![]() |
ερωτηση
Κατευθειαν στην ερωτηση : τα καλαμια στο μπροστινο μας συστημα εχουν μεσα ελατηρια και λαδια οπως στις αλλες μοτο??? η ολη η αναρτηση ειναι το μικρο αμορτισερ κατω απο την τιμονοπλακα???
δεν μπορουσα θα εσκαγα αν δε την εκανα αυτη την ερωτηση :sm7: |
Απάντηση: ερωτηση
αφού κινούνται...;)
|
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:PIIIIIIIIITS!!
|
μονο λαδι! 650 ml SAE 10w το καθε ενα.
η αναρτηση ειναι το αμορτισερ που λες και στηριζεται στο telelever και στο πλαισιο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έσκισες !!!!!;);) |
πραγματικά, το εμπρός πιρούνι υπάρχει για να διατηρεί τη κατευθυντικότητα του τροχού και τίποτε άλλο. ;)
|
:sm8:
|
|
Απόσπασμα:
Άψογος ο Γιώργος .....http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
καλή απορία :):):)
|
Απόσπασμα:
αρα θα μοιραζονταν οι δυναμεις και θα ειχαμε τα πλεονεκτηματα και των συμβατικων μπροστινων?? ή μια τρυπα στο νερο??? |
Τι εννοείς-<<θεωρείς>>πλεονεκτηματα και των συμβατικων μπροστινων??
|
Απόσπασμα:
καλη η αρχικη απορεια σου φιλε και εγω δεν ημουν σιγουρος!...αλλα για τη ιδεα να βαλουμε ελατηρια μεσα στις μπροστινές μπουκαλες ...αστο καλυτερα!....προσωπικα το θεωρω αχρείαστο εως και πολυ επικίνδυνο. ...αχρειαστο γιατι αυτη τη δουλια την αναλαμβανει με απολυτη επιτυχία το αμορτισερ που στηριζεται αναμεσα στο telelever και στο πλαισιο...και επικινδυνο γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα πειραματιζομουν με επεμβάσεις στις μαμισιες επιλογες που πισω τις κρυβοντε χρημα,χρονος και πολλες δοκιμες μεχρι να καταληξουν . ποσο μαλλον σε ενα τοσο ζωτικο σημειο που εχει να κανει με την σωστη πρόσφυση του μπροστινου τροχου! ... τι σε βαλε σε σκεψεις να το ψαξεις?...εισαι απο κατι δυσαρεστημενος απ το μπροστινο?...εγω ,στο μακρινο μελλον, αν τα χιλιομετρα φτασουν τα ορια και ισως το βαρος μου αυξηθεί πολυ ...θα μπω στη διαδικασια να βαλω ενα ζευγαρι ακομα πιο ποιοτικες αναρτησεις !...αλλα για μετατροπες τετοιου τυπου ...ουτε για αστειο! ...γνωμη μου παντα!http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!