![]() |
Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Επειδή σε όλους θα έχει τύχει κάποια φορά να μας ζητήσουν την μηχανή μας για μία βόλτα, η μία δοκιμή, συνήθως δεν την δίνουμε και αν δεν μπορούμε να πούμε όχι είμαστε λίγο "σφιγμένοι" μέχρι να δούμε την καλή μας να γυρίζει στα χέρια μας.
Θα ήθελα λοιπόν περισσότερο να αιτιολογήσετε την γνώμη σας μιας και θεωρώ την απάντηση λίγο πολύ δεδομένη. |
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
εγω φιλε αν ξερω οτι ο ανθρωπος που θα την παρει ξερει να οδηγει και να σκεφτει οτι για την αγορα της μηχανης καποιος εχει κοπιασει τοτε δεν εχω προβλημα!!!:cool::cool:
|
κ εγω θα την εδινα αναλογα με το ατομο αλλα γενικα δεν εχω προβλημα...
δε θα την εδινα εαν κινδυνευε το ατομο που θα εκανε τη βολτα... η μηχανη δεν παθαινει τιποτα..... |
Απόσπασμα:
είναι και όμορφο το άτιμο το 950. Σοβαρά τώρα, σε ότι με αφορά είναι αυτονόητο ότι θα την έδινα μόνο σε κάποιον που είχα εμπιστοσύνη, αλλά δεν θα ένιωθα άνετα...θα ήθελα να κάνω ένα τσιγάρο και ας μην καπνίζω..:D |
Απόσπασμα:
Ακριβως ετσι!!! |
Παρόλο που λένε ότι,
η μοτό, η οδοντόβουρτσα κ η γυναίκα ..... την έχω δώσει σε γνωστούς για βόλτα ή για εξυπηρέτηση ... Μου ακούγεται αδιανόητο, να μου πεις, Νίκο δώσε μου την μηχανή σου να πάω σε μια δουλειά, ή δώσε μου την μηχανή σου για να δω αν κάνει κάποιο θόρυβο σαν την δική μου, και να σου πω.... ξέρεις ....εγώ ..δεν .... Πιστεύω ότι στις ηλικίες μας κ στην παρέα μας, όποιος καβαλήσει την μηχανή σου, θα την προσέξει περισσότερο κ απ' την δική του !!!! Αν τώρα, γίνει "η στραβή" ..... τί να κάνουμε ;;;;;:(:(:( Όλα μέσα στο "παιχνίδι" είναι ....;) Άλλωστε, μπορεί να συμβεί κ το αντίθετο. Να πάρω εγώ την μηχανή σου, και να της κάνω εγώ ζημιά ...:cool: . |
Απόσπασμα:
:sm8::sm8: |
Και εγω την εχω δωσει σε ατομο που μου την ζητησε για να παει διακοπες. Δεν μπορεσα να αρνηθω αλλα ειχα αγχος μην γινει καμια στραβη. Νομιζω οτι αυτος που την ζηταει θα επρεπε να σκεφτεται πως παω και ζηταω του αλλου την περιουσια και σε ποσο δυσκολη θεση το φερνει
|
Γυναίκα και μηχανή δεν δανείζονται.......;)
|
την έχω δώσει σε φίλους που έχουν το ίδιο μοντέλο, με την επισήμανση προσέξτε το κιβώτιο γιατί δαγκώνει
σε ταρζάν, ξυλοκόπο και χασάπη εννοείται πως όχι, εκτός και αν κάποια στιγμή θελήσω να με εκδικηθώ για διακοπές όχι, γιατί την χρησιμοποιώ καθημερινώς για τη δουλειά και δεν βλέπω και τον λόγο. θες μηχανή για διακοπές; νοίκιασε γιατί στη στραβή πληρώνεις κερατιάτικα και χάνεις φίλους σε παρόμοια ιστορία με αυτοκίνητο δωσμένο σε φίλο του πατέρα μου, για να παρακολουθήσει την άπιστη, του το γύρισε μισό, γιατί κάπου πήρε ανάποδες στροφές σαν την είδε να κυλιέται και τους στούκαρε, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε για μισό αυτοκίνητο στη γερμανία, για κοπτοραπτική, για τα πηδήματα των άλλων για μια βόλτα, για ενα τσεκάρισμα, για μια τράμπα, όκ, για παραπάνω, όχι, εκτός και αν ο άλλος είναι αδερφός |
Σε ολα τα μχανακια μου.....(απο παπι μεχρι και το 1200)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ το δανεισμα........ανεξαρτητου αξιας μοτο και αυτο για ενα και μονο λογο......λεγεται ΤΥΨΕΙΣ,,,,αν δωσω το μοτορι μου και ο αλλος σπασει κανενα ποδαρι:hmmm::hmmm::hmmm:τοτε ποιος βγαζει τα καστανα απο την φωτια και πως και εγω κοιμαμαι παλι τα βραδυα:hmmm::hmmm::hmmm: ο φιλος που ερχεται και λεει δωσε μου να κανω μια βολτα οκ... ο φιλος που λεει δωσε να παω διακοπες,,,αλλαξε φιλο....... ο φιλος που θελει να κανει φιγουρα κ.α. ας παρει οποιουδηποτε αλλου... πειτε με παραξενο και στριντζο....:D:D:D δεν εχω κανενα προβλημα....... ο ΣΩΣΤΟΣ φιλος δεν θα την ζητησει ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ ,,,,,ΠΟΤΕ:o:o Το μονο που εχω κανει ειναι να δωσω 2 φορες το παπι 1 φορα ενα 650 cc και 0 φορες την πριγκηπισσα....... (υγ)Οταν εδωσα τα μηχανακια για βολτα εννοειτε δεν φυγαν απο το οπτικο μου πεδιο....:D:D:D:D:D Οπως φανταστηκατε.....για εμενα η μηχανη ειναι ερωτας(οπως και για πολλους απο εμας)τρελλα.......απιθανο θυληκο.........και απλα.......πρεπει να το καβαλαει μονο ενας:D:D |
πριν πολλά πολλά χρόνια,είχα δώσει ένα rgv-250 μπανάνα σε φίλο με klr 250 που το είχε για επισκευή,για να πάει απο γαλάτσι κέντρο για δουλειά..μου την γύρισε κουδουνίστρα με την μπιέλα να απλώνει ρούχα.
