![]() |
Αυτοκόλλητο Carbon look..
2 Συνημμένο(α)
Το είχα μπανίσει από καιρό αλλά σήμερα το πρωί πήρα την απόφαση και πήγα και το πήρα σε γνωστό αντιπρόσωπο της εταιρίας 3Μ στη Θηβών..
Το αυτοκόλλητο παράγεται σε ρολό ύψους 1,22μ επί όσο θέλετε.. Κοστίζει περίπου 80 ευρώ το μέτρο, εγώ πήρα μισό μέτρο επι 1,22μ όπως είπα=40 ευρώπουλα.. Έντυσα το δεξί πλαινό αφαιρούμενο καπάκι και την προέκταση του ρύγχους.. Θέλει μια σχετική λεπτομέρεια για να μην έχει ατέλειες (φουσκάλες κτλ), και το πιο σημαντικό, θέλει ζέσταμα για να μαλακώσει το υλικό και να είναι εύκαμπτο.. Ιδού το αποτέλεσμα.. Επισυναπτόμενα 3981 Επισυναπτόμενα 3982 |
Απάντηση: Αυτοκόλλητο Carbon look..
μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ τη διεύθυνση με ΠΜ ???
με έβαλες σε σκέψεις... ευχαριστώ.... |
Απόσπασμα:
Κι αν θέλει κάποιος βοήθεια και μπορώ, είμαι διαθέσιμος.:D |
Βρε παιδια,,,,
τι συνομοσιες ειναι αυτες>?:hmmm::hmmm: για βγαλτε στην φορα την διευθυνση του εν λογο καταστηματος,,,υπαρχουμε πολλοι ενδιαφερομενοι,,,:D:D:D |
Μπορειτε να παρετε μια ιδεα απο το δικο μου που το εχω ντυσει :)
(Βλεπε my album) |
Πολύ ωραίο.............:sm8:
|
Παιδιά επειδη εγώ βρήκα 2 μαγαζιά, είχαν και τα 2 την ίδια τιμή, θα παραθέσω και τα 2.
Το ένα μάλιστα κάνει και τοποθέτηση, απλά εγώ βρήκα πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό να το κάνω μόνος μου.. 3Μ Θεοδώρου (αντιπρόσωπος) Θηβών 25 Περιστέρι 210 5751363 εκεί το πήρα εγώ.. Βαγιανάκης Θηβών 65-67 Περιστέρι, (Κάνει και τοποθέτηση) 3M VAGIANNAKIS GROUP Αυτά παιδιά.. |
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΚΡΙ !!! ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΙΜΟ ΒAMBER-CARE. (AΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑ Η BMW...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!)
|
εεελλλαα ρε μαστορα ...Μαματο εγινε .. μου αρεσει πολυ :)
|
το ειδα ξαδερφε,πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!