![]() |
Ασφαλειοθήκη 1200 GS '05
Παιδιά καλησπέρα,
εχω ενα 1200 GS '05 . Χθες το βράδυ δε μου άναβαν τα φώτα (καμία απο τις δύο σκάλες) Άλλαξα λάμπες αλλα τελικά δεν ήταν αυτο το πρόβλημα. Φαντάζομαι οτι ίσως να είναι κάποια ασφάλεια. Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα ενα συνεργείο μοτοσυκλετών και εναν ηλεκτρολόγο αλλά κανένας ΔΕΝ κατάφερε να εντοπήσει το κουτί με τις ασφάλεις.... Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποια φωτογραφία οτι με μια περιγραφή ? σσ Το manual δυστυχώς δεν το εχω γιατί τη μηχανή τη πήρα μεταχειρησμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Απάντηση: Ασφαλειοθήκη 1200 GS '05
:Απορία:
Δεν έχουν ασφαλειες τα 1200. |
Ωραια....:yz
Καμία ιδέα τότε γιατί μπορεί να μην ανάβουν τα φώτα ???? Οι λάμπες ειναι ΟΚ. |
Απόσπασμα:
πίσω έχεις φώτα? δοκίμασες αν δίνει ρεύμα στον προβολέα? υπάρχουν ειδικοί εδώ μέσα , θα βοηθήσουν πιστεύω. |
Βγάζει την ένδειξη της μπροστά λάμπας με το θαυμαστικό. Πίσω έχω φώτα, φλάς έχω. Ρεύμα δε δίνει ούτε στο προβολέα ούτε στο πορείας. Το μικρό λαμπάκι μόνο στο μπροστινό φανάρι είναι αναμένο όμως....
|
όταν αλλάζεις την λάμπα βάζεις μπροστα την μπουμπού σου για να διαβάσει ο εγκέφαλος την νέα ?
|
Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε. Υπάρχει ενα φισάκι στο πίσω μέρος του φαναριού κάτω αριστερά, το οποί συγκρατείται με ένα συρματάκι. Το συρματάκι είχε φύγει και δεν έκανε καλή επαφή η φίσα....
Ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση βοήθεια. Το post μπορεί να διαγραφεί απο τον sysop ;) |
Απόσπασμα:
|
Εγώ τουλάχιστον έμαθα οτι ασφάλειες στο 1200 δεν υπάρχουν...:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!