οπότε,όποιος καεί στο κουρκούτι,φυσάει και το γιαούρτι!! |
το ξενο πραγμα εχει οργη ...
|
θα την δανειζα μονο σε ατομο που θα ειχα εμπιστοσυνη οτι θα την προσεξει πιο καλα απο δικια του (εαν πρωτα εχω δει την οδηγικη του συμπεριφορα)
|
Παίζει ρόλο ποιός ζητά να δοκιμάσει τη μηχανή.
Το BMW F 650 GS, σε κάποιον που ξέρω θα το δώσω. Το Hayabusa, θα το δώσω μόνο σε άτομο που ξέρω και έχει και σχετική εμπειρία με τέτοιου είδους μοτοσυκλέτας. |
Εγώ θα την δάνειζα σε φίλους. οι οποίοι θα ήξερα ότι προτίστως σέβονται το δικό τους εργαλείο.
|
εχω μια κακια συνηθεια να μην δανειζομαι ξενες μηχανες , τωρα αν μου την ζητησει ο αδελφος , ο φιλος μου που τους γνωριζω ε τοτε τι να πεις οταν και αυτοι με διαφορους τροπους σε βγαζουν απο την δυσκολη θεση , απλα να επιστρεψουν ολοι σωοι
|
σε γνωστη της οδηγησης και καλο φιλο γιατ οχι.
|
γενικά όχι για διακοπές, εκδρομές κλπ...Νεύρα
για μια βολτα 1, 2 λεπτών οκ με προυποθέσεις...:hmmm: σε φίλους που αγαπάω, πάρτε τα κλειδιά χωρίς σκέψη...;) Δηλαδή θα τη δώσω σε κάποιον που όταν την πάρει για οποιαδήποτε χρήση, δεν θα έχω καθόλου έννοια μην το ένα μην το άλλο...:) Σταύρο για τη φωτογραφική μιλάμε έ;;;:p |
άμα έχει δίπλωμα και κράνος αν μου τη ζητήσει θα την πάρει.
κι αν μου σπάσει τον κινητήρα θα πληρώσει την επισκευή και τα έξοδα μετακίνησής μου μέχρι να επισκευαστεί. γιατί αν σπάσει τη μηχανή, από ποιόν να ζητήσεις τα ρέστα; κι επειδή η μηχανή είναι ψηλή, ελάχιστο ύψος 1,75 ή τουλάχιστον 10ποντο:sm7: ή 130+ κιλά φυσικά όπως έγραψε φίλος παραπάνω για διακοπές δεν πρόκειται να τη δώσω, τη χρησιμοποιώ συνέχεια |
Μόνο σε φίλους που έχουν μηχανή (δυστυχώς μόνο ένας) και στα αδέλφια μου.:)
|
Μόνον σε κολλητούς,
αλλά θα προτιμούσα να μην μου το ζητούσουν κάν!:D |
Απόσπασμα:
Ωραίο το αστείο σου .... Εσύ την πρόσφερες από μόνος σου στον φίλο μας που την είχε μέσα την δική του για ABS, για να έρθει μαζί μας ταξίδι ... Και άλλη μιά φορά, που την είχε πάλι με αβαρία στο συνεργείο .... (ασχέτως αν δεν την χρειάστηκε ;)) Λοιπόν .... τί να μην στην ζητήσουν ;;;;; (αφού θα την δώσεις ασυζητητί ....;)) . |
Απόσπασμα:
|
τα σιδερα για μενα δε μετρανε!οποτε δεν εχω κανενα προβλημα να δανειζω αψυχα αντικειμενα!οποτε δανειζω αυτοκινητα και μηχανες σε κολητους φιλους!τη μηχανη με επιφυλακτικοτητα βεβαια,φοβουμενους μην παθει καποιος ατυχημα και μετα εχω τυψεις!
