![]() |
δωματιο στον βολο?
λεω απο της 13-8 εως 15 -8 να παω προς βολο και παραλιακες περιοχες οπως γατζεα καλα νερα κλπ ξερει κανεισ να μου δοσει κανενα τηλεφωνο αν υπαρχει κανενα δυκλινο?
για ριχτε μηνημα οι βολιοτες |
Απάντηση: δωματιο στον βολο?
γιαγιά αρκούδα επειδή έψαξα και εγώ προς τα κει μεριά για 12/8 δεν βρήκα τίποτις.μόνο κάτι 5άστερα σε ψηλές τιμές.:hmmm:
σου εύχομαι να βρεις.. εκτός τόπικ:sm7: εγώ αποφάσισα τελικά να τραβηχτώ απο Κυπαρισσία μεριά και προς τα πάνω..δυτική Πελοπόννησο,ή να πάω προς γαλατά- πόρο αν ξέρει κανένας συμφορουμίτης τίποτε για τα δύο μέρη,ας ενημερώσει tnx! |
Απόσπασμα:
Καρά-εκτός τόπικ........... Για Γαλατά-Πόρο δεν γνωρίζω για διαμονή, αλλά αν περάσεις από Άργος η Ναύπλιο 12-13 Αυγούστου αλλά και στις 14 πρωινές ώρες πάρε με τηλ να σε τακτοποιήσω για διαμονή;). Στις 14 μεσημέρι αριβεντέρτσι>>>>>>>>>Βαθύ Γυθείου |
Για ρίξε ένα τηλ στο κάμπινγκ "ΣΥΚΙΑ" στη Κάτω Γατζέα που έχει και δωμάτια και διαμερίσματα. Μετά δες στα Καλά Νερά το "ΝΙΡΒΑΝΑ" . Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Αύριο που θα κάνω μια βόλτα από Γατζέα, θα ρωτήσω τι άλλο παίζει. ;)
|
Γιαγιά Αρκ. καλημέρα,
Στείλε μου, στο π.μ, το κινητο σου, να σε καλέσω και να ειδώ εάν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα. ARGI :cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
THEANO HOTEL ::POROS ISLAND:: |
τελικα παω γατζεα σε καμπινκ απο δωματια τιποτε κατα τα αλλα κριση στην ελλαδα......
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!