GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Αθλητισμός (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=40)
-   -   αθλητισμος στο forum μας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11513)

ace_gln 21-05-2010 11:15

αθλητισμος στο forum μας

αναφερομενοι στον αθλητισμο, απο προγενεστερο θεμα ... σαν πτυχιουχος γυμναστικης ακαδημιας με ειδικοτητα θαλασσιο σκι και ευρωστια και υγεια, χρονια αθλητης κολυμβησης και canoe kayak , με πολλες διακρισεις σε Ελλαδα και εξωτερικο , θα ηθελα να σας ενημερωσω πως στη Χαλκιδα δημιουργω σχολη του θαλασσιου σκι (ski , wakeboard , barefoot , μονο για Σαββατοκυριακα ) και kitesurf (ολη την εβδομαδα ) στην προσπαθεια να παρεβρεθει οσο περισσοτερος κοσμος γινεται κοντα, ανεξαρτητου ηλικιας , στον αθλητισμο και τα ευεργετηματα του . επισης διοργανωνεται τμημα canoe kayak δευτερα - τεταρτη - παρασκευη και σαββατο στις εγκαταστασεις του ναυτικου ομιλου χαλκιδος ...

θα ημουν πολυ χαρουμενος αν σε καποιο επερχομενο event ειχα τη συμπαρασταση του gs forum με καμια 20αρια GS παρεα ...

vpentza 21-05-2010 11:18

Απάντηση: αθλητισμος στο forum μας

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 163021)
αναφερομενοι στον αθλητισμο, απο προγενεστερο θεμα ... σαν πτυχιουχος γυμναστικης ακαδημιας με ειδικοτητα θαλασσιο σκι και ευρωστια και υγεια, χρονια αθλητης κολυμβησης και canoe kayak , με πολλες διακρισεις σε Ελλαδα και εξωτερικο , θα ηθελα να σας ενημερωσω πως στη Χαλκιδα δημιουργω σχολη του θαλασσιου σκι (ski , wakeboard , barefoot , μονο για Σαββατοκυριακα ) και kitesurf (ολη την εβδομαδα ) στην προσπαθεια να παρεβρεθει οσο περισσοτερος κοσμος γινεται κοντα, ανεξαρτητου ηλικιας , στον αθλητισμο και τα ευεργετηματα του . επισης διοργανωνεται τμημα canoe kayak δευτερα - τεταρτη - παρασκευη και σαββατο στις εγκαταστασεις του ναυτικου ομιλου χαλκιδος ...
θα ημουν πολυ χαρουμενος αν σε καποιο επερχομενο event ειχα τη συμπαρασταση του gs forum με καμια 20αρια GS παρεα ...

...ζήτα μας κάτι πιό δύσκολο...;););)

ace_gln 21-05-2010 11:19

θα το ζητησω οταν ερθεις φιλε Βασιλη ... :D:D;)

xenos 21-05-2010 11:42

για canoe kayak.με βλεπω λιγο χλωμο!!...δεν νομιζω να ειμαι κ πολυ ανετος μεσα εκει λογο ογκου..αλλα για kitesurf κατι μπορει να γινει !!!..

vpentza 21-05-2010 11:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 163025)
θα το ζητησω οταν ερθεις φιλε Βασιλη ... :D:D;)

Πες μου το πότε ...;););)
Δεν θα συμμετάσχω βέβαια ενεργά στα αθλήματα αλλά στο φαγητό μετά....:D

ace_gln 21-05-2010 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 163043)
για canoe kayak.με βλεπω λιγο χλωμο!!...δεν νομιζω να ειμαι κ πολυ ανετος μεσα εκει λογο ογκου..αλλα για kitesurf κατι μπορει να γινει !!!..

και στο σκι μια χαρα θα τα καταφερεις ... 5,7 l - 330 hp ειναι το σκαφος ... θεληση να υπαρχει ...

ace_gln 21-05-2010 12:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 163048)
Πες μου το πότε ...;););)
Δεν θα συμμετάσχω βέβαια ενεργά στα αθλήματα αλλά στο φαγητό μετά....:D

Βασιλη θα σε βαλω στη πριζα...:D:D:D

ntinopoulos 21-05-2010 12:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 163043)

κι αμα σηκωθει το serf εμενα γραψε μου!!!:sm7:

vpentza 21-05-2010 12:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 163055)
Βασιλη θα σε βαλω στη πριζα...:D:D:D

αν αναλάβεις μετά να βρεις και να κολλήσεις τα κομμάτια μου ...:D:D:D

aeriko 21-05-2010 13:08

Βασίλη μπορούμε να αρχίσουμε τις προπονήσεις στο ρέμα της Πικροδάφνης και συγκεκριμένα στην ''Ρεματιά''. Μετά άνετα εμφανιζόμαστε και στην Χαλκίδα:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!