GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Πρόβλημα με το σταντ ???? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12443)

arman 03-07-2010 10:19

Πρόβλημα με το σταντ ????

Έχω μια GS1200 και τον τελευταίο καιρό την ώρα που την κατεβάζω από το διπλό σταντ, αισθάνομαι σαν μια ελαστικότητα (αριστερά-δεξιά)Σαν να είναι ξεβιδωμένο το σταντ.Συμβαίνει και σε άλλον αυτό ή είναι η ιδέα μου ????????????? :sm1:

vasorfa 03-07-2010 10:27

Απάντηση: Πρόβλημα με το σταντ ????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από arman ( 180679)
Έχω μια GS1200 και τον τελευταίο καιρό την ώρα που την κατεβάζω από το διπλό σταντ, αισθάνομαι σαν μια ελαστικότητα (αριστερά-δεξιά)Σαν να είναι ξεβιδωμένο το σταντ.Συμβαίνει και σε άλλον αυτό ή είναι η ιδέα μου ????????????? :sm1:

επειδη την πατησα....:o:o:o:o:o

σηκωσε την κουκλα σου στο διπλο αλλα πανω σε επιπεδη επιφανεια......

στην συνεχεια πιαστης το κolaρακι και κουνα την αριστερα δεξια---αν δεις οτι κουναει .....εχουν τζογαρει οι αποστατες απο το διπλο στανδ---σφίχτα αμεσα γιατι μετα απο καποιον τζογο---σπαει χωρις προειδοποιηση και θα δεις την κοριτσσαρα σου ξαπλα.....κριμα δεν ειναι.....:rolleyes::rolleyes:

gandreas 03-07-2010 18:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 180682)
επειδη την πατησα....:o:o:o:o:o

σηκωσε την κουκλα σου στο διπλο αλλα πανω σε επιπεδη επιφανεια......

στην συνεχεια πιαστης το κolaρακι και κουνα την αριστερα δεξια---αν δεις οτι κουναει .....εχουν τζογαρει οι αποστατες απο το διπλο στανδ---σφίχτα αμεσα γιατι μετα απο καποιον τζογο---σπαει χωρις προειδοποιηση και θα δεις την κοριτσσαρα σου ξαπλα.....κριμα δεν ειναι.....:rolleyes::rolleyes:

Αυτά της έκανες εσύ και σε πρόδωσε:p, μωρό είναι πρέπει να του φέρεσαι με στοργή:D

DERTILAS 04-07-2010 02:23

Εγω επειδη την εβαζα σε στενο γκαραζ, την ανεβαζα στο διπλο και την εστριβα μεχρι που μου κοπηκε η μια βιδα!!!!!! :yzΤωρα πια την σηκωνω στα χερια για να την στριψω ( μετα το σουπερ μαντολατο!!!).:sm7:

arman 04-07-2010 02:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DERTILAS ( 180931)
( μετα το σουπερ μαντολατο!!!).:sm7:

Πόσο έκανε το σούπερ μαντολάτο ??????????????

L3f 04-07-2010 02:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DERTILAS ( 180931)
Εγω επειδη την εβαζα σε στενο γκαραζ, την ανεβαζα στο διπλο και την εστριβα μεχρι που μου κοπηκε η μια βιδα!!!!!! :yzΤωρα πια την σηκωνω στα χερια για να την στριψω ( μετα το σουπερ μαντολατο!!!).:sm7:

Βάση παρκαρίσματος με ρόδες Rothewald 300 kg by: Rothewald - MotoRAID

DERTILAS 04-07-2010 03:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από arman ( 180935)
Πόσο έκανε το σούπερ μαντολάτο ??????????????

Φτηνα σχετικα......μια σφυριδα κανα 3αρι κιλα και αλλαξα θεση με τον γειτονα!!!!!!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!