![]() |
Φλαντζα F800GS
Ναι ναι καλα διαβασατε! ηρθε και εμενα η ωρα μου να παω να αλλαξω την φλαντζα κεφαλης στο 800αρακι μου:yz πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που ειναι βορεια και τον ρωτησα αν καθε 6000 χλμ πρεπει να κανουμε το ιδιο πραγμα!!!:hmmm: μου ειπε οτι εχει βγει ανακληση και οτι εχει βελτιωθει η φλαντζα, οτι θα βαλει και φλαντζοκολα και το προβλημα θα παψει! εκλεισα ραντεβου για δευτερα!
βεβαια ενας φιλος που πηγε για το ιδιο προβλημα μεσα στην εγγυηση μου ειπε οτι του ζητησαν 50 ευρω για την εργασια!! :hmmm: δηλαδη η φλαντζα μεσα στην εγγυηση αλλα η εργασια εργασια!!!! ξερει κανεις τπτ??? |
Απάντηση: Φλαντζα F800GS
Μην μασάς, δεν ισχύει τίποτα για τα εργατικά. ΔΩΡΕΑΝ. Την άλλαξα στα 7000χλμ και έκτοτε όλα ok. Σήμερα έχω 17500χλμ.
|
ολα δωρεαν ειναι αρχηγε....
|
εχεις διαρροη?
|
Μην φανταστεις.... οτι γινεται πανικος!!!! εχεις δακρυσει λιγο και εχει λερωσει τοπικα!!!;)
|
-Πραγματι η φλατζα ειναι βελτιωμενη
-Σωστα σου ειπε το συνεργειο, να βαλει και φλατζοκολα καλου-κακου -Εξτρα χρεωση;;; ΟΧΙ βεβαια -Το πολυ δυο ωριτες δουλεια και ποτε παλι προβλημα,κυριως λογω της φλατζοκολας |
Ααα!! και κατι αλλο
Η φλαντζα που χανει λαδια δεν ειναι φλαντζα κεφαλης,αλλα του καπακιου βαλβιδων ;) |
το θεμα σε συνεργειο της Μιχαλακοπουλου το χουν λυσει απο το 2008.Στα ασφαλτινα 800.Κ ειναι δυνατον 2 χρονια μετα να μην βαζουν μια φλαντζα της προκοπης...
|
...απ ΄ότι ξέρω οι μοτοσυκλέτες έρχονται με τον κινητήρα "δεμένο"....
η επιλογή της φλάντζας είναι θέμα γραμμής παραγωγής και όχι Ελληνική επιλογή...;) |
Καλημέρα σε όλους,
εγώ έχω αλλάξει τη πάνω φλαντζα ήδη 2 φορές και μια τη κάτω αυτή στη ποδιά. Και τις 3 φορές λογω διαρροής και ευτυχώς μέσα στην εγγύηση (επομένως δίχως κόστος). |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!