![]() |
ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΑ...
Παλικάρια καλησπέρα,
Κατεβάζω δύο προτάσεις για φαΐ & καφέ αυτή την Κυριακή (6/6/2010) 1ο Φαγητό κόντα στο φράγμα Λ. Πλαστήρα και μετά καφέ Καλύβια-Πεζούλας (εάν γουστάρετε, μπορεί να πάμε και σε ένα μοναστήρι στα 1350μ. ύψος. Εκπληκτική θέα και εξαίσιο μοναστήρι (Παναγιά η Πελεκητή, μέσα σε βράχο φτιαγμένη)) 2ο Φαγητό στα παλιά Τρίκαλα, και μετά καφέ στο φρούριο ή στην Ασκληπειου (γνωστό στέκι στα Τρίκαλα). Αναλακτικά φαγητό Καλαμπάκα (Διάβα) και καφέ στο κέντρο μετά. Οτι πει η πλεοψηφία!!!... ARGI :cool::cool::cool: |
Απάντηση: ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΑ...
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε φιλαράκια, ό,τι κι αν επιλέξετε! |
Ωραίες οι προτάσεις σου Αργύρη .... http://i247.photobucket.com/albums/g...2/smiley20.gif
|
Ωραιες προτασεις!!!!
μακαρι να μπορουσα!!!:yz |
Αργυρη και οι δυο προτασεις ειναι τελειες!!!
εγω ειμαι μεσα για κυριακη, να δουμε τι θα πουνε και τα παιδια.. μονο να μη βρεχει παλι!!![ |
Μμμμμ Αργύρη, επαναφέρεις στο προσκήνιο τα πράγματα. Πολύ καλές προτάσεις. Αδύνατον όμως να πάρω τη συμβία (που θα τό ΄θελα) γιατί δεν μπορώ να αφήσω κάποιον για μπέιμπι σίτινγκ. Κι επειδή είναι και οι άλλοι γνωστοί μαγκωμένοι, μήπως μπορεί να παίξει για 13/06;;; Λέω εγώ τώρα ...:o
|
Για την άλλη Κυριακή παίζει πολύ σοβαρά η Λίμνη, μένει να το σταντάρουμε μόνο.
|
Απόσπασμα:
|
Κύριοι και κυρίες(!!!), κατώπιν των πιέσεων που εδέχθει,(:p:p), η πρόταση "ΚΟΠΑΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ",γι' αυτό το Σ.Κ, πήρε αναβολή (!!!), για την επόμενη εβδομάδα (:yz,,:yz).... Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι για νεώτερες ανακοινώσεις...:rolleyes: ARGI :cool::cool::cool: |
Για τις 13 εννοώ, το είχαμε συζητήσει και στον καφέ της περασμένης Τετάρτης :)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!