GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11076)

MARK 02-05-2010 11:57

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

<B>

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''Oύτε εσύ αλλά ούτε και εσύ έφαγες τα λεφτά''

http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg.../s320/OUTE.jpg
"Ειναι αλήθεια ούτε ο διαδηλωτής τα έφαγε ούτε ο αστυνομικός. Αλλα στην ίδια πλευρά δεν είναι. Ο μεν κάνει εστω το ελάχιστο που μπορεί να κάνει και βγένει να φωνάξει ενώ...

ο αστυνομικός των ΜΑΤ φυλάει τα αφεντικά του και στρέφεται ενάντια στον ίδιο τον λαό που τον πληρώνει !"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Οντως φιλε τους φυλαω.Αλλα μην ξεχνας οτι εσυ με εβαλες να τους φυλαω.
Εσυ τους επιλεγεις να με διαταζουν.Εσυ τους επιτρεπεις να σε καταστειλω οταν διεκδικεις το δικιο που και εγω σου αναγνωριζω.Αν διαλεξετε ποτε καποιον
που θα αποφασισει να βαλει μια πραγματικη ταξη και κλεισει ολα τα λαμογια φυλακη να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι ο πρωτος που θα τους περασω τις χειροπεδες.Και να εισαι σιγουρος οτι η χαρα μου εκεινη την στιγμη θα ειναι τοσο μεγαλη οσο και η δικη σου."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

</B>

gelasios 02-05-2010 12:04

Απάντηση: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

χωρίς σχόλιο...

Albatros 02-05-2010 12:07

Λόγος και αντίλογος...όλοι έχουν τα δίκια τους...
:hmmm:

gandreas 02-05-2010 14:45

Έχει δίκιο ο άνθρωπος, διαταγές εκτελεί, αν αυτές είναι βαράτε επανειλημμένα στο κεφάλι και τους άκακους παππούδες που ζητάνε την συνταξιούλα τους, ναι φταίμε εμείς !!!

Arkas 02-05-2010 19:24

Η διαφορά της κτηνωδίας από την ανθρωπιά,
είναι όταν εκτελείς το καθήκον σου
(εν προκειμένω το αστυνομικό)
να μην το διασκεδάζεις κιόλας!

Κατά τα άλλα,
όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

pirate 02-05-2010 20:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 155696)
Η διαφορά της κτηνωδίας από την ανθρωπιά,
είναι όταν εκτελείς το καθήκον σου
(εν προκειμένω το αστυνομικό)
να μην το διασκεδάζεις κιόλας!

Κατά τα άλλα,
όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

έχεις δίκιο έχει διαφορά το πως εκτελείς εντολές που σου ζητούν τα αφεντηκά σου και βεβαια ποσο καλά θέλεις να κανεις την δουλεια σου στον παππου ή στον ληστή .....!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 02-05-2010 20:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 155720)
έχεις δίκιο έχει διαφορά το πως εκτελείς εντολές που σου ζητούν τα αφεντηκά σου και βεβαια ποσο καλά θέλεις να κανεις την δουλεια σου στον παππου ή στον ληστή .....!!!

+ 1

linex 02-05-2010 21:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 155629)
<B>

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''Oύτε εσύ αλλά ούτε και εσύ έφαγες τα λεφτά''

http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg.../s320/OUTE.jpg
"Ειναι αλήθεια ούτε ο διαδηλωτής τα έφαγε ούτε ο αστυνομικός. Αλλα στην ίδια πλευρά δεν είναι. Ο μεν κάνει εστω το ελάχιστο που μπορεί να κάνει και βγένει να φωνάξει ενώ...

ο αστυνομικός των ΜΑΤ φυλάει τα αφεντικά του και στρέφεται ενάντια στον ίδιο τον λαό που τον πληρώνει !"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Οντως φιλε τους φυλαω.Αλλα μην ξεχνας οτι εσυ με εβαλες να τους φυλαω.
Εσυ τους επιλεγεις να με διαταζουν.Εσυ τους επιτρεπεις να σε καταστειλω οταν διεκδικεις το δικιο που και εγω σου αναγνωριζω.Αν διαλεξετε ποτε καποιον
που θα αποφασισει να βαλει μια πραγματικη ταξη και κλεισει ολα τα λαμογια φυλακη να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι ο πρωτος που θα τους περασω τις χειροπεδες.Και να εισαι σιγουρος οτι η χαρα μου εκεινη την στιγμη θα ειναι τοσο μεγαλη οσο και η δικη σου."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

</B>

Ως ένα σημείο έχεις δίκιο κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει.
Όμως δεν είσαι άβουλο όν. Φαντάζομαι ότι και συ θεωρείς τον εαυτό σου ώς ένα άνθρωπο που μπορεί να σκεφτεί, να κρίνει, να συγκρίνει και να πάρει τις δίκες του αποφάσεις.
Αποφάσεις για το πως πρέπει να στέκετε ένας άνθρωπος απέναντι στη κοινωνία και τους συνανθρώπους του σύμφωνα με αυτό που του ορίζει η συνείδηση του και όχι σύμφωνά με αυτά που του λένε .

Capitain 02-05-2010 22:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από linex ( 155737)
Ως ένα σημείο έχεις δίκιο κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει.
Όμως δεν είσαι άβουλο όν. Φαντάζομαι ότι και συ θεωρείς τον εαυτό σου ώς ένα άνθρωπο που μπορεί να σκεφτεί, να κρίνει, να συγκρίνει και να πάρει τις δίκες του αποφάσεις.
Αποφάσεις για το πως πρέπει να στέκετε ένας άνθρωπος απέναντι στη κοινωνία και τους συνανθρώπους του σύμφωνα με αυτό που του ορίζει η συνείδηση του και όχι σύμφωνά με αυτά που του λένε .

Κι ένα άλλο που παρέλειψε να γράψει...Οτι κι αυτός ίσως έχει να θρέψει ένα παιδί και ίσως δεν τον παίρνει να κάνει ό,τι του επιβάλλει η συνείδηση του όπως κάνει ο αναρχικός που ίσως δεν έχει και τίποτα να χάσει...Η που δεν τον νοιάζει να χάσει...
Κι εγω βλέπω τους αστυνομικούς με μισό μάτι αλλά εν γνώσει μου παρανομώ και ξέρω και τις συνέπειες..:hmmm:

GEO_K 02-05-2010 22:46

δεν εχουν και αδικο.. διαταγες παιρνουν κ αυτοι..

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!