GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑBS FAILURE (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9386)

jbiltls 14-02-2010 12:18

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑBS FAILURE

Kατοχος 1150αdv..ανεβαινα πριν 2-3 μερες την κηφισιας και ξαφνικα δεν ειχα μπροστινη μανετα..:Απορία: ..ευτυχως χωρις δυσαρεστα αποτελεσματα..(μερικοι ισως το εχετε ηδη βιωσει αυτο).αbs ekτος λειτουργιας με φωτεινες ενδειξεις και του abs και το { !} που βρισκεται απο κατω..προσπαθωντας να το θεσω παλι οn λογω βροχης με ανοιγοκλεισμο διακοπτη ..εμπαινε σε λειτουργια αλλα για πολυ λιγο. Eβγαινε εκτος χωρις καν ενδειξη πλεον...τρομος!!!!! Mαλλον λογω συνεχων προσπαθειων με το διακοπτη.Για να μην μακρυγορω το εθεσα εκτος απο το κουμπι και ευχομουν να μην ειναι μοναδα. Τα περισσοτερα εξουσιοδοτημενα που ρωτησα μου ειπαν να το φερω απο εκει να το "φυσωσουν" αλλα 99% μοναδα...κοστος το ξερετε...με πονηρεψε με την ευκολια που μου το παν και ετσι κατεφυγα σε ενα φιλο που ο πατερας του ηταν για 33 χρονια τεχνικος στη mercedes-benz με γνωσεις λειτουργιας των αbs οταν το πρωτοακουσαμε σε αυτοκινητο!! μου ειπε θα το δει στο γκαραζ του αλλα 99% δεν ειναι μοναδα..με ρωτησε για κατασταση μπαταριας(αλλαγμενη)..το εφτιαξε αλλα δεν μου λεει τι εκανε(μυστικο επαγγελματος λεει) σεβαστο γιατι με χρεωσε 100 ευρω και εχω φρενα ξανα!!! τα 70ευρω ηταν ανταλλακτικο..δυστηχως δεν το μοιραστηκε μαζι μου για να σας το πω..απλα το καταθετω εδω για να πονηρευτειτε και εσεις με κατι αναλογο..ευχαριστω

Arkas 14-02-2010 12:35

Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑBS FAILURE

Δεν τού έδινες κάτι ακόμα για να μάθουμε κι εμείς την πατέντα;:D

jbiltls 14-02-2010 12:41

EΛΑ ΝΤΕ....:sm7:ARKA AΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ 22ΟΟΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ..ΤΑΣ ΙΔΙΑ Σ..ΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕRCEDES EΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΑ..ΧΡΕΩΝΟΥΝ...ΧΡΕΩΝΟΥΝ :o

boxerakias57 14-02-2010 14:37

πολυ ενδιαφερον αυτο

GAGARIN 14-02-2010 15:36

και πολυ ενδιαφερον ..............αλλα και κανενα ενδιαφερον............... αν δεν ξερουμε τι εκανε ο πατερας του φιλου ..............γιατι στον επομενο που θα βγει προβλημα θα παει να δωσει 2200 γιατι δεν θα εχει φιλο με πατερα μηχανικο................απο την μια ειναι σωστο που ασχοληθηκε και το εκανε, απο την αλλη αν με την γνωση του βοηθησει καποιους τι θα γινει θα του ''φανε'' την δουλεια? ή πιστευει οτι ο καθενας με το συγκεκριμενο προβλημα ρωτοντας θα τον βρει και ετσι θα χει ''πελατες?

