![]() |
Κίνδυνος να παραλύσει η αγορά στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών
NewsIt.gr: Κίνδυνος να παραλύσει η αγορά στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών
Σε απεργία διαρκείας κατεβαίνουν από την Δευτέρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων. Μεγάλος ο κίνδυνος να στερέψει η αγορά στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών. Την χαριστική βολή στην ήδη “πεθαμένη” αγορά της χώρας έρχονται να δώσουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων. Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας από την Δευτέρα 26 Ιουλίου. Για να φουλάρουμε. |
Απάντηση: Κίνδυνος να παραλύσει η αγορά στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών
Φαντάσου πού θα πάει η βενζίνη ενόψει της απεργίας....Νεύρα
|
Α ρε γλέντια........:hmmm:
|
Μόλις γύρισα σπίτι....θα ήμουνα κανονικά στις 20.00 αλλά μπήκα 22.45.....περίμενα στην ουρά να βάλω στο αυτοκίνητο βενζίνη.......
1,84ευρω/λίτρο είχανε μόνο racing.....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα τα νεύρα μου είναι τσακάλια......πλήρωσα 30 ευρω για 16 λίτρα βενζίνη...... |
την παρασκευη υποτιθεται ξεκιναω για πειραια-χσλκιδικη!πανε οι διακοπουλες μου!!:yz:yz:yz
|
Κι εγώ μετά το σινεμά, φούλαρα το Matizάκι,
ενόψει επικείμενης αδείας! Δεν θέλω να σχολιάσω την ουρά...Νεύρα Ευτυχώς, 1,45 AVIN απλή. |
Απόσπασμα:
Φυσικά, θα ήταν μαζί ΚΑΙ τα τέλη κυκλοφορίας του 2011 ...... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Ευγνωμονώ την λεγόμενη "κρίση" γιατί έπεσαν οι μάσκες πολλών συντεχνιών που τόσες δεκαετίες τις χρυσοπληρώναμε.Είμαι φανατικός υπέρμαχος του λεγόμενου "Ανοίγματος" των επαγγελμάτων.Θα ανασάνει η αγορά και η κοινωνία.Ως ελεύθερος επαγγελματίας ο κλάδος του οποίου θίγεται (υποτίθεται) από το "άνοιγμα" δεν έχω τίποτε απολύτως να φοβηθώ κι αυτό διότι δεν είχα εξάρτηση (άμεση ή έμμεση) από τον κρατικό κορβανά.Πουθενά στον κόσμο δεν ισχύουν αυτά τα αίσχη και αυτές οι "πρόνοιες-προνόμια" κάποιων συντεχνιών,πουθενά.Για την ιστορία: αφού οι ιδιοκτήτες Φ.Δ.Χ. έβγαλαν τον "άμπακο" από την εκμετάλλευση των χρεπιών που καβάλαγαν τόσα χρόνια, τώρα σκούζουν επειδή δεν θα μπορούν να χρυσοπουλήσουν τις άδειες εκμετάλλευσης.Η λύση;Μπερλουσκόνι: τους έδωσε τσάμπα επιπλέον άδειες και έτσι ξεφτυλίστηκε η αξία τους...(άλλο φοβούνται:την είσοδο οργανωμένων εταιριών μεταφορών που θα ρίξουν δραστικά τα κόστη...)
|
Το πρωί φούλαρα και το http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:m...%2BR1200RT.jpg με 1,85 Ultimate...:(:(:(
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!