![]() |
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Φιλαράκια, τον τελευταίο καφέ μας για την φετινή σαιζόν θα τον (ξανα)πιούμε στο στην Μαρίνα Αλίμου! Στο γνωστό πλέον με την καλή μουσική και τις όμορφες παρουσίες!:D Την ώρα την γνωστή, στις 20:30!!! Σας περιμένουμε να αλληλοευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! και καλές διακοπές στην παρέα μας! . |
Απάντηση: Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Είμαι μέσα !!! Αν με θέλετε βέβαια... :D:D
Μονός ακόμη... (κάτι μαγειρεύεται εκεί στην Κρήτη...) |
Απάντηση: Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Απόσπασμα:
Θα διπλαρώσεις την "μαιτρ" (ξέρεις το μωρό στα μαύρα) και θα κάνεις ότι δεν μας βλέπεις...:D |
Απόσπασμα:
|
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ....ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ....... ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ (VASKOUKOU) ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!!!:cool: |
Απόσπασμα:
χα χα χα ..... αυτό το μωρό εννοείς ;;;; Αυτό είναι του yannis ..... :o |
Απόσπασμα:
|
Και εγω μεσα δυπλος . Και αφηστε τα αλλα για τους λευτερους (βλεπε CPretenteriS)
καλα τα εγραψα εεεεεε. :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Τέλεια ... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!