δεν το καταννοω να μπορω να βοηθησω καποιον και να μην το κανω .......απο την στιγμη που δεν θα εχω αμμεσο επαγγελαμτικο οφελος

jbiltls 14-02-2010 19:07

ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ABS 2200EYRΩ- KAI ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ MAIL ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...Ο ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΗ ΕΡΓΑΛΙΟΘΗΚΗ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗ BMW...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΒS///AΛΛΑΓΗ ΜΟΝΑΔΑΣ.....ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ....;)

GAGARIN 14-02-2010 20:26

συμφωνω με τα λεγομενα σου ................ο λογος που εγραψα το παραπανω ποστ δεν ειναι να θιξω εσενα αλλα ουτε και τον συνταξιουχο μηχανικο, με το να μοιραζεσε μαζι μας το συμβαν σιγουρα μας βοηθας να ημαστε υποψιασμενοι στην ''ευκολη'' λυση που δινουν τα συνεργεια, αλλα απο κει και περα ....................κενο....................γιατι οταν το συνεργειο σου πει <<ΜΟΝΑΔΑ ΑΒS =2200>> και δεν εχεις αλλες επιλογες διαγνωσης με εξοιδικευμενες γνωσεις πας σαν το προβατο Μ.Σαββατο σωστα?

αυτο λοιπον που δεν μπορω να κατανοησω ειναι οτι εσενα στο φτιαξε με δικια σου ευθυνη φυσικα, οκ (και για μενα πολυ καλα εκανες, και γω το ιδιο θα κανα μαλλον) απλα θα ηθελα να μαθω πιο ειναι αυτο το ανταλλακτικο που κρατιεται μυστικο και πιο το οφελος του να κραταει αυτο το μυστικο? (απο σενα φυσικα)

φιλικα ολα τα παραπανω

saitman 14-02-2010 20:53

το ABS αποτελειται απο το μηχανικο κομματι και το ηλεκτρικο κομματι.μπορει να σου αλλαξε βαλβιδοφορο.πολλες φορες ειναι και θεμα γειωσης.αυτα βλεπω καθημερινα στα αυτοκινητα τουλαχιστον.

saitman 14-02-2010 20:56

μηπως ηταν σεβρο?

jbiltls 14-02-2010 21:05

δεν μου το πε προφανως για να μην θιξει το εξουσιοδοτημενο συνεργειο οπου ΠΗΓΑΙΝΑ λογο προφανους απλης τελικα λυσης και δευτερον ισως να το δει και ερασετεχνικα σαν extraδακι εφοσον του εξηγησα το τι χρεωνει η αντιπροσωπια και με την ευκολια που μου το πε....(προσωπικη μου αποψη)τονιζω οτι εδωσα 100ευρω.. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 2200!!ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΧΕΙΣ ΦΡΕΝΑ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΙΣ ΠΟΥ..ΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ" ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΛΠ..ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ:mad:....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ...ΑΝ ΔΕΚΤΕΙ -ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ -ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!!!

siraxanz 14-02-2010 21:09

Αφού ανοίξατε αυτό το θέμα να πω και εγώ την εμπειρία μου για ABS σε GS1150.
Πρίν 2.5 χρόνια άλλαξα μπαταρία, τοποθέτησα YUASA Battery Type: 51913.
Για να μην πλατιάζω και γίνομε βαρετός, η μπαταρία είχε ¨θέμα¨ τι? Ποτέ δεν κατάλαβα.
Υποψιάζομε ότι ήταν πολυκαιρινή γιατί από όταν την τοποθέτησα άρχιζαν τα προβλήματα με το ABS.
Ενώ έμπενε κανονικά το ABS, μετά από 20 κμ εβγαινε και δεν είχα ABS.:hmmm:
Όλο νόημα ο μάστορας, μετά το μπρίζωμα της μοτο στο κομπιουτερ, για μονάδα μιλούσε:mad:.... να πω εδώ ότι η μπαταρία εκκινούσε τη μοτο κανονικά,
Πέρασε 1.5 χρονος με τα πήγαινε έλα για τα κανονικά σερβις, 2 τον αριθμό, συζητάγαμε το θέμα του ABS, αλλά δεν βρισκόταν λύση.
Έφτασα ένα διάστημα να το απενεργοποιώ το ABS πριν ξεκινήσω...:(
Τον περασμένο Σεπτέμβρη αποφάσισα να αλλάξω μπαταρία χωρίς να έχω προβλήμα με την εκκίνηση, απλά γιατί είχα υποψία για τη μπαταρία, ε από τότε έχω άριστο ABS.
Τι να πω, μήπως η επισκευή σου ήτανε ένα καλό φόρτισμα της μπαταρίας σου???? :hmmm:
Ελπίζω πως όχι.:)
Ποτέ ξανά εύχομε γιά εσένα για εμένα και για όλους!! :D

jbiltls 14-02-2010 21:13

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕΡΒΟ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΟΙΜΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ

jbiltls 14-02-2010 21:20

MPATARIA ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ...ΟDYSSEY...ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ..ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ..ΜΟΝΑΔΑ????:mad::mad:

