GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9102)

emix 03-02-2010 12:38

Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;

Ρε παιδια, να κανω μια ερωτηση θελω:

Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι οι 9 στους 10 μοτοσυκλετιστες που κυκλοφορουν τριβαλιτσοι μεσα στην Αθηνα ειναι οδηγοι BMW και ειδικα Adventure.

Μπορει ενας χριστιανος να μου εξηγησει τον λογο; Τι στο καλο κουβαλανε και πρεπει να ειναι τριβαλιτσοι; Ή μηπως νομιζουν οτι η ζωη τους ολη ειναι ενα Long Way Round ή Long Way Down;

Και ο λογος που αναρωτιεμαι τωρα δεν ειναι επειδη εχω ΚΤΜ ποια. Και BMW που ειχα παλια την ιδια απορια ειχα και γελουσα.

Τετοια βλεπουν οι υπολοιποι μη κατοχοι BMW και μας κοροιδευουν (βαζω και τον εαυτο μου μεσα, μιας και παλια ειχα BMW).

HAWK_46 03-02-2010 12:48

Απάντηση: Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;

9 τουρίστες είναι που έχουν χαθεί απο πέρυσι το καλοκαίρι και δεν ξέρουν πως να βγούν απο το κέντρο!!:sm7:
Υ.Γ. : το ξέρω οτι δεν ρώτησες εμένα, και σίγουρα δεν είναι ....Γιαπωνέζοι!!:cool::D

emix 03-02-2010 12:56

Καλη η απαντηση.:sm7:

Ποιο πολυ ρωταω αυτους που το κανουν αυτο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι και εδω μεσα υπαρχουν.

Θα ηθελα απλα να μου φωτογραφισουν με ανοιχτα τα καπακια και τις τρεις μπαγκαζιερες για να δω αν ειναι γεματες ή αδειες!
Παντα αυτη την απορια εχω. Να δω τι στο καλο κουβαλανε μεσα στην Αθηνα και χρειαζεται να εχουν και τις τρεις πανω.

:):)

MARK 03-02-2010 14:31

Να μην δείξουμε οτι έχουμε βαλίτσες.......:sm7:Εγώ δεν έχω........:sm7:

ntinopoulos 03-02-2010 14:38

και γιατι δε σταματας να τους ρωτησεις για να σου λυθει η απορια?:Απορία:

emix 03-02-2010 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 121743)
και γιατι δε σταματας να τους ρωτησεις για να σου λυθει η απορια?:Απορία:

Δεν τους εχω ρωτησει.
Ελεγα μηπως επαιρνα καμια απαντηση απο δω μεσα.
Δεν μπορει.Καποιος θα υπαρχει.

kostas_366 03-02-2010 15:23

Μπορεί να τους αρέσει η μοτοσικλέτα με τις 3 ή 2 βαλίτσες και να τις βάζουν. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Μπορεί και να βολεύει στο φόρτωμα άσχετα με το αν είσαι στην πόλη, μπορεί να τους κηνυγά και η γυναίκα τους, που μαζεύουν ένα σωρό <<άχρηστα>> (για εκέινη) πράγματα στο σπίτι και γεμίζει ο χώρος :):).
Αυτή είναι η γνώμη μου.

gsmaniac 03-02-2010 15:24

δεν νομιζω να το κανουν για φιγουρα,γιατι η κινηση με τις πλαινες,γινεται πολυ δυσκολη....;)
απο την αλλη νομιζω,οτι στο adve ειναι τοσο μικρες οι βαλιτσες,που αν εχεις μαζι αδιαβροχα,λαπτοπ και εισαι ψιλογιαπις:sm7:τις χρειαζεσαι:D

emix 03-02-2010 15:30

Δεν ξερω ρε παιδια.
Σεβαστες οι αποψεις και η καθε δικαιολογιες που μπορει να πει καποιος που το κανει αυτο, αλλα εμενα μου φαινεται αστειο.
Και το περιεργο ειναι γιατι, οπως ειπα, το 99% συμβαινει σε R1200GS Adv και οχι σε Varadero,Vstrom κλπ.
Και τα 1200RT ακομα που οι μπαγκαζιερες εχουν σχεδιαστει ως κομματι της μηχανης, κι αυτες ακομα κυκλοφορουν στην Αθηνα ετσι.
Σαφως και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα μεσα απο κατι τετοια μας εχει βγει το ονομα για τις bmw. Παλι βαζω και τον εαυτο μου μεσα ως πρωην κατοχο, παρολο που δεν το εκανα ποτε αυτο το πραγμα.

