![]() |
ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟ ABS ΛΑΜΠΑΚΙ - F650GS
Περασμένο σαβ/κο έφαγα με το μικρό μου BMW F 650 GS (2003)πολύ βροχή στην εκδρομή μου στην Ήπειρο.
Μετά από τη νεροποντή που φάγαμε το λαμπάκι του ABS μένει πλέον μόνιμα αναμένο και δεν δουλεύει το ABS. έβγαλα τους αισθητήρες να δω αν έχουν πιάσει καμιά βρομιά αλλά τίποτα. άνοιξα το διακόπτη πάνω στο τιμόνι και του έριξα λίγι contact spray μπας και είχε εκεί θέμα αλλά και πάλι τζίφος. Έχει τύχη σε κανένα κάτι παρόμοιο ??:confused::confused: |
Απάντηση: ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟ ABS ΛΑΜΠΑΚΙ - F650GS
εαν βγάλεις τον ένα πόλο της μπαταρίας, το αφήσεις 2-3 λεπτά και τον ξανασυνδέσεις ?????
μήπως έτσι κάνει κάποιο reset και επανέλθει ??????? |
Απόσπασμα:
Θα το δοκιμάσω κι αυτό. :sm8: |
Απόσπασμα:
SPAM.....Σε μάτιασε ο Σάμης.....:sm7: |
Απόσπασμα:
Ναι, το κερατά. Έφαγε τη σκόνη μου στην Ήπειρο από το BMW. Στο θέμα μου πήρα τηλ. στο Καφετζάκη και μου είπε πως μάλλον έχει πάρει νερό η κεντρική μονάδα του ABS :yz |
πολύ επιτυχημένη διάγνωση σου έκαναν....από το τηλέφωνο....
η μονάδα τυγχάνει να είναι και από τα πιό ακριβά ανταλλακτικά...πώς τυχαίνει έτσι βρε παιδί μου...... ψαχτο λίγο.....πριν τους τα ακουμπήσεις....:hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Το πήγα στο μάστορα και βρήκε πως ένας από τους αισθητήρες ήταν κομμένος.
Κόστος περί τα 70 ευρώ. |
Απόσπασμα:
Πως τον μέτρησε? Είχε Moditec(Αναγνώστη εγκεφάλου BMW)? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά έχω πάθει μια κέντα με το δικό μου ABS σε 1150. Φιλικά, Κωνσταντίνος. |
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν το βρήκε με αναγνώστη εγκεφάλου BMW, πιστεύω πως θα το έχει μιας και είναι συνεργείο BMW. Δεν ήμουν μπροστά όταν το βρήκε. Το καλώδιο ήταν κομμένο ψηλά στη φύσα και όχι χαμηλά στη ρόδα. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!