσει χρηματα στο νοικοκυρη ............ ε οποτε καταλαβαινεται κανενας δεν το φανερωνει και ολοι ειναι χαρουμενοι
|
Στη πίτα στο σπίτι των γονιών μου....έπεσε σε εμένα....την ίδια μέρα το πρωί έφτιαχνα ελληνικό καφέ και μου χύθηκε ο καφές στο φλυτζάνι......
λέτε το 2010 να είμαι πολύ τυχερός και να γίνω και πλούσιος ????? :D:D:D:D:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Στην πρώτη πίτα ..........στο Χριστό !!:)
Στην δεύτερη πίτα .........στην μία κόρη !!:) Στην τρίτη πίτα .........στην άλλη κόρη !!:) |
εμείς ήμασταν στο Αιγίνιο στους κουμπάρους μας μαζί με φίλους...
1η πίτα στη γυναίκα μου τη Μαρία:D:D 2η πίτα στη καλύτερή της φίλη...;);) πάντα καλότυχοι οι φλουρέχοντες:):) |
Απόσπασμα:
|
Από ότι βλέπω μερικοί θα κόβουν πίτες μέχρι να τους βγεί το φλουρί...
:D:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
μπραβο ρε φιλε γουσταρω τετοια εθιμα!!!! |
εμένα έχει καιρό να μου πέσει
:yz:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
θα κόψουμε μια οι δυο μας και θα βάλουμε 2 φλουριά :sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!