Τελος παντων.Ενας απλος προβληματισμος ειναι.

gsmaniac 03-02-2010 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 121762)
Δεν ξερω ρε παιδια.
Σεβαστες οι αποψεις και η καθε δικαιολογιες που μπορει να πει καποιος που το κανει αυτο, αλλα εμενα μου φαινεται αστειο.
Και το περιεργο ειναι γιατι, οπως ειπα, το 99% συμβαινει σε R1200GS Adv και οχι σε Varadero,Vstrom κλπ.
Και τα 1200RT ακομα που οι μπαγκαζιερες εχουν σχεδιαστει ως κομματι της μηχανης, κι αυτες ακομα κυκλοφορουν στην Αθηνα ετσι.
Σαφως και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα μεσα απο κατι τετοια μας εχει βγει το ονομα για τις bmw. Παλι βαζω και τον εαυτο μου μεσα ως πρωην κατοχο, παρολο που δεν το εκανα ποτε αυτο το πραγμα.

Τελος παντων.Ενας απλος προβληματισμος ειναι.

μπας και μιλας με τον georgep τον τελευταιο καιρο;;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:

emix 03-02-2010 15:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121766)
μπας και μιλας με τον georgep τον τελευταιο καιρο;;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:

Οχι,αλλα αν το κανει αυτος, θα ηθελα να ειχα την αποψη του.

Ααα, και να μην ξεχασει να μας φωτογραφισει τις μπαγκαζιερες μ ανοιχτα τα καπακια...!!!

:sm7::sm7:

wet & dirty 03-02-2010 15:41

υπαρχει λυση στην απορία σου....εχουν βαλιτσες για τα εργαλεια,για τρομπα βενζινης,μια δευτερη μπαταρια,μια αναρτηση,ενα φαναρι μπρος ,ενα φαναρι πισω,ενα φορτιστη μπαταρίας,κτλ:sm7::sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 03-02-2010 15:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 121770)
υπαρχει λυση στην απορία σου....εχουν βαλιτσες για τα εργαλεια,για τρομπα βενζινης,μια δευτερη μπαταρια,μια αναρτηση,ενα φαναρι μπρος ,ενα φαναρι πισω,ενα φορτιστη μπαταρίας,κτλ:sm7::sm7::sm7::sm7:

ξεχασες το σαζμαν......π@λι@βρωμιαρηΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα:D

wet & dirty 03-02-2010 15:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121774)
ξεχασες το σαζμαν......π@λι@βρωμιαρηΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα:D

ααα ναι εχεις δικιο και ενα σασμαν παραλιγο να το ξεχασω και φυσικα ενα διαφορικο!!!:p:p:p:p:p

kostas_366 03-02-2010 15:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 121777)
ααα ναι εχεις δικιο και ενα σασμαν παραλιγο να το ξεχασω και φυσικα ενα διαφορικο!!!:p:p:p:p:p

Είσαι κακιά:sm7::sm7:

wet & dirty 03-02-2010 15:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 121780)
Είσαι κακιά:sm7::sm7:

αφου το ξερεις με πιανουν οι κακιες μου καθε μερα 2-4:p:p:p

emix 03-02-2010 15:56

Τακη μου ελυσες ολες τις αποριες!!!!
:sm7:

Ενω εμεις οι ΚΤΜαδες δεν χρειαζομαστε τριπλετες.
Ετσι κι αλλιως καθε εβδομαδα (Τριτη ή Τεταρτη) ειμαστε στον Μαστορα!!!
Τι να τα κανουμε ολα αυτα μαζι μας; Τα εχει ο μηχανικος στο συνεργειο του.

ΥΓ.Πλακα κανω. Αλλωστε, χαλανε ποτε τα ΚΤΜ; Δεν χαλανε...!

wet & dirty 03-02-2010 15:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 121789)
Τακη μου ελυσες ολες τις αποριες!!!!

