![]() |
Αντε τώρα πες το στον βοσκό!!!!
Απαραίτητα τα φώτα πορείας στα κοπάδια ζώων
http://estb.msn.com/i/9B/DDAA81E8057...CDA14B801D.jpg ant1online Ευδιάκριτα φώτα πορείας στο πρώτο και τελευταίο πρόβατο του κοπαδιού, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), θα πρέπει να έχει εγκαταστήσει ο βοσκός, βάσει απόφασης του Αρείου Πάγου. Ο Άρειος Πάγος με απόφασή του έκρινε ότι ο βοσκός ο οποίος δεν έχει ευδιάκριτα φώτα στην αρχή και το τέλος του κοπαδιού του, που κινείται νύκτα επί του οδοστρώματος, είναι συνυπεύθυνος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Αναλυτικότερα, τον Μάιο του 2002, στην επαρχιακή οδό Σπάρτης - Γερακίου ένας οδηγός που κινούνταν το βράδυ με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων, και αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, είδε ένα κοπάδι από 65 αιγοπρόβατα. Ο οδηγός του οχήματος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και μετά από φρενάρισμα 69 μέτρων τραυμάτισε τον βοσκό και σκότωσε 14 ζώα. Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι συνυπαίτιος του ατυχήματος είναι ο οδηγός κατά 70% και ο βοσκός κατά 30%. Η ευθύνη του οδηγού έγκειται στο ότι «από έλλειψη προσοχής που όφειλε και μπορούσε να επιδείξει, κατέλαβε τμήμα του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας και δεν μείωσε την υπερβολική ταχύτητά του, ενόψει των λοιπών ειδικών συνθηκών (νύκτα, επίδραση οινοπνεύματος, ζώα επί της οδού), με αποτέλεσμα να μην έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του». Ο βοσκός είναι συνυπαίτιος του ατυχήματος, γιατί παρότι κινούσε το κοπάδι του κατά τη διάρκεια της νύκτας επί επαρχιακής οδού που δεν είχε φωτισμό, δεν είχε τοποθετήσει ευδιάκριτα φώτα πορείας στο πρώτο και τελευταίο πρόβατο του κοπαδιού, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). ..................;) |
Απάντηση: Αντε τώρα πες το στον βοσκό!!!!
:sm7:
Έ αφού λύσαμε όλα τα άλλα μας προβλήματα με την οδηγική ασφάλεια, αυτό είχε μείνει τελευταίο. - Αν θέλεις να γίνεις τσομπάνης πρέπει να δίνεις και εξετάσεις στον Κ.Ο.Κ. - Τα πρόβατα κάθε πότε θα περνάνε Κ.Τ.Ε.Ο. ;) Να είσαι καλά Μιχάλη μου έφτιαξες το κέφι. |
να τους βάλουνε και καθρέφτες, που πάνε μέσ' τη μέση του δρόμου σαν τα ζώα...:D
|
Σίγουρα τα προβλήματα είναι πολλά και σε διαφορετικό τομέα.
Είναι κάτι καλό όμως, γιατί εγώ, παραλίγο να μπω σε ένα κοπάδι... μια νύκτα.. Μου έκανε και νόημα ο τσοπανης, με έναν αναπτήρα. Φυσικά δεν τον είδα, δεν θα τον έβλεπε κανένας. |
.... και πώς θα συντονίσεις τα πρόβατα,
το πρώτο να παραμείνει πρώτο κ το τελευταίο-τελευταίο .... :( |
Θα πρέπει να είναι τραγικό ..... να δεις ξαφνικά μπροστά σου ένα κοπάδι,
να σου "κλείνει" τον δρόμο .... http://i247.photobucket.com/albums/g...mail_ukl_y.gif |
*Τα πόδια κάνουν μισή ώρα τρέμουλο.. σαν να θέλουν ζυγοστάθμιση
*Δεν μπορείς να τα πατήσεις.. *Πολύς ο ιδρώτας και ας κάνει κρύο.. *κλπ κλπ |
είμαστε κωμικοτραγικοί!!!:yz
|
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σε αυτην την ιστορια τα ζωα ειναι περισσοτερα απο αυτα που μας γραφει ο φιλος Μιχαλης,,,,,,,:D:D:D
απλα θελω να μου πειτε αν γνωριζει κανενας εκεινη την ΓΑΤΑ με τα πετα λα!!!!!!τον δικηγορο του αυτοκινητιστη!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
http://i17.photobucket.com/albums/b7..._animated3.gif |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!