![]() |
Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
Mετα απο κουβεντα που ειχαμε με τον Δαναο ειπαμε να κανουμε την διαδρομη Ασπρόπυργος-Αλεποχωρι απο χωμα...ο καιρος λεει οτι θα ριχνει χιονονερο και μερικα κομματια (Δισελο κτλ)θα ειναι δυσκολα περάσματα.Φυσικα ολοι πρεπει να εχουμε χωματινα λαστιχα,αδιαβροχα και να ειμαστε καλα ντυμενοι.:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
|
Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
:sm2::sm2::sm2::sm2::sm2:
|
Δεν προλαβαίνω να το μετατρέψω, και αγόρασα και δισκόπλακα σήμερα.:D
http://img25.imageshack.us/img25/7044/108442.jpg |
|
Φίλε εγώ επειδή δε προλαβαίνω να βάλω τα χωμάτινα θα ρθω έτσι θα φέρω λεβιέ να τα αλλάξω πριν μπω χώμα! http://img96.imageshack.us/img96/5241/trail70.jpg :p |
Απόσπασμα:
Teo ασε τα ψοφια σου και εφυγες σφεντονα να βαλεις τα χωματινα!!!:cool::cool::cool: |
...θα έχει κ κανα ποταμάκι η διαδρομή..??γιατί στα ποτάμια τοχω πιο πολύ!χαχαχαχαχχααχα:yz!!
|
Να δω τι δουλεύει η γυναίκα .... και επανέρχομαι!!!!
|
Εχω την εντυπωση οτι κι αυτο το σ/κ θα ειναι χαλια ο καιρος.
Ευχομαι να μην ειναι ομως και να πατε. Εγω δυστυχως πρεπει ν ανεβω Κατερινη για ενα μνημοσυνο!!! :sm7::sm7: (Λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα. Με τετοια μπλοκα σιγα μην τα καταφερω) |
Απόσπασμα:
ασε τα ποταμια και τα ριακια και ετοιμασου:p:p:p |
Καλή διασκέδαση παλικάρια ...:D
|
Καλσπέρα σας βρωμικοι τυποι!!!
Λοιπον ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Σαββατοκυριακο μεσα δεν γινετε με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!! Θα κανω ενδωφλεβιες ενεσεις με λασπη για να ερθω στα ισα μου (μου το ειπε η γυναικα μου χαχαχχα) Περα απο την πλακα θα προσπαθησουμε να κανουμε την διαδρομη!! Θα κανει πολυ κρυο ειδικα στα περασματα των κορφων. Στανταρ θα εχει χιονι. Ειδικα απο την Βορεια πλευρα. Δεν το συζυταμε για χωματινα λαστιχα!! Δεν βγαινει αλλιως με τιποτα. Παρτε και κανενα εξτρα ρουχο μαζι σας σε περιπτωση που βραχουν αυτα που φοραμε. Και καμια σακουλα αδεια μαζι σας (σουπερ μαρκετ) γιατι τα βρεγμενα ποδια ειναι οτι χειροτερο. Παρτε και καμια σοκολατα μαζι και καφε ζεστο αν μπορειτε. Και νερο!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ και θα πρεπει να το ψαξουμε ή ακομα και να γυρησουμε Παμε και βλεπουμε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΩΣΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ....... |
Απόσπασμα:
σωστος ο φιλος!!!!!!!:sm8::sm8::sm8: |
(Παρτε και καμια σοκολατα μαζι και καφε ζεστο αν μπορειτε. Και νερο!!!)by danaos!
...κατάλαβα....:yz:yz..αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει παϊδάκια μετά..:yz:yz |
και κανα ξηροκάρπι βρε........:D
άντε και καλά να περάσετε;) |
καλησπερα σας !! αν ειναι για κυριακη ειμαι μεσα.. σαββατο γ@μ@ την ατυχια μου δουλευω...:yz:yz:yz
|
ΛΟΙΠΟΝ...μετα απο το εγκυρο δελτιο καιρου της Πετρουλας πειραμε την αποφαση να κανουμε την βολτα..οσοι θα ερθουν με GS H ADVENTURE πρεπει να εχουν βγάλει το μπροστα λασπωτηρα!!!