Ενω εμεις οι ΚΤΜαδες δεν χρειαζομαστε τριπλετες.
Ετσι κι αλλιως καθε εβδομαδα (Τριτη ή Τεταρτη) ειμαστε στον Μαστορα!!!
Τι να τα κανουμε ολα αυτα μαζι μας; Τα εχει ο μηχανικος στο συνεργειο του.

:sm7::sm7::sm7:ετσι ετσι καλα τα λες!!!!αλλα το δικο μου πρεπει να το λεω ΚΔΜ (ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ)ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ!!:sm7::sm7::sm7:

stavrouliasp 03-02-2010 15:58

Αυτό σε πείραξε..? Δεν απορείς που κυκλοφορούν άπειρες adv στο κέντρο της Αθήνας και από ελάχιστες εκτός ώς μηδενικές σε τίποτε βουνά(λέμε τώρα)..?

wet & dirty 03-02-2010 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 121792)
Αυτό σε πείραξε..? Δεν απορείς που κυκλοφορούν άπειρες adv στο κέντρο της Αθήνας και από ελάχιστες εκτός ώς μηδενικές σε τίποτε βουνά(λέμε τώρα)..?

αυτο πραγματικα ειναι που με χαλαει σαν πρωην και ισως νυν αναβατη BMW:hmmm:

emix 03-02-2010 16:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp ( 121792)

Καλα,αυτο τωρα ειναι ενα αλλο (μεγαλο) θεμα.
Την ιδια απορια εχω και για τους κατοχους των HP2.

syan 03-02-2010 16:29

Πάντως η απορία σου Ηλία δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάμματα...άλλοι τις κουβαλάνε γιατί τους αρέσει να τις βλέπουν, άλλοι γιατί πάνε για ψώνια, αλλοι μεταφέρουν κάτι, άλλοι έχουν κράνη, αδιάβροχα, εργαλεία και άλλοι για να κάνουν ορισμένους να απορούν...Μην συγκρίνεις ποτέ τις απαιτήσεις σου με αυτές των άλλων, λάθος σκεπτικό!!!

BUSA MAKIS 03-02-2010 16:35

Δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Δες την υπογραφή μου.

:sm7::sm7::sm7::sm7:

emix 03-02-2010 16:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 121825)
Πάντως η απορία σου Ηλία δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάμματα...άλλοι τις κουβαλάνε γιατί τους αρέσει να τις βλέπουν, άλλοι γιατί πάνε για ψώνια, αλλοι μεταφέρουν κάτι, άλλοι έχουν κράνη, αδιάβροχα, εργαλεία και άλλοι για να κάνουν ορισμένους να απορούν...Μην συγκρίνεις ποτέ τις απαιτήσεις σου με αυτές των άλλων, λάθος σκεπτικό!!!

Σιγουρα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.
Προσωπικα αν ηταν να κουβαλαω τριπλετα για να κυκλοφορω ετσι στο κεντρο της Αθηνας παλευοντας να χωρεσω αναμεσα στ αμαξια ή και να πηγαινω σχεδον οπως τ αμαξια, θα προτιμουσα να πηγαινα με αμαξι.
Βεβαια ειναι και το θεμα του δακτυλιου.Αλλα προσωπικα εξακολουθω να το βλεπω καπως αυτο το θεαμα, οταν,τονιζω και παλι, το 99% αυτου του θεαματος ειναι μονο με 1200 Adv. Δηλαδη οι βαραντεριστες δεν πρεπει να εχουν κρανη,αδιαβροχα,εργαλεια;

syan 03-02-2010 17:10

Βρε Ηλία δεν τόπιασες...Οπως εσένα σ' αρέσει να ταξιδεύεις λιτός με κανα δυό κυλίνδρους και 2 καθρέφτες (και το συμπαραστέκομαι), έτσι και ο άλλος θέλει την μουσική του, την ενδοσυνεννόησή του, τα καλούδια του....τις βαλίτσες του παντού..είπαμε BMWδάκηδες άλλη ράτσα (κατα την γνώμη μου σε μεγάλο ποσοστό..καλή). Και γιατί δεν κάνεις κριτική στους Varadero, V-strom, Ducati κτλ...Το τι βλέπουν τα μάτια μου καθημερινά ξέχνα το (πιστεύω και τα δικά σου..)...Ασε λοιπόν τα παιδιά με τις βαλίτσες και τις μουσικές να κάνουν το γούστο τους, κάνε και συ το δικό σου όπως το βρίσκεις δηλαδή και με τις απορίες δεν βρίσκεις άκρη.!! Να προσέχεις και πάντα όρθιος...!

