GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ο συναγερμός της BMW αξίζει ;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12944)

choudel 29-07-2010 12:44

Ο συναγερμός της BMW αξίζει ;;;;

Καλημερα σε ολους,
Πρωην ιδιοκτητης varadero και νυν ιδιοκτητης (2ημερων) GS1200 L.E.
Εχω ξεστραβωθει δυο μερες να διαβαζω οτι εχει γραφτει εδω κ θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση που ειναι αυτη που με καιει αμεσα καθως η καλη μου ειναι εκτεθειμενη. Γιατι οχι συναγερμο BMW? καταλαβαινω οτι η τηλεειδοποιηση ειναι ενα σημαντικο προσον ισως και καποια απο τα αλλα χαρακτηριστικα που εχουν πχ οι scorpion αλλα γιατι οχι BMW? Ειναι πραγματι οπως καποιος μου σχολιασε "απλως μια σειρηνα"?
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον καταλαβει την ανησυχια-αγχος μου και απαντησει σχετικα γρηγορα καθως οι μερς περνουν κ το μηχανακι ειναι ανευ συναγερμου

Adrian 29-07-2010 12:49

Απάντηση: Συναγερμός BMW και λειτουργία...

Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!!

vpentza 29-07-2010 12:55

με λίγα λόγια ο BMW είναι ένας συναγερμός που έχει αισθητήρα κλίσης τοποθετημένο στην ουρά.
Εάν "φάει" μια κουτουλιά χαλαρή από το παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου μάλλον δεν θα ενεργοποιηθεί...
Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μπλιμπλίκι εάν έχει περάσει περίπου μία ώρα από το σβύσιμο του κινητήρα, το ίδιο συμβαίνει και με τον αφοπλισμό του όπου τότε μόνο το γύρισμα του κλειδιού στον διακόπτη απενεργοποιεί τον συναγερμό.
Στο συνεργείο έχεις τη δυνατότητα να σου προγραμματίσουν να μπαίνει αυτόματα μετά την έξοδο του κλειδιού από τον διακόπτη. Αυτό δεν εξυπηρετεί κατά τη γνώμη μου όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τη μοτό και για τσιγάρα στο περίπτερο ή παρκάρουν σε φυλασσόμενο πάρκινγκ λόγω κατανάλωσης ενέργειας.
Με συγκεκριμένο αριθμό κλικ στο μπλιμπλίκι απενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείς καράβι...

Εάν τα χαρακτηριστικά άλλου συναγερμού είναι περισσότερα και σε καλύπτουν, προχώρα σε κάτι άλλο, προσοχή μόνο εάν είσαι σε εγγύηση μήπως και (χτυπάω ξύλο) τη χρειαστείς και πιαστούν στο ότι έκανες μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο ηλ κύκλωμα και δεν βγάζεις άκρη...

choudel 29-07-2010 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 190675)
με λίγα λόγια ο BMW είναι ένας συναγερμός που έχει αισθητήρα κλίσης τοποθετημένο στην ουρά.
Εάν "φάει" μια κουτουλιά χαλαρή από το παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου μάλλον δεν θα ενεργοποιηθεί...
Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μπλιμπλίκι εάν έχει περάσει περίπου μία ώρα από το σβύσιμο του κινητήρα, το ίδιο συμβαίνει και με τον αφοπλισμό του όπου τότε μόνο το γύρισμα του κλειδιού στον διακόπτη απενεργοποιεί τον συναγερμό.
Στο συνεργείο έχεις τη δυνατότητα να σου προγραμματίσουν να μπαίνει αυτόματα μετά την έξοδο του κλειδιού από τον διακόπτη. Αυτό δεν εξυπηρετεί κατά τη γνώμη μου όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τη μοτό και για τσιγάρα στο περίπτερο ή παρκάρουν σε φυλασσόμενο πάρκινγκ λόγω κατανάλωσης ενέργειας.
Με συγκεκριμένο αριθμό κλικ στο μπλιμπλίκι απενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείς καράβι...

Εάν τα χαρακτηριστικά άλλου συναγερμού είναι περισσότερα και σε καλύπτουν, προχώρα σε κάτι άλλο, προσοχή μόνο εάν είσαι σε εγγύηση μήπως και (χτυπάω ξύλο) τη χρειαστείς και πιαστούν στο ότι έκανες μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο ηλ κύκλωμα και δεν βγάζεις άκρη...

Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις και αυτη δεν σας κρυβω οτι ειναι ισως απο τις πιο σημαντικες ανησυχιες μου. Δηλ. Αντε κ εβαλα τον Scorpio αλλα εχω αλλον 1 1/2 χρονο εγγυηση. Αν ειναι να μπλεξω προτιμω να βαλω τον BMW. Αν πιστευετε οτι δεν θα εχω προβλημα τοτε θα προτιμησω τον scorpio.
Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να "μπλεξω" με την αντιπροσωπεια...καμμενος απο παλια

vpentza 29-07-2010 14:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από choudel ( 190689)
Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις και αυτη δεν σας κρυβω οτι ειναι ισως απο τις πιο σημαντικες ανησυχιες μου. Δηλ. Αντε κ εβαλα τον Scorpio αλλα εχω αλλον 1 1/2 χρονο εγγυηση. Αν ειναι να μπλεξω προτιμω να βαλω τον BMW. Αν πιστευετε οτι δεν θα εχω προβλημα τοτε θα προτιμησω τον scorpio.
Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να "μπλεξω" με την αντιπροσωπεια...καμμενος απο παλια

σε γενικές γραμμές υπάρχουν διατάξεις που σε καλύπτουν αλλά άιντε να εξηγήσεις ......

italos 29-07-2010 14:08

Παιδιά εγώ νομίζω ότι ο συναγερμός είναι σκράπας.....ειχα βάλει τη μηχανη διπλό σταντ....έβαλα συναγερμο και το είχα ξεχάσει....βγαίνω έξω να την πλύνω...την έπλυνα...πέρα δώθε το τιμόνι...λάστιχα κουνηματα κτλ κτλ......μόλις λοιπόν την τελείωσα την κατεβάζω απο το διπλό και να σου χτυπάει ο συναγερμός:D:D:D

Τόσα κουνήματα.....κ τπτ μόνο όταν την κατέβασα απο το διπλό σταντ χτύπησε!!!

Αν θέλει κάποιος να σου γδύσει όλα τα περιφερειακά θα το κάνει άνετα....

CPretenteriS 29-07-2010 14:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 145872)
Ένα κολπάκι που ξέρω εγώ είναι ότι αν το πατήσεις 2 φορές σχετικά γρήγορα, μπαίνει χωρίς τον κραδασμό.(για πλοία και όπου αλλού θες)

Ισχύει!!

CPretenteriS 29-07-2010 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 146072)
Thanks. Πολύ καλό.
Μια απορία μόνο: Γιατί να θέλει κάποιος να βάλει συναγερμό μέσα στο καράβι. Υπάρχει περίπτωση να του την κλέψουνε?:sm7::sm7::sm7:

Έλα μου ντε... κι εγώ δεν βάζω ποτέ!! :hmmm:

vpentza 29-07-2010 14:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 190713)
Παιδιά εγώ νομίζω ότι ο συναγερμός είναι σκράπας.....ειχα βάλει τη μηχανη διπλό σταντ....έβαλα συναγερμο και το είχα ξεχάσει....βγαίνω έξω να την πλύνω...την έπλυνα...πέρα δώθε το τιμόνι...λάστιχα κουνηματα κτλ κτλ......μόλις λοιπόν την τελείωσα την κατεβάζω απο το διπλό και να σου χτυπάει ο συναγερμός:D:D:D

Τόσα κουνήματα.....κ τπτ μόνο όταν την κατέβασα απο το διπλό σταντ χτύπησε!!!

Αν θέλει κάποιος να σου γδύσει όλα τα περιφερειακά θα το κάνει άνετα....

είναι ακριβώς όπως τα λες γιατί έχει μόνο αισθητήρα κλίσης.... εάν σου πάρουν όοολη τη μηχανή πλην της ουράς που θα έχουν φροντίσει να τη στηρίξουν κάπως...ο συναγερμός δεν θα χτυπήσει.....:hmmm::hmmm:

CPretenteriS 29-07-2010 15:40

Ο δικός μου πρέπει να έχει και κραδασμικό γιατί καμιά φορά πάω να ισιώσω το τιμόνι ξεχνόντας ότι είναι κλειδωμένο και κατευθείαν με το τρανταγμα χτυπάει ο συναγερμός!! :hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!