![]() |
Απάντηση: Γενικά για τα ΚΡΑΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ..
Μπράβο Μιχάλη !!!!!!!!
Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση .... http://i247.photobucket.com/albums/g...25thumbsup.gif |
Εμενα να μου επιτρέψετε να εχω μια ενσταση για το 2 και μια για το 3...
Οσο δε αφορα το 6, αν πραγματικα ο νομος ενδιαφέρεται πραγματικα για τον κοινωνικό αντικτυπο των τροχαιων ας παρει τα διπλωματα απο ενα σωρο απο ασχετους (δημοσιους κινδυνους) οδηγους και ας φροντισει να εχουν καποιον αξιοπρεπη συντελεστη τριβης οι δρομοι και μετα να υποχρεωσει τον μοτοσυκλετιστη να φορα κρανος. Γιατι για καποιο λογο, εμενα μου φαινεται οτι ο νομος εχει κομματακι εισπρακτικο χαρακτηρα... |
Μπράβο Μιχάλη !!!! :sm5: ΝΑ κάνω και εγώ μια ερώτηση? το κράνος μετά από χτύπημα πρέπει να αντικατασταθεί? είχα πριν Κανά μήνα μια πτώση και έχει κάπια σημάδια πίσω από το σύρσιμο στην άσφαλτο . δεν είναι και πολύ βαθιά.
|
Πολύ ωραία τα είπες........:sm5:
|
Απόσπασμα:
Εάν ένα κράνος χτυπηθεί ή πέσει δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές έστω και αν φαίνεται ότι δεν έχει πάθει καμία ζημιά. Το παραμικρό χτύπημα σε ένα κράνος μπορεί να αλλοιώσει την συνοχή και την δομή του κελύφους καθώς και του εσωτερικού απορροφητικού υλικού και το κράνος δεν παρέχει πλέον την μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό ισχύει κυρίως για τα κράνη από σύνθετα υλικά, όπου μια μικρή κρούση μπορεί εύκολα να χαλάσει την πρόσφυση μεταξύ ενισχυτικών ινών και βάσης. Στα πολυμερή (πολυκαρμπονάτα πχ) είναι μεγαλύτερη η αντοχή σε τέτοια μικροχτυπήματα. |
Εάν ένα κράνος χτυπηθεί ή πέσει δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές έστω και αν φαίνεται ότι δεν έχει πάθει καμία ζημιά. Το παραμικρό χτύπημα σε ένα κράνος μπορεί να αλλοιώσει την συνοχή και την δομή του κελύφους καθώς και του εσωτερικού απορροφητικού υλικού και το κράνος δεν παρέχει πλέον την μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.
:sm8: Ευχαριστώ πολύ ! πάμε για καινούριο δηλαδή. |
Γιαυτο και γω το φοραω παντα στο χερι ξερετε ποσες φορες εχω σπασει το χερι μου επειδη δεν ειχε κρανος???? χαχαχαχχααχα πλακιτσα κανω... πολυ καλο το ποστ ευχαριστουμε!!!!:D:D:D
|
:sm8::sm8::sm8::sm8:
|
:sm8:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!