emix 03-02-2010 17:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 121836)
Βρε Ηλία δεν τόπιασες...Οπως εσένα σ' αρέσει να ταξιδεύεις λιτός με κανα δυό κυλίνδρους και 2 καθρέφτες (και το συμπαραστέκομαι), έτσι και ο άλλος θέλει την μουσική του, την ενδοσυνεννόησή του, τα καλούδια του....τις βαλίτσες του παντού..είπαμε BMWδάκηδες άλλη ράτσα (κατα την γνώμη μου σε μεγάλο ποσοστό..καλή). Και γιατί δεν κάνεις κριτική στους Varadero, V-strom, Ducati κτλ...Το τι βλέπουν τα μάτια μου καθημερινά ξέχνα το (πιστεύω και τα δικά σου..)...Ασε λοιπόν τα παιδιά με τις βαλίτσες και τις μουσικές να κάνουν το γούστο τους, κάνε και συ το δικό σου όπως το βρίσκεις δηλαδή και με τις απορίες δεν βρίσκεις άκρη.!! Να προσέχεις και πάντα όρθιος...!

Η απορια μου ειχε να κανει με τα τριβαλιτσα.
Συμφωνω και εχω δει και βαραντεριστες (μιας που εστιασαμε σ αυτη την μηχανη) με επισης παραφορτομενες μηχανες.

Τεσπα. Φυσικα και ο καθενας κανει οτι θελει. Απλα, οπως ειπα, αν ειναι να παλευω μεσα στην Αθηνα να προσπαθω να μην βρουν οι μπαγκαζιερες αναμεσα στ αμαξια, καλυτερα να παρω αμαξι.
Ασφαλως και τους αφηνω να κανουν οτι θελουν. Αλλα θελω να δω μια τριπλετα ανοιχτη ρε παιδι μου!!!!
Να δω τι εχει μεσα. Δεν αποκλειεται η καθε μια να εχει απλα απο ενα τοστ (με ζαμπον τυρι μαλλον)
:sm7::sm7::sm7:

konstantinos 03-02-2010 17:58

φιλε αν θελεις να σου λυθει η απορια ανοιξε την τσαντα μιας γυναικας θα βρεις ενα σωρο αχρηστα μεσα το ιδιο ειναι και εαν ανοιξεις μια τριπλετα παλι αχρηστα θα βρεις και αυτο για μερικους για αλλους χρησιμα

geolag 03-02-2010 18:50

αν και δεν εχω adventure πιστευω οτι στις 3 βαλιτσες εχουν ενα κινητο συνεργείο για τα KTM VARADERO KAI VSTROM που βρίσκουν ακινητοποιημένο από βλάβη στο δρόμο τους.Ειναι τόσο συμπονετικοί που δεν μπορούν να βλέπουν τον συνάνθρωπο τους που έκανε μια λάθος επιλογή μια φορά να βασανίζεται μια ζωή.Ελπίζω να μη με γλωσσοφάτε και μείνω στο δρόμο.

vasorfa 03-02-2010 18:53

Δειαβαζω τοοοοοση ωρα τα σχολια ολων σας και καπιοα ειναι πολυ ευστοχα.....

αλλα......

δεν σκευτεστε ΑΠΛΑ.......

1)ο ελληνας και η επειδηξη ειναι το ενα και το αυτο.:p

2)οταν εχεις ενα μεγαλο μηχανακι......για να κανεις ακομα μεγαλυτερη εντυπωση---το κανεις μεγαλυτερο:sm7::sm7:(το μεγεθος μετραει)
3)αν κρινω απο τις δικιες μου βαλιτσες........που στην ουσια ειναι ισοθερμικες,,,,,και τι εννοω.....μαλλον μεταφερουν σουβλακια και πιτσες!!!!:sm7::sm7:(θυμαμαι περισυ το καλοκαιρι.....πλακωνα στα παγακια την αριστερη βαλιτσα και βουταγα μεσα τις μπυρες για την παραλια----δοκιμασμενο παιδια----40 βαθμους και τα μπυρωνια.....Μπομπα:D:D:D:D:D:D---για τους κοκοπροαιρετους...στην δεξια--λογο εξατμισης----εβαζα τα ....ζεστα:p:p:p)

gsmaniac 03-02-2010 20:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 121891)
Δειαβαζω τοοοοοση ωρα τα σχολια ολων σας και καπιοα ειναι πολυ ευστοχα.....

