GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Στο αυτόφωρο σε λίγο ο υπάλληλος της Αιγαίου Α.Ε. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10167)

xurxes 22-03-2010 09:18

Στο αυτόφωρο σε λίγο ο υπάλληλος της Αιγαίου Α.Ε.

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

http://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg...E%B9%CE%B1.jpg
Σε λίγο παραπέμπεται στο αυτόφωρο ως κατηγορούμενος, ο υπεύθυνος υπάλληλος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ο οποίος απαγόρευσε τη διέλευση σε πολίτη, που αρνήθηκε να πληρώσει διόδια στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.

Μην πληρώνετε τα διόδια σε ...

δρόμους που έχουν προβλήματα. Σας καλύπτει η Ευρωπαική νομοθεσία και οι ιδιώτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

troktiko: Στο αυτόφωρο σε λίγο ο υπάλληλος της Αιγαίου Α.Ε.

Mexicanos 22-03-2010 12:19

Απάντηση: Στο αυτόφωρο σε λίγο ο υπάλληλος της Αιγαίου Α.Ε.

Άντε να γίνεται η αρχή σιγά σιγά........

boxmac 22-03-2010 12:31

Είμαι περίεργος.Θα του το κόψουν ή θα του χαϊδέψουν το κ......κι ;;;;;Νεύρα

gsmaniac 22-03-2010 13:41

βασιλη.....επιστρεφοντας απο την πιτα εχθες το μεσημερακι,στα διοδια της λαρισας,ΔΕΝ μας αφησαν να πληρωσουμε...:cool::cool::cool:
ηταν 20 ατομα,οι οποιοι σηκωναν τις μπαρες και η αστυνομια,απλα κοιτουσε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ειναι πολυ υποπτο,που ΔΕΝ γινονται μυνησεις.....
ειναι σαν να μπεις στο μαγαζι μου,να μην πληρωσεις και να μην αντιδρασω:hmmm::hmmm:
ολα θα τα δουμε στην ελλαδαρα;););)

GeorgeP 22-03-2010 14:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 139480)
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

http://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg...E%B9%CE%B1.jpg
Σε λίγο παραπέμπεται στο αυτόφωρο ως κατηγορούμενος, ο υπεύθυνος υπάλληλος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ο οποίος απαγόρευσε τη διέλευση σε πολίτη, που αρνήθηκε να πληρώσει διόδια στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.

Μην πληρώνετε τα διόδια σε ...

δρόμους που έχουν προβλήματα. Σας καλύπτει η Ευρωπαική νομοθεσία και οι ιδιώτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

troktiko: Στο αυτόφωρο σε λίγο ο υπάλληλος της Αιγαίου Α.Ε.

Οποισδηποτε κανει μυνηση σε σε οποινδηποτε πολιτη εφοσον ισχυει το αυτοφορο παει αυτοφορο!! το αποτέλεσμα να σας ενδιαφερει (το οποιο θα ειναι υπερ του υπαλληλου και ο εναγων θα πληρωσει τα δικαστικα εξοδα, εδω ειμαι κι εδω ειμαστε) αλλα το κυριοτερο που πρεπει να σας ενδιαφερει ειναι η αντιδραση της Εταιρειας!!! Και μην ξεχνατε οτι:
  1. ο εναγομενος εχει ολο το νομικο τμημα της εταιρειας για δικηγορικη υποστηριξη και
  2. ΔΕΝ ΜΑς ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!! διαβαστε το γραμμα μου στο περιοδικο ΜΟΤΟ οπου αναφερομαι στην συγκεκριμενη νομοθεσια εκτενως και ειδικα στο κομαμτι που λεει οτι ''καθε κρατος μελος εχει δικαιωμα να εφαρμοσει διοδια ακομα και σε δρόμους όπου δεν υφισταται οι προυποθεσεις (δυο λωριδες κυκλοφοριας με διαχωριστικη νησιδα κ.λ.π.) οταν συντρεχουν ιδιαιτεροι λογοι π.χ. μη υπαρξη τετοιου οδικου δικτυου!!
Πανω σε αυτο το σκελος (Νο 2) της Ευρωπαικη νομοθεσιας συζητιωνταν αν θυμασται να εφρμοσθουν διοδια για την εισοδο των αυτοκινητων στο δακτυλίο των Αθηνων!!
Μην ακουτε τους ηλιθιους του καθε μπλοκ, θα βρεθειτε εκτεθειμενοι!

boxmac 22-03-2010 14:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 139593)
!!!! διαβαστε το γραμμα μου στο περιοδικο !