|
Η μηχανή μου είναι μια και μοναδική γιατί έχει την πρωτοποριακή ιδιότητα να είναι η δική μου! Αν την δώσω σε φίλο που απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης μου και μιας που είμαι και λίγο ματάκιας θα προτιμούσα να είμαι παρών στον βιασμό της σε αντίθετη περίπτωση μόνο για λίγο και για άκρως επιτακτική ανάγκη μπορεί να αφήσω το κοριτσάκι μου να κάνει μια αρπακτή! Αλλά και πάλι μετά όταν την ξαναπάρω νιώθω εξαιρετικά άβολα! Όλα αυτά για την κύρια μηχανή μου παλαιότερα που συντηρούσα δύο – τρεις δεν είχα πρόβλημα στα δεύτερα………..;)
|
Μόνο σε ένα συγκεκριμμένο φίλο θα την έδινα.
Σε κανέναν άλλο και ποτέ !!! Ξέρω είναι χαζό αλλά είναι το χούι μου έτσι. Sorry ... |
Προσοπικα η αποψη μου εχει αρκετα κοινα με την απαντηση του φιλου και συναδελφου Pepax με την διαφορα πως δεν θα επρεπε να μιλας φιλαρακι για ''βιασμο'' της μπουμπου σου γιατι θα επρεπε να ησουν μεσα ισόβια τωρα,χαχαχα!!!.......οπως και να χει πολυ δυσκολα θα την δανειζα...;);););)
|
η πραγματικοτητα για μενα ειναι καπου στη μεση,απο ολα τα πιο πανω...............:D
εαν ο φιλος ειναι καλος και εμπειρος αναβατης,πρεπει να νιωσει πως ειναι να οδηγας την καλυτερη μηχανη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δεν πρεπει να εισαστε μονοφαγαδες........:p:p:p:p |
Παιδια δεν ξερω ποσο χρονων ειστε η πως και σε ποια ηλικια οδηγησατε πρωτη φορα.Εγω εμαθα με τα μηχανακια φιλων μου
σε μια ηλικια που ειχαμε μηχανακι χωρις δικαιωμα να εχουμε διπλωμα!Σε μια ηλικια που οτι ειχαμε ηταν αγορασμενο απο χαρτζιλικι και καλοκαιρινη δουλεια.Αν μου ειχαν αρνηθει την βολτα και την προσοχη τους μην παθω τιποτα, ισως να μην ειχα ποτε αυτη τη σχεση με τις μηχανες που εχω σημερα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως οι φιλοι που εξακολουθουν να μας συντροφευουν, για μενα θα εχουν την μηχανη μου οποτε τη χρειαστουν!Ακομα κι αν την χρειαζομαι θα βρω τροπο να βολευτω. Και ξερω πως επειδη ειναι αυτοι που ειναι θα προσεξουν να την φερουν πισω σωοι και σωα! |
Ότι κάνουμε με όλα τα "υπάρχοντά" μας, το ίδιο κάνουμε και με τη μηχανή. Εξαρτάται πόσο "κουβαρντάδες" (στην ψυχή) είμαστε και πόσο πλούσια είναι τα συναισθήματά μας. Αν δίνουμε αβέρτα συναισθήματα στους τριγύρω μας και δεν είμαστε τσιγκούνηδες, μηχανές και τα τοιαύτα δεν μας απασχολούν. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για τους εαυτούς μας!
|
... κ εγώ την δίνω αλλά πρέπει να ξέρω πολύ πολύ καλά αυτόν που θ ανέβει... την έχω πάντως αρνηθεί πολλές φορές . δεν έχω μετανιώσει ούτε στην μία ούτε στην άλλη περίπτωση !
|
Απόσπασμα:
παντα ηθελα να κανω βολτα ενα R51!:p |
Απόσπασμα:
α ρε ντινο......εισαι απιθανος!!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
1.ντινοπουλος 2.gsmaniac 3................... |
Ρε παιδιά, άψυχα σίδερα είναι.Μπροστά στην φιλία δεν λέω ποτέ όχι:cool::D;)
|
λιστα oμαδικου testride R51 του φιλου gemara.............:D
1.ντινοπουλος 2.gsmaniac 3.Vasorfa:D:D:D:D 4................... (θελω και καλαθι......):D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Πάντα δάνειζα όλα τα οχήματα μου (μοτο και μηχ )
Μέχρι και εύδρομες είχαν πάει . Αλλα την μπουμπου δεν την δίνω Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου αλλαξε η τσέπη μου :( Κάτι να πάθει ...να πλαγιάσει απο το σταντ και να κτυπήσει στα καπακια .............δεν έχω καμιά όρεξη να πληρώνω γα.....τικα (γιατι θα ντραπείς να του ζητήσεις χρήματα) Στο κάτω κάτω λαλακιες κάνω και μόνος μου δεν χρειάζομαι βοήθεια :D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!