αλλα......

δεν σκευτεστε ΑΠΛΑ.......

1)ο ελληνας και η επειδηξη ειναι το ενα και το αυτο.:p

2)οταν εχεις ενα μεγαλο μηχανακι......για να κανεις ακομα μεγαλυτερη εντυπωση---το κανεις μεγαλυτερο:sm7::sm7:(το μεγεθος μετραει)
3)αν κρινω απο τις δικιες μου βαλιτσες........που στην ουσια ειναι ισοθερμικες,,,,,και τι εννοω.....μαλλον μεταφερουν σουβλακια και πιτσες!!!!:sm7::sm7:(θυμαμαι περισυ το καλοκαιρι.....πλακωνα στα παγακια την αριστερη βαλιτσα και βουταγα μεσα τις μπυρες για την παραλια----δοκιμασμενο παιδια----40 βαθμους και τα μπυρωνια.....Μπομπα:D:D:D:D:D:D---για τους κοκοπροαιρετους...στην δεξια--λογο εξατμισης----εβαζα τα ....ζεστα:p:p:p)

συγκεντρωσουυυυυυυυυ................:D
αριστερα εχεις την εξατμιση;););)

gemara 03-02-2010 20:23

Και που να' βλεπες δηλαδή κάποτε τους BMWάκηδες που είχαν και sidecar στη μηχανή και ήταν γεμάτη η Αθήνα και τα περίχωρα απ' αυτές... Εκεί να δεις απορία... ;)

vasorfa 03-02-2010 20:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121927)
συγκεντρωσουυυυυυυυυ................:D
αριστερα εχεις την εξατμιση;););)

επιτελους!!!!!:sm7::sm7:

τσιμπησε καποιος......:p:p:p

αν και ,,,,αλλον περιμανα να τσιμπησει:p:p:p:p

gsmaniac 03-02-2010 20:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 121933)
επιτελους!!!!!:sm7::sm7:

τσιμπησε καποιος......:p:p:p

αν και ,,,,αλλον περιμανα να τσιμπησει:p:p:p:p

και εγω νομιζα οτι εισαι ακομα θολωμενος απο τον κλεφτρονα..........:p:p:p:p

vasorfa 03-02-2010 20:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121937)
και εγω νομιζα οτι εισαι ακομα θολωμενος απο τον κλεφτρονα..........:p:p:p:p

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Μην μου το θυμιζεις:mad::mad:ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα:p:p:p:p

doukas 03-02-2010 20:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 121705)
Ρε παιδια, να κανω μια ερωτηση θελω:

Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι οι 9 στους 10 μοτοσυκλετιστες που κυκλοφορουν τριβαλιτσοι μεσα στην Αθηνα ειναι οδηγοι BMW και ειδικα Adventure.

Μπορει ενας χριστιανος να μου εξηγησει τον λογο; Τι στο καλο κουβαλανε και πρεπει να ειναι τριβαλιτσοι; Ή μηπως νομιζουν οτι η ζωη τους ολη ειναι ενα Long Way Round ή Long Way Down;

Και ο λογος που αναρωτιεμαι τωρα δεν ειναι επειδη εχω ΚΤΜ ποια. Και BMW που ειχα παλια την ιδια απορια ειχα και γελουσα.

Τετοια βλεπουν οι υπολοιποι μη κατοχοι BMW και μας κοροιδευουν (βαζω και τον εαυτο μου μεσα, μιας και παλια ειχα BMW).

