![]() |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!!
μετα απο κουβεντα που ειχαμε με τον Δαναο και τον Μιχαλη ειπαμε το σαββατο 16/1 να παμε μια εντουραδα χαλαρη .επιδη ο καιρος τοτε λεει ακραια καιρικα φαινομ.λεμε να μην πουμε ακομα τον προορισμο γιατι εξαρτατε απο τον καιρο...το πολυ πολυ να παμε παλι καμια παρνηθα προς σκουρτα να πιουμε καφεδακι στο βουνο;)η αν ειναι καλος ο καιρος παμε κανενα Λουτρακι...αντε να κινηθουμε λιγο μην σκουργιασουμε!!!!:sm7::sm7:
|
Απάντηση: Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!!
:sm2::sm2::sm2::sm2::sm2:
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Καφέ θα πιείτε ή θα κάνετε λασπόλουτρα;:D
|
Παίδες υπάρχουν και κάποιοι ταλαίπωροι που δουλεύουν Σάββατο. :yz
Την Κυριακή δηλαδή θα πάτε εκκλησία ; Καλά να περάσετε, καλή διασκέδαση.. |
Δεν θα ....μπορέσω :sm7::sm7::sm7:..
Χοντρή, έχω ζηλέψει το 990. Φαντάζεσαι τι πανηγύρια θα σου κάνω μετά :D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εχεις δικιο φιλε αλλα την κυριακη θα ειμαι Μανη:( |
Απόσπασμα:
γιατι ποτε μπορουσες μωρη χοντρη????:sm7::sm7: εγω εδω ειμαι και περιμενω!!!!και εχω ενα 990 ενος φιλου που το πουλαει αλλα ρε Κωστα πρεπει να ξερεις να το πας και δεν θα μπορεσεις!!!:p:sm7::p:sm7::p |
Απόσπασμα:
να φανταστω οτι θα ερθεις!!!!κομαντο εεεε κομαντο!;););) |
Απόσπασμα:
Ειμαι ηδη εκει!!!!!!!! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τέλος τα αστεία. Μόνο να κάνεις πολύ προπόνηση γιατί θα σε .....περάσω από πάνω. υστ. τελικά πάει το πορτοκαλί ? |
Απόσπασμα:
μπα μην το λες θα παω και θα ερθω την ιδια μερα για κατι δουλειες ρε φιλε:hmmm: |
Απόσπασμα:
ειμαι σιγουρος!!!:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
ασε ρε!!!!να με περάσεις απο διπλα καλητερα που θα εχω σταματισει για τσιγαρο!!!!:sm7::sm7: |
Kαι όσο θυμάμαι τον <<άντρα>> με την βέσπα και το πορτοκαλοκόκκινο-κίοτρινο παντελόνι δίπλα στο 950, βάζω τα κλάματα από τα γέλια.
Τεό μίλα και εσύ :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7:τον θυμασε????τι τυπος και αυτος...κολλητος του φιλου σου του Κωστέτσου!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ρωτούσε .....πόσα ...........κυβικά είναι το παληκάρι.. εεεε το μηχανάκι έκανα λάθος :sm7::sm7::sm7::sm7: Τεό μίλα και εσύ.. |
Καλησπέρα και απο εμενα.
Το ανταλακτικο ερχεται αυριο ...λογικα μεχρι το Σαββατο το κατσικι θα ειναι ετοιμο. Τωρα για το Σαββατο ειμαι μεσα (λογικα αν δεν σκασει τιποτα τρελο στην δουλεια που δεν νομιζω) Τωρα για την διαδρομη...πολυ ωραια διαδρομη ειναι για Αλεποχωρι . Την κυριακη που μιλησα με κατι "πριονια" μου ειπαν οτι η λασπη ειναι μεχρι το ...κρανος!!! χαχαχαχα και οτι εχουν κλεισει ορισμενα περασματα λογο βροχης. Περιπετεια πρωτη!!!!!! Πολυ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΑΛΛΑ θα εχει οπως λενε παρα πολυ ασχημο καιρο και δν ειναι να ξεκινησουμε για εκει εχω φαει και πολυ χιονι στα δυασελα τις προηγουμενες φορες. Αρα το αφηνουμε ανοικτο το θεμα και βλεπουμε.... Τακαρε συμφωνω απολυτα μαζι σου !!!! |
Απόσπασμα:
|
καλα να περάσετε εγώ δουλέυω σάββατο :(και μάλλον χλωμό το βλέπω. Αν τα καταφέρω όμως και το αλλάξω για κυριακή θα έρθω με το μάυρο θηρίο!!!( καλό έ!:sm7:). Πάντα χρειάζεται και ένας Ιάπωνας στην παρέα ( για να κρατάει την κάμερα!:sm7:)
|
Απόσπασμα:
για δες μηπως το αλλάξεις για κυριακη ρε Κωστη!!!!;);) |
Tάκαρε τι κάνεις μέσα ρε τρελέ τέτοια ώρα????