το ραντεβου ειναι 8.30 στην εξοδο 4 της αττικης οδου... 1.DANAOS....HP2 2.FIRE RED...1200 ADVENTURE 3.SPACE.......1200 ADVENTURE 4.WET & DIRTY..SE |
Τοοοοοοσοι πολλοι θα ειμαστε??!?!?? χααχχαχαχααχα:sm7::sm7:
Παμε νωρις γιατι δεν ξερουμε τι θα βρουμε εκει επάνω!!! Αν ολα πανε καλα γυρναμε και απο χωμα!! Σπιτι μεσημεριανες ωρες οχι μετα της 2.... (αν ολα πανε καλα) παρακαλω πολυ μην αργησουμε γιατι θα εχει ασχημο καιρο και δεν ειναι και οτι καλυτερο να περμενεις..... Α καμερα να παρω? ή μονο φωτογραφικη?.... |
Απόσπασμα:
φωτογραφική θα έχω κ εγώ μαζί μου!!..είναι κ αδιάβροχη!!:cool: |
Απόσπασμα:
θες να μου πεις οτι θα ειμαστε σπιτι 2 το μεσημερι???:Απορία: μαλλον απο τις 2 και μετα θες να πεις...:cool::cool: θες και καμερα ρε βεντετα!!χαχαχαχα:sm7::sm7::sm7: οτι γουσταρεις παρε αδερφε!!!μην ξεχασεις σκηνοθετη,μανατζερ,κομπαρσους και κασκαντερ (για τα δυσκολα περασματα και τις σαβουρες):sm7::sm7::sm7::p:p:p:p |
Απόσπασμα:
ναι αλλα ειναι BMW?????:p:p:p |
Απόσπασμα:
αν φυγουμε 8κ30 και πανε ολα καλα 2 η ωρα πες στην γυαικα σου να εχει το μπανιο ετοιμο!!!!!!!!:sm7::sm7: λεω να την παρω και βλεπουμε αναλογα την βροχη.... |
επειδη ΔΕΝ το εχεται καταλαβει,οτι εχει αρρωστησει πολυς κοσμος με τις βρωμιες σας..........;);)νομιζω οτι δεν πρεπει να ανεβαζεται φωτο και βιντεο απο τις τσαρκες σας.
σας το λεω οτι θα κλεισουν σπιτια με τις ιδεες σας.......:p:p:p |
Απόσπασμα:
ok εκλεισε μπανιο στις 2 ενημερωθηκε ο υπευθυνος!!!:sm7::sm7::sm7: παρε την καμερα ρε φιλε μαζι σου!!!και αν δεν περναει ο δρομος τραβαμε κανενα ντοκυμαντερ για την χελωνα κρυωνω-κρυωνω!!:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
εχεις δικιο αλλα μην νομιζεις και εγω θυμα ειμαι του Δαναου!!!:hmmm: |
Απόσπασμα:
...άσε Τάκο το έχω μπερδέψει το θέμα...για bmw το πήγαινα..κ olympus μου βγήκε!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εχω κατι αυτοκολλητα BMW θα τα βαλουμε να την κανουμε BMW!!:D |
Απόσπασμα:
ελα ρε και μου παει το στυλ Ξανθοπουλου!!!!δεν το κανω για μενα για την φουκαργιαρα την μανα μου:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
βρε λες να ειμαστε εμεις λάθος και ολοι οι αλλοι οι σωστοι....?!?!?!?!:Απορία::Απορία::Απορία:
|
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
1 Συνημμένο(α)
Κατι καλό πρεπει να εχει η λασπη για να αρεσει τόσο πολύ
|
Παιδιά όπως λένε και στην Σαλονίκη
καλλλλλλά να περάσετε, θα περιμένω μπροστά στο τζάκι :D αύριο το απόγευμα να δω φωτογραφίες. Την μηχανή (Οlympus του FireRed) μην την φοβάστε δουλεύει εώς και -20 C για την BMW δεν ξέρω.:cool: Kαι για να καταλάβω ο FireRed θα φύγει 6.30 το πρωί από Πάτρα , θα παίξει με το κουβαδάκι του και θα γυρίσει πίσω ;;;;;;:sm1: Την άλλη φορά να το κάνετε Κυριακή ;) |
Απόσπασμα:
κατι ξερεις εσυ...κατι ξερεις!!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
ναι ρε Σταυρο εχεις δικιο θα το κανουμε την αλλη φορα κυριακη;) |
Παιδες μολις μπηκα απο την δουλεια. Πολυ κρυο εδω εχει 4.5 βαθμους και παει προς τα κατω......ριχνει χιονονερο
Αρα αυριο το νου σας πολυ προσοχη στους δρομους μεχρι να μπουμε χωμα γιατι ξερετε πολυ καλα τι σημαινει βρεγμενος δρομος και τακουνια.... Βαλτε ζεστα ρουχα και κανενα ζεστο ροφημα σε θερμο δεν κανω πλακα. Εχει πολυ κρυο επανω.... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Η αλλη εκδρομη θα ειναι Κυριακη στανταρ να ειμαστε πολυ παρεα!!! |
Απόσπασμα:
δηλαδη απο οτι καταλαβα μου λες να μη βαλω ξωπλατο και τακουνια???χαχαχαχαχαχα:sm7::sm7::sm7::sm7: το πρωι χαλαρα γιατι θα ειναι ζορικα...ακους Νικο χαλαρα απο Πατρα:cool: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!