GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Και τώρα περίμενε σα μακάκας..! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12906)

sakis7 27-07-2010 11:32

Και τώρα περίμενε σα μακάκας..!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλο το ιστορικό του πρώτου μου ατυχήματος με την μηχανή (ευτυχώς μικρής έκτασης) γιατί πραγματικά εδώ και μερικές μέρες έχω εκνευριστεί και απογοητευτεί σε μεγάλο βαθμό.
Ξεκινήσαμε από Αθήνα 2 μηχανές με τελικό προορισμό ένα κατασκηνωτικό φεστιβάλ κάπου στην ορεινή Φωκίδα. Το ταξιδάκι μας μέχρι και τα πρώτα χωριά της Φωκίδας ήταν πραγματικά super παρόλο τους 38ο C που μου έδειχνε η μπέμπα..
Η χαρά μας και ο ενθουσιασμός μας όμως δεν κράτησε πολύ… μόλις 15 χιλιόμετρα πριν τον τελικό μας προορισμό και ενώ ανεβαίναμε την ορεινή διαδρομή με τις πολλές στροφούλες και το καταπράσινο τοπίο, παίρνοντας μια κλειστή δεξιά βλέπω ξαφνικά μπροστά μου ένα σχεδόν ακινητοποιημένο όχημα, χωρίς alarm χωρίς τίποτα και το αριστερό χέρι του οδηγού να μου κάνει την χαρακτηριστική κίνηση να σταματήσω (να σημειωθεί ότι μετά το αυτοκίνητο ακολουθούσε δεξιά κλειστή και στα αριστερά μας γκρεμός!)
Μη μπορώντας να το αποφύγω, βουτάω στα φρένα και καταφέρνω να σταματήσω ελάχιστα εκατοστά από πίσω του αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και ο πίσω μου που ακολουθούσε με αποτέλεσμα να με βρεί ακριβώς στο πίσω λάστιχο, να σηκωθεί η μηχανή του (τύπου endo) και εγώ με τη σειρά μου να χτυπήσω το μπροστινό αυτοκίνητο και να πέσουμε και οι 2 κάτω.. (αξίζει να σημειωθεί ότι ακλουθούσε mini cooper s, το οποίο να είναι καλά το παλικάρι που το οδηγούσε, κατάφερε να σταματήσει πριν πέσει πάνω μας).
Τώρα ξεκινάνε τα καλά… βγαίνει από το αυτοκίνητο μια *&$#@% 65-70 ετών και χωρίς να δει ή να ρωτήσει αν είμαστε καλά αν χτυπήσαμε κτλ. λέει την εξής ατάκα: ’’ ρε παιδιά χάθηκα εδώ πάνω και ήθελα κάποιος να σταματήσει και να που πει πως θα πάω στην πάτρα!!!!????’’ ΝεύραΝεύρα

ξαναλέω ότι βρισκόμασταν πάνω σε ευθεία 40 μέτρων περίπου μετά από δεξιά στροφή και ακολουθούσε κλειστή δεξιά..
Πώς σας φάνηκε??
Επειδή δεν θέλω να κουράσω γράφοντάς τα όλα μαζί, ακολουθεί η συνέχεια σε λίγο…

Corsair 27-07-2010 11:35

Απάντηση: Και τώρα περίμενε σα μακάκας..!

Μπορώ να φανταστώ τη συνέχεια..........

:sm1::sm1:ΝεύραΝεύρα

gsmaniac 27-07-2010 11:42

η καλη συνεχεια .....;)
πετας την κ@λ@γρια στον γκρεμο,να γκυτωσει η κοινωνια...ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

GEO_K 27-07-2010 12:04

καποιος να τις μαζεψει τις κ@λογριες!!!!! εμενα επεσε πανω μου μια με ενα tdm που ειχα πριν 7 χρονια και δεν ειχε καν διπλωμα!!!!!!

ming 27-07-2010 12:13

Λίγοι είναι οι νέοι που κάνουν λάθη ;;;;;

ntinopoulos 27-07-2010 12:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 189727)
καποιος να τις μαζεψει τις κ@λογριες!!!!! εμενα επεσε πανω μου μια με ενα tdm που ειχα πριν 7 χρονια και δεν ειχε καν διπλωμα!!!!!!