Albatros 15-02-2010 14:06

Λοιπόν αν χαλάει BMW θα πηγαίνουμε σε μαστόρια της MERSENDES και αντιστρόφως...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jbiltls 15-02-2010 23:09

ισως και να ναι ετσι;)

MIHALIS TZIMAS 19-02-2010 18:59

τουλάχιστον κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για αυτούς που έχουν πρόβλημα

jbiltls 19-02-2010 19:41

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ BMW ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ABS TOY ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ PM KAI TOY TO METABIBAΖΩ.,,ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ...ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ!!!!!:D

MIHALIS TZIMAS 19-02-2010 20:27

για να καταλάβω , τον ενδιαφέρει να βγάζει χρήματα απο αυτήν την δουλειά η όχι;

MIHALIS TZIMAS 19-02-2010 20:27

η θέλει να ασχολείται μόνον με τα αυτοκίνητα

jbiltls 19-02-2010 21:18

....NAI OΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ABS..TA ΓΝΩΣΤΑ...2200 ΕΥΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ...:D....ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..;)ΚΟΣΤΟΣ/ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΒS..100EYΡΩ...;)(Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ):cool:

jbiltls 19-02-2010 21:19

...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΝ ΤΣΑΜΠΑ THIS YEAR!!!:D

jbiltls 19-02-2010 21:25

[QUOTE=jbiltls;128018]...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΝ ΤΣΑΜΠΑ THIS YEAR!!!:D...ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ..ΑΠΛΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ $$$$ ΑΠΟ ΤΑ 2200 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΜΕΝΑ

kostasmats 19-02-2010 23:43

μεγαλη πληγη εξυσες φιλε μου.το προβλημα με τα συνεργεια ειναι ατελειωτο ,ειχα και εγω παρομοιο προβλημα αλλα ευτυχως ο μηχανικος μου ειναι γατος και το εφτιαξε με το ιδιο ποσο(100).ας ψαχνομαστε περισοτερο παιδια και ολο και καποιο κερδος θα εχουμε,ισως παρουν χαμπαρι και τα συνεργεια οτι ξυπνησαμε και μαθουν να σεβονται το πορτοφολι μας!

kostas_366 20-02-2010 04:09

Καλή φάση, γιατί αμέσως το μυαλό πάει στα 2200ε.
Να πω βέβαια ότι κάπου καταλαβαίνω και το συνεργείο, γιατί αν ασχοληθεί με τα 30ε και δεν πετύχει και ξαναασχοληθεί, και ξανά και ξανά, δεν θα πάρει ποτέ μεροκάματο το συνεργείο. Γι αυτό λέει μονάδα και ξεμπερδεύει.
Μια χάρη, κέρνα τον μάστορα μια μπύρα και από εμένα.

MIHALIS TZIMAS 20-02-2010 10:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jbiltls (ÌÞíõìá 128017)
....NAI OΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ABS..TA ΓΝΩΣΤΑ...2200 ΕΥΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ...:D....ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..;)ΚΟΣΤΟΣ/ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΒS..100EYΡΩ...;)(Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ):cool:

ευτυχώς ακόμα φρεναρω

jbiltls 20-02-2010 10:43

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΝΕΙΣ "ΞΕΡΟΣ"..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΝΑΔΑ 2200ΕΥΡΑ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΥΣΩΣΑΝ ΚΑΙ THATS IT. ENΩ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕ:"ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ"...ΟΠΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΙΞΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΜW...KAI EINAI KAI ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ .:hmmm:...ΑΝΥWAY ΜΕΣΩ FORUM ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ,ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ.ΚΛΠ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ "ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ" ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ....ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..:)

jbiltls 20-02-2010 10:49

:sm8:MIXAΛΗ ....