Ελπίζω να μπορέσω να έρθω και εγώ...περιμένω μια εκκρεμότητα να κλείσει...αν κ φοβάμαι μήπως δεν καταφέρω να περάσω απο κάπου και κολλήσω:D |
...περιμένετε κ μένααααα!!!!έεεεεερχομαιιιιιιιιιιιι....!!!!κ η μηχανή είναι ακόμα άπλυτη!!!κάτι ήξερε!!!
|
Ωραια ακουγεται η εκδρομη και καλη η παρεα.
Και για μενα δεν ειναι σιγουρα τα πραγματα, λογω Σαββατου. Θα ξερω Παρασκευη μαλλον. Οποτε, οι διοργανωτες, ας γραψουν ωρα και σημειο συναντησης για να ξερουμε. |
Απόσπασμα:
Ηλια καλημερα θα βαλουμε ωρα και σημειο την παρασκευη το πρωι για να δουμε και πως θα ειναι ο καιρος για να καταληξουμε παι που θα παμε!!!;););) απλα ρε φιλε θα ερθει μαζι μας ενα ΗΡ και ξερεις τωρα αυτα δεν ειναι για πολλες λασπες!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Σαββατο θα μπορω και εγω πιθανοτατα να ερθω να γνωριστουμε κιολας , καιρου επιτρεποντος!!
με τα scorpion ομως με βλεπω να χορευω καρσιλαμα ξανα στη λασπη... i 'll stay tuned !!! :cool: |
απλα ρε φιλε θα ερθει μαζι μας ενα ΗΡ και ξερεις τωρα αυτα δεν ειναι για πολλες λασπες!!!
Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα http://img268.imageshack.us/img268/1976/1001844r.jpg http://img197.imageshack.us/img197/1989/1001847e.jpg http://img46.imageshack.us/img46/5442/1001848t.jpg http://img197.imageshack.us/img197/738/1001845g.jpg http://img211.imageshack.us/img211/772/1001850n.jpg ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ρε Τακαρε .... ελπιζω να τα καταφερω ακομα δεν με πηραν τηλ απο το Curier για το ανταλικτικο...:yz:yz |
Δαναε για λασπες μιλαμε, οχι για βαρκαδα...!
:sm7: :sm7: :sm7: |
:sm7::sm7::sm7::sm7:
Καλημερα φιλε .... |
Απόσπασμα:
καλημερα ρε τρελε!!!!:D:D:Dθα σε παρουν γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει;) |
ειχε θερμοπηγη απο κατω για αυτο οι καπνοι......χαχααχαχαχαχαχα:sm7::sm7:
ενα σου λεω ........ .................... ................... ................... ................... ................... ................... .................... ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
ετσιιιιιιιι τετοια να μου λες να γουστάρωωωωωω!!!!!εισαι ενας βρωμικος τυπος με βρωμικους φιλους και βρωμικες σκεψεις!!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / και το καλο ειναι οτι οσο ποιο βρωμικοι ειμαστε τοσο γουσταρουμεεεεεε!!!!!! |
Ακριβώς ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
ετοιμο και το gps!!!!τελικα ειχε χαλασει το καλωδιο του usb...:confused: |
Ωραια πραγματα θα εχουμε και την τεχνολογια παρεα μας..χαχαχααχα
|
Απόσπασμα:
καμερες,φωτογραφικες,καναλια,περιοδικα τα παντα ολα!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
δεν το συζηταμε , τον αντζεντη σου μην ξεχασεις χαχαχαχαχα:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
παω πουθενα χωρις αυτον???:sm7::sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!