ηταν κατω απο 18?:sm7:

CPretenteriS 27-07-2010 12:22

!@#%!΅$^@$%&#%^*#$(#%^*
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

GEO_K 27-07-2010 12:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 189730)
ηταν κατω απο 18?:sm7:

ΑΝΩ ΤΩΝ 70!!!!!!!
αμα ηταν κατω των 18 θα καναμε ''φιλικο'' διακανονισμο........:sm7::sm7:

sakis7 27-07-2010 13:41

….Σηκωνόμαστε όρθιοι και με την βοήθεια μερικών οδηγών που φιλοτιμήθηκαν να σταματήσουν, σηκώσαμε τις μηχανές και τις βάλαμε όρθιες στην άκρη..
Τη γλιτώσαμε πολύ φτηνά με μικρούς μώλωπες στα γόνατα και μερικά ’’τσιμπήματα’’ εγώ χαμηλά στη μέση μου, αφού μάλλον απορρόφησα όλους τους κραδασμούς από την πίσω μηχανή την ώρα της σύγκρουσης.

οι αγαπημένες μας από την άλλη τραυματίστηκαν περισσότερο.. με μια πρώτη ματιά, η δικιά μου πήρε λίγο το τιμόνι μια ελαφρά αριστερή κλίση, ραγίσανε οι διακόπτες αριστερά και στράβωσε το καπάκι του top case. Ο πίσω έσπασε φτερό, μάσκα και ανεμοθώρακα.

Mε όση ψυχραιμία μας είχε απομείνει λοιπόν και αφού είχαμε καλέσει την τοπική τροχαία, προσπαθώ να εξηγήσω στην ακατανόμαστη ότι αυτό που μόλις έκανε μόνο δολοφονικό μπορεί να χαρακτηριστεί και προσπαθούσα να καταλάβω τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα.. το μόνο που κατάφερα ήταν να εξοργιστώ περισσότερο καθώς δεν ήταν καθόλου συζητήσιμη και σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθούσε να βγει και από πάνω λέγοντας ότι είχε κάνει στην άκρη…!!!! Για να μην αντιδράσω χειρότερα, απομακρύνθηκα και περίμενα υπομονετικά την τροχαία..

Ήρθε μετά από λίγο ένας αστυνομικός με το περιπολικό και αφού του περιγράψαμε το περιστατικό και πήρε τα στοιχεία μας, για καλή μας τύχη κατάλαβε την λαλακία της γριάς και καταγράφοντας το περιστατικό την έβαλε υπαίτια του συμβάντος… φεύγοντας ο αστυνομικός μας είπε ότι από βδομάδα θα πρέπει να απευθυνθούμε στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής μας προκειμένου να επικοινωνήσουν με την τροχαία Φωκίδος και να μας στείλουν το αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων που περιγράφει το γεγονός, για να το προσκομίσουμε με την σειρά μας στις ασφαλιστικές μας εταιρείες για να αποζημιωθούμε..

Και κάπου εδώ ξεκίνησε η μεγάλη ταλαιπωρία μας η οποία δεν ξέρω ακόμα πότε θα ολοκληρωθεί.. μετά από 30+ τηλεφωνήματα, μετά από εξυπηρέτηση του κ@λ@υ στα αστυνομικά τμήματα περιμένουμε το περιβόητο αντίγραφο, για το οποίο πρέπει να αποστείλουμε αίτηση στην τροχαία με φαξ (το οποίο φαξ σε 2 αστυνομικά τμήματα δεν λειτουργεί) και αυτοί όταν μπορέσουν και το θυμηθούν και και και…. να μας στείλουν το έγγραφο για να ξεκινήσουμε την διαδικασία με τις ασφαλιστικές…

πληροφορήθηκα με λύπη, ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αυτό το χαρτί μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και 2 μήνες!!!!

Αφού απελπίστηκα τόσο πολύ λοιπόν με τον τρόπο που λειτουργεί ο κρατικός μας μηχανισμός αποφάσισα να κάνω μερικά τηλέφωνα σε γνωστούς της περιοχής ελπίζοντας να πάρω το χαρτί στα χέρια μου το συντομότερο δυνατό.
Δηλαδή ακόμα και εκεί να κυριαρχήσει το μέσον ρε γαμώτο??? ΝεύραΝεύρα Τους έχω σιχαθεί πια και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα κάτι..

Αυτά τα λίγα λοιπόν, ελπίζοντας να ξεμπερδεύω το συντομότερο δυνατό γιατι έχουμε να πάμε και διακοπές…! :cool:

Arkas 27-07-2010 14:00

Καλά κουράγια Σάκη!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!