Δεν ξέρουν πώς να τις βγάλουν
:sm7::sm7:

loulou1100gs 03-02-2010 21:34

Ενδεχόμενες απαντήσεις:
1.Να φαινόμαστε "τούμπανα"
2.Είναι πρόσθετο "ασφαλείας" σε περίπτωση πτώσης
3.Δεν χωράνε στο σπίτι και φωνάζει η κυρά
4.Μόλις γύρισα από τη λαϊκή και δεν πρόφτασα να τις βγάλω
5.Πού θ' ακουμπήσω τον καφέ και το lap-top;
6.Τι, τόσα λεφτά έδωσα, να μην τις φχαριστηθώ;

Σκηνικό προχτές: Πατησίων μετά την Ηπείρου προς Ομόνοια μεριά.Τυπάκος με Adv.1200, βαλίτσες, μπυφανάκι Rallye, κράνος Rallye, μπότες enduro πάνω από το τζιν, κύτταζε αν τον έβλεπαν οι άλλοι.
Ε τον μ.....:sm7:Οχι, μην βιάζεστε...Πινακίδες Αθήνας και μοτό μόλις βγαλμένη από πλυντήριο

wet & dirty 04-02-2010 00:47

αυτα εμενα δεν με χαλανε........αλλα τυπος στην ουλοφ παλμε με ανβε χωρις κρανος ρουχα μπογιαντζη και πουρο στο στομα που απο το πολυ πιπιλιμα εχει γινει ενα με το στομα του και δεν λεει να το πεταξει και μπροστα απο τον αερα εχει γινει σαν να εχει σκασει καψουλι...που πας ρε βλαχο....τον κοιταζα επιμονα και γελουσα μαζι με αλλες 2 μηχανες στο φαναρι....μολις με ειδε που κοιταζα (ημουν με το ΚΤΜ)πειρε τα πανω του(θα νομιζε οτι τον θαυμαζα:sm7::sm7::sm7:)

PITS 04-02-2010 01:49

γιατι οχι ρε παιδια δικες μας ειναι οτι θελουμε τις κανουμε, μην ξεχνατε πως οι μηχανες ειναι οι κατεξοχην ονειρομηχανες.. γιατι οχι???
μπορει να χρωσταω σε ολους η γυναικα μου να με κερατωνει με τον υδραυλικο απο τη δουλεια να μη μου τα λενε καλα....δεν μπορω να ταξιδεψω σε μια ερημο μακρια απο ολα αυτα????

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 04-02-2010 05:25

Ρώτησα τα παιδιά στον καφέ

και μου είπαν ..... "θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος" ....

Πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του καθενός,

να κινείται ΟΠΩΣ του αρέσει .....;)

Πιθανότατα, θ' αναρωτιέται κι αυτός ....

Τί τα θέλουν τα ΚΤΜ - καθαρόαιμα εντούρο στην Ομόνοια ;;;;;)

.

.

kostas-patra 04-02-2010 10:29

1100gs
σχεδόν πάντα τριβάλιτσος, πλέον

κεντρική: δυό κράνη, ένα το δικό μου βάλε βγάλε και ένα της συζύγου ή δικό μου για όποιον επιλέξω να πετάξω κάπου αν χρειαστεί

δεξιά: αδιάβροχο κάτω σε σακούλι, αδιάδροχο πάνω σε σακούλι, 1 ζευγάρι κάλτσες, 1 μπλουζάκι και μια φόρμα, για όταν θα χω γίνει παπί, από καμιά ξαφνική νεροποντή

αριστερή: εργαλεία, κομπρεσεράκι αέρος και φορτιστής, μπουκάλι λάδι, χταπόδια, σχοινί και χώρος για την τσάντα με το κολατσιό

την κεντρική την έβαλα, χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος αν την ήθελα, τελικά η καλή μου την ήθελε περισσότερο από μένα, σαν ασφάλεια, χωρίς να ακουμπάει βέβαια ποτέ. επηρεάζει τα μάλλα την οδηγητική συμπεριφορά της μηχανής, αλλά με τις ταχύτητες που πάω δεν έχω θέμα

οι πλαινές παίζουν τον ρόλο τους, όταν σου γέρνει και τελικά πέφτει η μηχανή στο πλάι, σηκώνεται πιο εύκολα και σπάει μόνο το *&^(*%^%$^&% το μπροστινό φλάς
σοβαρά, για κίνηση εντός πόλης, αν και δεν πολυβολεύουν, μόνο μια φορά έχω γδάρει πόρτα κάποιου και αυτό γιατί νόμιζε κείνος οτι το golf είναι παπί για να κάνει χωσίματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:05.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!