alx_k 20-02-2010 10:52

Ολα ωραια και χρησιμα φιλε μου αλλα αυτη η συνηθεια να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι πολυ κουραστικη για εμας που προσπαθουμε διαβασουμε.
Χωρις παρεξηγηση, ετσι?

jbiltls 20-02-2010 10:59

ok sorry.;)

alx_k 20-02-2010 11:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jbiltls (ÌÞíõìá 128102)
ok sorry.;)

:sm8:

margot 20-02-2010 21:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats (ÌÞíõìá 128040)
μεγαλη πληγη εξυσες φιλε μου.το προβλημα με τα συνεργεια ειναι ατελειωτο ,ειχα και εγω παρομοιο προβλημα αλλα ευτυχως ο μηχανικος μου ειναι γατος και το εφτιαξε με το ιδιο ποσο(100).ας ψαχνομαστε περισοτερο παιδια και ολο και καποιο κερδος θα εχουμε,ισως παρουν χαμπαρι και τα συνεργεια οτι ξυπνησαμε και μαθουν να σεβονται το πορτοφολι μας!

Να μην σας πω για την εμπειρία μου με το ABS όπου σε γνωστή άντιπροσωπεία μου είπαν ότι θέλω καινούργιο (Ευρώ 1.050) υποτίθεται μου το έβγαλαν εκτός λειτουργίας (όπως τους το ζήτησα) και τελικά το ABS λειτουργούσε σε χαμηλές ταχύτητες (δεν λειτουργούσε σε μεγάλες ταχύτητες) και μου το έφτιαξε φίλος με πολύ λίγο κόστος.....
Και μιλάμε για θέμα ασφαλείας!!!!Τα έχω πάρει και για το ότι με θεωρούν άσχετη (που δεν αντιλέγω ότι είμαι ) αλλά το γεγονός είναι ότι δεν σέβονται τον πελάτη και βάζουν και την ασφάλειά του σε κίνδυνο:mad:
Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί με τις λύσεις:Απορία:γνωστών συνεργείων.

kostasmats 20-02-2010 22:53

τελικα βρεθηκε λυση Μαργαριτα?

jbiltls 21-02-2010 14:59

...τελικα δεν ειμα ο μονος!!!!!!!:Απορία::sm7:...γ....ω τα εξουσιοδοτημενα τους:D

margot 21-02-2010 20:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats (ÌÞíõìá 128223)
τελικα βρεθηκε λυση Μαργαριτα?

και βέβαια βρέθηκε λύση και μάλιστα πολύ καλή (σου έχω ήδη στείλει μήνυμα)

Ευχαριστώ και πάλι:)

margot 21-02-2010 20:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jbiltls (ÌÞíõìá 128318)
...τελικα δεν ειμα ο μονος!!!!!!!:Απορία::sm7:...γ....ω τα εξουσιοδοτημενα τους:D

Δεν είσαι ο μόνος:sm7:έτσι όπως τα λές για τα εξουσιοδοτημένα τουςΝεύρα

kostas-patra 22-02-2010 16:01

κάτι από μένα

1. στα εξουσιοδοτημένα δεν είναι μαντρωμένοι όλοι οι μάστορες ή μόνο οι καλοι

2.τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι κοινοφελή ιδρύματα, αλλά εμπορικές επιχειρήσεις σαν όλες τις άλλες. προσπαθώντας να παρουσιασουν κέρδη, μερικές φορές, όπως και σε συνεργεία μη εξουσιοδοτημένα παρατηρούνται φαινόμενα αναίτιων εγχειρήσεων και αυτό είναι εμπορική τακτική

3. στα εξουσιοδοτημένα πληρώνεις την εξειδίκευσή τους επειδή ακριβώς ασχολούνται με συγκεκριμένη γκάμα μηχανών και τους γίνονται σεμινάρια

