GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κράνη (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=64)
-   -   πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο το κρανος (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10790)

athaneco 19-04-2010 20:54

πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο το κρανος

εχω ενα συστεμ 6 και εχει πολλες γρατζουνιες στο κελυφος , υπαρχει τροπος να το κανω να μοιαζει σαν καινουριο? ειχα διαβασει σtο βιβλιο οδηγιων οτι για επιδιορθωση πρεπει να το παω σε καποιον ειδικο. υπαρχει τιποτα εδω στην bmw που σενιαρει τα κρανη με οικονομικο τροπο?

gsmaniac 19-04-2010 21:29

Απάντηση: πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο το κρανος

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από athaneco ( 150771)
εχω ενα συστεμ 6 και εχει πολλες γρατζουνιες στο κελυφος , υπαρχει τροπος να το κανω να μοιαζει σαν καινουριο? ειχα διαβασει σtο βιβλιο οδηγιων οτι για επιδιορθωση πρεπει να το παω σε καποιον ειδικο. υπαρχει τιποτα εδω στην bmw που σενιαρει τα κρανη με οικονομικο τροπο?

χοντρη αλοιφη πρωτα και μετα ψιλη....;)
αν εχει φυγει το χρωμα ,μην περιμενεις πολλα πραγματα..:hmmm:

gs 650 19-04-2010 23:37

:sm8::sm8::sm8:

athaneco 20-04-2010 00:04

γιατι ειναι τοσο ευαισθητη η επιφανεια του κελυφους..για να παιρνουμε καινουρια ? οταν φαινονται ασχημα. αλλη ερωτηση , ειναι φυσιολογικο να σε κουτουλαει ο συνεπιβατης με το κρανος του? ενω το προσεχω το κρανος γενικα, αυτος ειναι ο λογος που ειναι κουτουλημενο πισω μονο και σε μερικα σημεια εχει δυστυχως εχει φυγει και το χρωμα. κριμα και ειναι τοσο ομορφο κρανος...:confused:

athaneco 20-04-2010 00:05

κουτουλημα μετα απο φρεναρισμα (φυσιολογικο φρεναρισμα)

Capitain 20-04-2010 22:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από athaneco ( 150881)
γιατι ειναι τοσο ευαισθητη η επιφανεια του κελυφους..για να παιρνουμε καινουρια ? οταν φαινονται ασχημα. αλλη ερωτηση , ειναι φυσιολογικο να σε κουτουλαει ο συνεπιβατης με το κρανος του? ενω το προσεχω το κρανος γενικα, αυτος ειναι ο λογος που ειναι κουτουλημενο πισω μονο και σε μερικα σημεια εχει δυστυχως εχει φυγει και το χρωμα. κριμα και ειναι τοσο ομορφο κρανος...:confused:

Ρε φιλαράκο τα ίδια τραβάω από την αρραβωνιάρα, στην αρχή τσαντιζόμουνα και της φώναζα, οχι γιατι σκεφτόμουν το κράνος, στα @@ μου :D, αλλά γιατί μου τη σπάνε οι κουτουλιές, και ιδίως οι πισώπλατες:sm7:
Μετά που το ξανασκέφτηκα καλύτερα όμως:rolleyes: το απέδωσα στο ότι εκείνη δεν ξέρει πότε θα κλείσω εγώ το γκάζι για να το περιμένει, και 2ον δεν έχει και τόση δύναμη στο σβέρκο όση εγώ...
Αυτά είχα να μοιραστώ..
Φιλικά, Κωνσταντίνος

gsmaniac 20-04-2010 22:36

πρεπει να γραψει πολλα χλμ.....ο συνεπιβατης,για να σταματησει τις κουτουλιες:D:D:D

giotis 20-04-2010 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 150780)
χοντρη αλοιφη πρωτα και μετα ψιλη....;)

αν εχει φυγει το χρωμα ,μην περιμενεις πολλα πραγματα..:hmmm:

Ρισκάρεις να το χαλάσεις, ειδικά αν το κέλυφος είναι από υαλονήματα και άλλα περίεργα μπορεί να το δεις να ξεφλουδίζει. Μόνο νερό συστήνεται για καθάρισμα.Την έχω πατήσει με ζελατίνα επειδή ήταν από κράνος BMW.

Albatros 21-04-2010 01:01

Υπάρχει ένα κάλυμα(δεν θυμάμαι πως το λένε) που τοποθετείς στο πίσω κάθισμα και μειώνεται σημαντικά η ολίσθηση(και το κουτούλημα)του συνοδηγού.
:)

Carduelis 21-04-2010 01:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 151347)
πρεπει να γραψει πολλα χλμ.....ο συνεπιβατης,για να σταματησει τις κουτουλιες:D:D:D

..κι άμα την παντρευτείς μπορείς να είσαι σίγουρος μετά οτι οι κουτουλιές θα είναι και περισσότερες και δυνατότερες και επίτηδες !!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!