Είναι δύσκολο αν δεν παραβαίνονται κάποιοι κανόνες (αν παραβαίνονται να σβηστεί το μήνυμα παρακαλώ) να γράψεις εδώ αυτά που ξέρεις για να βγάλουμε μια άκρη τελικά;;;;;;Γιατί στα μισά site λένε μην πληρώνει κανείς και στα αλλα μισά πληρώστε σαν βλάκεςΝεύρα

MARK 22-03-2010 16:53

Επιτέλους......:hmmm:

Mexicanos 22-03-2010 17:17

Απόσπασμα:

Οποισδηποτε κανει μυνηση σε σε οποινδηποτε πολιτη εφοσον ισχυει το αυτοφορο παει αυτοφορο!! το αποτέλεσμα να σας ενδιαφερει (το οποιο θα ειναι υπερ του υπαλληλου και ο εναγων θα πληρωσει τα δικαστικα εξοδα, εδω ειμαι κι εδω ειμαστε) αλλα το κυριοτερο που πρεπει να σας ενδιαφερει ειναι η αντιδραση της Εταιρειας!!! Και μην ξεχνατε οτι:
  1. ο εναγομενος εχει ολο το νομικο τμημα της εταιρειας για δικηγορικη υποστηριξη και
  2. ΔΕΝ ΜΑς ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!! διαβαστε το γραμμα μου στο περιοδικο ΜΟΤΟ οπου αναφερομαι στην συγκεκριμενη νομοθεσια εκτενως και ειδικα στο κομαμτι που λεει οτι ''καθε κρατος μελος εχει δικαιωμα να εφαρμοσει διοδια ακομα και σε δρόμους όπου δεν υφισταται οι προυποθεσεις (δυο λωριδες κυκλοφοριας με διαχωριστικη νησιδα κ.λ.π.) οταν συντρεχουν ιδιαιτεροι λογοι π.χ. μη υπαρξη τετοιου οδικου δικτυου!!
Πανω σε αυτο το σκελος (Νο 2) της Ευρωπαικη νομοθεσιας συζητιωνταν αν θυμασται να εφρμοσθουν διοδια για την εισοδο των αυτοκινητων στο δακτυλίο των Αθηνων!!

Γιώργο ποιος του δίνει το δικαίωμα να μην σε αφήσει να περάσεις????Κανένας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ........

Gazi 22-03-2010 17:46

Απόσπασμα:

2. ΔΕΝ ΜΑς ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!! διαβαστε το γραμμα μου στο περιοδικο ΜΟΤΟ οπου αναφερομαι στην συγκεκριμενη νομοθεσια εκτενως και ειδικα στο κομαμτι που λεει οτι ''καθε κρατος μελος εχει δικαιωμα να εφαρμοσει διοδια ακομα και σε δρόμους όπου δεν υφισταται οι προυποθεσεις (δυο λωριδες κυκλοφοριας με διαχωριστικη νησιδα κ.λ.π.) (Το κράτος έχει δικαίωμα και όχι ο ιδιώτης) -οταν συντρεχουν ιδιαιτεροι λογοι π.χ. μη υπαρξη τετοιου οδικου δικτυου!!

Παρόλα αυτά,ακόμη και άν αποδειχτεί ατύχημα από υπαιτιότητα του οδοστρώματος,σε ποιόν απευθύνεσαι?Αμα βρείτε την άκρη,πείτε την και σε εμένα να ξέρω.....Από ΥΠΕΧΩΔΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚ/ΝΙΩΝ,ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....Τα χρήματα που πληρώνεις στα διόδια...Ποιός τα παίρνει για να αναλάβει και την ευθύνη???

GeorgeP 22-03-2010 18:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos ( 139673)
Γιώργο ποιος του δίνει το δικαίωμα να μην σε αφήσει να περάσεις????Κανένας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ........

Καλα τωρα λες οτι θες και με το συμπαθειο!!! Εχεις συνηδητοποιησει οτι ο δρόμος δεν ανηκει σε εσενα κι εμενα πια αλλα ειναι Ιδιωτικος για 30 χρόνια και προς Δημοσια Χρηση? Σαν το ταξι και σαν ολα τα οχηματα Δ.Χ.!!!!!! Αν πεις στον Ταξιτζη αντε και γ.......θα σε κατεβασει απο το αυτοκινητο θες δε θες γιατι ειναι δικο του αλλα το χρησιμοποιουν ολοι=Δ.Χ.
Δηλαδη εγω κι εσυ εχουμε την χρηση εννατι αντιτοιμου αλλα ανηκει στον.....Μητσο!! Ο οποιος Μητσος αν δεν τον πληρωσεις για να περασεις ¨η θα σε σαπισει ¨η θα σου κανει μυνηση ¨η δεν θα σε αφησει να περασεις!!!! Και καλα ο υπάλληλος δεν σε αφησε......με ποιο δικαιωμα άλλωστε!! Αν αντι για υπαλληλο υπηρχε εκεινο το κενο κουβουκλιο με τον κανεναν μεσα, σαν της Ιταλιας και Γαλλιας, ποιος ΔΕΝ θα μπορουσε να σε σταματησει αν δεν πληρωνες?? ο Κανενας!!! η μπαρα δεν θα ανοιγε αν δεν την εσπαγες κι εσυ θα πληρωνες μην εχοντας να κανεις αλλιως!!!!!

Καταλαβες Γιωργο μου για ποσους λογους μας λεω ''Τσαμπα μαγκες''??
Αν τα διοδια ηταν αυτοματα θα σου ελεγα εγω ποσοι δεν θα πληρωναν!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!