4. σε εργασίες εξουσιοδοτημένων δίνεται εγγύηση επί της εργασίας και των ανταλλακτικών, χωρίς να χρειάζεται να πιάνεσαι στα χέρια με τον μαστρομήτσο

5. στην μπινιά που θα σου παίξουν τα εξουσιοδοτημένα κάνεις μερικές ενοχλητικές αναφορές, φαξ, ημέλια και περιμένεις την αποκαθήλωση του κυρίου και την συγνώμη του επι τάπητος

6.διαθέτουν ροπόκλειδο

7. στο κουτί του και μόνο προς επίδειξη στους άπιστους θωμάδες

προσοχή, σε εργασίες σε οποιόδηποτε συνεργείο, η απόδειξη πληρωμής αποτελεί απόδειξη εργασιών και τα ανταλλακτικά που αφήνετε που σας είναι φαινομενικά άχρηστα ανακατασκευάζονται και κάποiος επόμενος πελάτης πληρώνει τον κούκο για αηδόνι, βλέπε hall sensors!

John1150 23-03-2010 14:09

Αν μπορεσουμε να μαθουμε θα ειναι καλο.. και εγω προβλημα με το abs που βγαινει off .. Διαγνωση: αλλαγη μοναδας .

emix 23-03-2010 15:40

Σαν παθων που ειμαι απο το δικο μου GS, η μοναδα κοστιζει 2200ευρω και "δεχτηκε" υποτιθεται η μαμα BMW να μου κανει εκπτωση καλης εγγυησης 50%. Ετσι πληρωσα 1100+60εργασια.

Δεν ξερω τι μπορει να παιχτηκε πισω απο την πλατη μου, αλλα οπως ειχα κανει και τοτε, ειχα ευχαριστησει τον Βασιλη (Fast&Furiοus) που εδωσε αυτη την λυση, γιατι 2200 δεν μπορουσα να δωσω και θα πηγαινα σε λυση 800ευρω για μεταχειρισμενο ανταλλακτικο (και ο Θεος βοηθος)!

Σιγουρα παιζονται πολλα πραγματα πισω απο την πλατη μας.

jbiltls 23-03-2010 15:44

κανεις δεν ξερει τι μας χρεωνουν δυστηχως.....:mad:

Jojos_X 02-04-2010 15:40

Αρχικά να ευχαριστήσω τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και μου πρότειναν λύσεις.

Ευχαριστώ τον Κώστα (kostas_patra) που με παρέπεμψε στο συγκεκριμένο νήμα, το Γιάννη κ τη Μαργαρίτα που, με όλη την καλή διάθεση αλληλοβοήθειας που πρέπει να υφίσταται μεταξύ των αναβατών, μου συνέστησαν δύο πιθανές λύσεις.

Ακόμα, και παρά το γεγονός ότι ασχολήθηκε ένας από τους προτεινόμενους μάστορες με τη μηχανή μου με ένα μέχρι τώρα κόστος περί των 400 ευρώ το πρόβλημα δεν έχει αρθεί. Συνεχίζω όμως την προσπάθεια με τον επόμενο μάστορα κ θα σας έχω νέα από βδομάδα.

Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω κ να φωνάξω

Μ Ε Γ Α Λ Η Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

για κανένα λόγο μην δώσετε χρήματα προκαταβολικά παρά μόνο όταν έχει αρθεί η βλάβη ή σας έχει εξηγηθεί η μεθοδολογία της προσπάθειας που θα ακολουθηθεί διότι πιθανά μαγικά κ μυστικά ματζούνια του εκάστοτε μάστορα να καταλήξουν στο δικό μου αποτέλεσμα, δηλαδή να έχεις ένα σοβαρό κόστος χωρίς να έχεις λύση ή σε ακόμα σοβαρότερο να σας κάνουν ακόμα και περαιτέρω ζημιά στη μηχανή.

Λεπτομέρειες για τα απίστευτα που είδα μέχρι τώρα αλλά και, ελπίζω, σχετικά με την άρση του προβλήματος θα δώσω όταν βρω λύση στο δικό μου.

Κ πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μέχρι τώρα προσπαθούν να βοηθήσουν.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!